Gucci Guilty Absolute

Gucci Guilty AbsoluteGucci este expresia creatiilor luxuriante care completeaza tinutele extravagante si instiga originalitatea stilului. Guccio Gucci, parintele brandului, cunoaste o evolutie transfiguranta, in sensul in care initiaza un business cambrat pe manufacturarea gentilor de inalta calitate, ajungand, treptat, sa isi dezvolte un portofoliu care cuprinde de la haine si accesorii pana la creatii olfactive care impacteaza si astazi prin intensitatea si rafinamentul aromelor.

In zona de creatie parfumiera, Gucci nu si-a trasat o destinatie finala, smulgand in continuare ropote de aplauze in cadrul lansarilor celor mai noi parfumuri. Grandoarea celor patru decenii de creatie parfumiera a debutat odata cu lansarea primului parfum Gucci, Gucci No. 1, in anul 1974, iar cercul se inchide, pentru moment, cu noul parfum Gucci Guilty Absolute, proaspat lansat in 2017, devenit, deja, un statement al aromelor fine, concludente, in spatele carora se aprind controverse.

Gucci Guilty Absolute este un tribut adus masculinitatii, infatisand ofranda unui buchet orintal – lemnos care se evidentiaza printr-o intensitate penetranta a notelor de patchouli si chiparos invaluite intr-o nuanta originala si atipica de pielarie.

GUCCI GUILTY ABSOLUTE ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Gucci Guilty Absolute

logo elefant

Gucci Guilty Absolute

logo-emag

Gucci Guilty Absolute

Conceptualizarea revolutionarismului masculin este presarata cu note de actualitate, prevazute in stilul de viata al barbatului modern, ceea ce determina un parfum a carui simbolistica echivaleaza cu arta artistului neinteles, care, in incercarea sa de a alatura haotic nuantele, da nastere unor creatii unice si de succes. Acelasi lucru se poate spune si despre Gucci Guilty Absolute, al carui tablou olfactiv tradeaza o intentie indrazneata, insa riscanta de a contura o aroma care sa devina un statement in raport cu gusturile sofisticate.

Gucci Guilty Absolute reinterpreteaza o aroma populara a anilor ’70, pe care creatorul sau, Alberto Morillas, vinovat pentru evadarea creatiei parfumiere, reuseste sa o aduca intr-o zona de actualitate, potentandu-i acutele prin intruziunea notelor sofisticate de pielarie si esente lemnoase, combinate ponderat cu inima dezlantuita a aromei de vetiver a carei stralucire a stat la baza potiunilor care au instigat istoria. Avangardismul parfumului se face cunoscut inca din primele note ale pulverizarii, tradand o aroma sterila, medicinala, conturata la initiativa notelor de pielarie in urma carora se destainuie o aroma invaluita in austeritatea texturii uscate, aproape sinonima cu imbratisarea unei jachete de piele.

Scenariul inedit pe care il intuieste purtarea esentei Gucci Guilty Absolute este condimentat cu notele ample de pielarie care insotesc esenta inca de la prima pulverizare. In inima parfumului se dezlantuie o explozie a trei uleiuri de patchouli, toate avand caracter dulce, deopotriva intunecat si pamantesc, domolita de atingerea proaspata a notelor de Cupressus, in timp ce la baza esentei, notele de vetiver si goldenwood isi confeseaza cele mai umbrite ganduri, potentand simbolistica si intensitatea parfumului prin gravitatea aromei emanate, astfel ca esenta rezultata cuprinde note lemnoase, uscate si profunde in intensitate.

Personalitatea unica a parfumului Gucci Guilty Absolute reflecta simplitatea si bunul gust prin arhitectura minimalista care ofera adapost esentei grandioase, expunand-o cu finete in spatele peretilor de sticla, in timp ce eticheta parentala este expusa cu asumare in vazul iubitorilor de arome rafinate.


PRO:
  • Gucci Guilty Absolute este parfumul inchinat masculinitatii, astfel ca da dovada de o intensitate penetranta si accesorizeaza cu stil tinutele barbatesti;
  • Este aroma ideala pentru barbatii care isi incarca bateriile prin admiratia celor din jur reusind sa atraga toate privirile odata ce esenta Gucci Guilty Absolute va acapara atmosfera;
  • Parfumul oferteaza prin raportul calitate – pret.

CONTRA:
  • Caracterul preponderent lemnos al parfumului Gucci Guilty Absolute se face vinovat de neconcordanta acestuia cu momentele de zi, fiind preferat in cadrul serilor si noptilor incitante, oferind parfumului oportunitatea de a-si manifesta simbolistica in cadrul scenelor improvizate ale momentelor spontane.

Concluzie: Gucci Guilty Absolute conceptualizeaza aroma barbatului modern, capabil sa domine si sa se daruiasca, deopotriva, care traieste fiecare moment la intensitate maxima, inarmat cu cele mai subtile munitii pentru a face fata provocarilor de zi cu zi. Barbatul Gucci stie sa-si cuantifice potentialul de castig, fapt pentru care isi controleaza cu meticulozitate fiecare pas, pentru a ajunge in varful satisfactiei. Ca intr-o aparenta anectoda citadina, barbatul modern se face vinovat de sensurile conotative, instigand privirile admirative sa dea frau liber controverselor legate de perfectiunea personalitatii sale, la fel de penetranta si incitanta precum esenta tare care zbuciuma fiecare bula din parfumul Gucci Guilty Absolute.

9.2 Rating
Omagiul olfactiv inchinat barbatului modern

Vinovat pentru exacerbarea unei arome dementiale care fura mintile sexului slab in prezenta barbatului modern, Gucci lanseaza in anul 2017 un parfum monumental, care iese din tiparele esentelor toxice. Gucci Guilty Absolute portretizeaza notele lemnoase intr-o ipostaza indrazneata, rebela si incitanta, intuind fiecare miscare a barbatului care poarta eticheta luxurianta a brandului, precum o pantera care isi adulmeca meticulos prada. Parfumul reda imaginea barbatului Gucci sub infatisarea unui caracter puternic, impunator si de neinduplecat in fata ispitelor.

Persistenta
9.5
Intensitate
9.5
Forma recipientului
8.5
Adauga un review
Vezi profil

Impartasesc pasiunea pentru PR prin descrieri care favorizeaza procesul de decizie al iubitorilor de parfumuri rafinate. Zambesc atunci cand un review pe care il public se dovedeste de ajutor, iar textele ajung dincolo de monitor, la cei care au nevoie de o orientare pertinenta si sugestii lipsite de asteptari. Astept, doar, sa alegeti parfumurile care va reflecta pe deplin.

Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password