Gucci Bloom Nettare di Fiori

Gucci Bloom Nettare di Fiori Traditia combinata cu modernism este emblema cu care Gucci si-a obisnuit consumatorii de aproximativ 100 de ani. Initial, inceputurile modeste ale lui Guccio Gucci nu materializau sub nici o forma succesul de care se bucura brand-ul in prezent. Fiii acestuia au ridicat casa de moda de la un magazin micut specializat in accesorii de calarie din Florenta, pana la accesorii moderne purtate de Jackie Kennedy si Audrey Hepburn. In ceea ce priveste parfumurile, acestea se caracterizeaza printr-o lejeritate tipic italiana, punand accentul pe personalitatea purtatorului.

Inca de cand Tom Ford a parasit marca, aspectul parfumului s-a ciocnit in cautarea unei noi estetici. Gucci Bloom Nettare di Fiori este lansat in 2018 si este o apa de parfum dedicata tuturor femeilor care adora olfactivele care debordeaza de esente florale luxuriante. Creatorul noului parfum este Alberto Morillas.

GUCCI BLOOM NETTARE DI FIORI ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Gucci Bloom Nettare di Fiori

elefant

Gucci Bloom Nettare di Fiori

emag

Gucci Bloom Nettare di Fiori

Marionnaud

Gucci Bloom Nettare di Fiori

Gucci Bloom Nettare di Fiori este a treia si ultima adaugare la franciza Gucci Bloom. Adapostit in aceeasi sticla de culoare roz ca Gucci Bloom si Gucci Bloom Acqua di Fiori, de data aceasta, imprimarea floralului din centrul flaconului este redata in negru, sugerand sucul din interior, care este mai intunecat si mult mai misterios decat a celorlate din gama. Daca Bloom Acqua di Fiori a fost ecologizarea lui Bloom, atunci Bloom Nettare di Fiori este inflorirea lui Bloom. Aceasta noua esenta a fost realizata prin adaugarea a trei ingrediente cheie: ghimbir, osmanthus si paciuli.

La fel ca Bloom Acqua di Fiori cu verde; Bloom Nettare di Fiore este deschis de notele picante ale ghimbirului. Trandafirul se amesteca cu ghimbirul creand un dezmat picant si senzual la prima aplicare.

Parfumul este prevazut sa ofere o intrare picanta, si mai apoi, sa se combine cu ADN-ul floral din inima parfumului (caprifoi, iasomie si tuberoza). Alberto Morillas gaseste un echilibru specific intre afrodisiac si florile albe regasite in notele de mijloc. Usor se creeaza o atmosefera dezirabla si incitanta. De asemenea, Gucci Bloom Nettare di Fiori promoveaza o forta neobisnuita a purtatoarei care se naste odata cu aplicarea parfumului.

Baza vine cu un osmanthus asociat cu paciuliul de pamant. Gucci Bloom Nettare di Fiori ofera un pic mai mult decat cele doua editii anterioare ale lui Bloom. Mirosul infloritor este accentuat de moscul care creeaza o simbioza fina intre toate esentele parfumului.


PRO:
  • Este un parfum floral foarte placut;
  • O reinterpretare a grandiosului Gucci Bloom;
  • Gucci Bloom Nettare di Fiori are o longevitate de 10-12 ore;
  • Sticla are un aer sobru si vintage, dar, totodata, foarte moderna.

CONTRA:
  • Nu orice femeie este obisnuita cu aromele florale specifice Gucci.

Concluzie:  Nettare Di Fiori introduce un nou capitol in lumea Gucci Bloom. Dezvoltat in colaborare creativa cu Alberto Morillas, aroma originala este intensificata intr-o versiune chypre Floral care surprinde caracterul autentic al unei femei. Mirosul confera un sentiment profund de feminitate intr-o combinatia rigida, dar senzuala cu notele de top de trandafir si ghimbir si un finisaj moale, enigmatic, cu note de baza ale lui paciuli, mosc si osmanthus. Gucci Bloom Nettare di Fiori este prezentat intr-o sticla lacuita, care aminteste de portelan, intr-o nuanta de trandafir roz, cu o eticheta sobra, neagra.

9.2 Rating
Un parfum istoric, dar modern

Gucci Bloom Nettare di Fiori este un antagonist ce vizeaza istoria brand-ului, dar intr-o nota contemporana si senzuala. In mod intens si feminin, Nettare di Fiori celebreaza caracterul intim si autentic al femeii. Trandafirul si floarea osmanthus rezoneaza intr-un amestec enigmatic, lemnos, impreuna cu notele originalului Gucci Bloom.

Persistenta
9
Intensitate
9
Forma recipientului
9.5
Adauga un review
Vezi profil

Din punctul meu de vedere, parfumul trebuie să fie o semnătură pentru oricine, și, îmi place să cred faptul că fiecare dintre noi avem o esență specială capabilă să ne trezească cele mai frumoase amintiri. Sfatul meu este să ieșiți din sfera olfactivă de mainstream unde există doar 3 parfumuri top și să alegeți un parfum care se potrivește ținutei, caracterului și, mai ales, personalității dvs.

Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password