Escentric Molecules Molecule 01

Escentric Molecules Molecule 01 Exista anumite asteptari in ceea ce priveste aroma si olfactivitatea parfumurilor. Este cunoscut faptul ca notele de top sunt, probabil, mai proaspete, mai usoare si, in cele din urma, aproape inexistente. Un parfum se poate cunoaste, cu adevarat, de abia dupa cel putin douazeci de minute, deoarece atunci creste in plinatatea si complexitatea sa. Escentric Molecules este un brand de parfumuri de nisa care, din 2006, a lansat un nou concept de esente, dar si de marketing, Escentric Molecules Molecule 01.

Escentric Molecules a construit un parfum pe baza substantei chimice aromate Iso E Super, o substanta binecunoscuta in randul industriei, fiind catalogata ca o esenta destul de „fada”. Dar cineva a putut sa arate tocmai contrariul, Geza Schoen. Acesta a transformat ceva „obositor” intr-un punct de vanzare „personalizat”. Escentric Molecules Molecule 01 este oferit publicului in forma sa simpla, intr-o concentrare care il face prezent si totusi discret.

ESCENTRIC MOLECULES MOLECULE 01 ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Escentric Molecules Molecule 01

emag

Escentric Molecules Molecule 01

Escentric Molecules Molecule 01 este o apa de toaleta unisex care creeaza o perspectiva neobisnuit de placuta. Materialele promotionale pentru Molecule 01 mentioneaza, de asemenea, ca ar trebui sa functioneze in mod similar ca feromonii. Teoretic miroase efectiv a „nimic”, dar, totodata, intr-un mod atat de interesant, incat cei din jurul purtatorului se vor gasi nevoiti sa se apropie cat mai mult.

Escentric Molecules Molecule 01 are o afirmatie interesanta: Fiecare parfum se amesteca cu chimia purtatorului, creand astfel o experienta olfactiva unica pentru oricine indrazneste. Ceea ce Escentric Molecules face se numeste parfumerie personalizata. Aceasta este o abatere de la structura traditionala „top, middle, and base-note” a celor mai multe esente, care se pierd intr-o ordine foarte stiintifica – notele de top si de mijloc fac prima impresie, iar notele de baza persista ore. In mod traditional, cele mai multe mirosuri se simt la fel pe orice purtator.

Nicio revizuire a Molecule 01 nu ar fi completa fara a mentiona faptul ca miroseaza diferit pe toata lumea. Aceasta discreptanta este pur si simplu legata de nas si, in cele din urma, de urechi. In Escentric Molecules Molecule 01 este vorba de perceptie, de modul in care nasul simte mirosul si felul in care creierul incearca sa se infasoare in jurul lui pe baza a ceea ce este considerat placut/neplacut, cu alte cuvinte pe aria olfactiva a fiecaruia.

Molecule 01 este o substanta chimica aromata, care este utilizata in aproape toate parfumurile moderne pentru a recrea esente precum iasomie, cedru sau o serie de alte preferinte olfactive familiare. Acest parfum este, totusi, primul care acorda un omagiu lui Iso E Super, care este cunsocut ca un miros dulce de santal/miros de cedru. Deoarece Escentric Molecules Molecule 01 este mai degraba o aroma chimica decat un parfum, se comporta diferit.

Decodificarea parfumului se poate produce doar daca este folosit de cateva ori, de abia dupa cateva folosiri se va simti puterea Molecule 01. Nota de catifea lemnoasa este foarte sensibila la chimia corpului si se descopera in timp ce evolueaza, combinandu-se cu parfumul natural al purtatorilor pentru a crea o calitate autentica.


PRO:
  • Are o persistenta si o longevitate de peste 12h;
  • Este un parfum care iese in evidenta, indiferent de ocazie;
  • Olfactivitatea parfumului este creata de personalitatea fiecaruia.

CONTRA:
  • Parfumul nu reprezinta un miros anume;
  • Poate fi considerat un parfum fad, totul depinde de experienta fiecaruia cu esentele neobisnuite.

Concluzie:  La fel ca si negrul, o culoare care are impact, in ciuda faptului ca este definita din punct de vedere tehnic ca „nonculoare”, Molecule 01 lasa impresia unui „ceva” aromat si intrigant. Si, in cele mai multe cazuri, acest lucru va mirosi placut, calm si atragator. Odata cu Escentric Molecules Molecule 01, stiinta de miros devine o adevarata lectie pentru fiecare purtator. Apa de toaleta este destinata acelora pasionati de parfumuri lemnoase care iubesc sa descopere ceva devastator, dar unic. Molecule 01 este un adevarat fenomen in sine.

9 Rating
O aura moleculara in jurul purtatorului

Escentric Molecules Molecule 01 nu are note de varf, de mijloc sau de baza, nu se dezvolta in timp, nu se dezvaluie ca o fiinta diferita dupa momentele initiale. In schimb, are un fel ciudat de a disparea subit si de a revenit la fel de subit. Parfumul garanteaza, aproape de fiecare data cand este purtat, o anumita aura in jurul purtatorului.

Persistenta
9.5
Intensitate
9
Forma recipientului
8.5
Adauga un review
Vezi profil

Din punctul meu de vedere, parfumul trebuie să fie o semnătură pentru oricine, și, îmi place să cred faptul că fiecare dintre noi avem o esență specială capabilă să ne trezească cele mai frumoase amintiri. Sfatul meu este să ieșiți din sfera olfactivă de mainstream unde există doar 3 parfumuri top și să alegeți un parfum care se potrivește ținutei, caracterului și, mai ales, personalității dvs.

Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password