Guerlain La Petite Robe Noir Black Perfecto

Guerlain La Petite Robe Noir Black PerfectoConturand eleganta si rafinamentul Frantei secolului XIX, dinastia Guerlain izbaveste prin maretia talentului, imortalizand primii pasi ai existentei odata cu anul 1828. Parintele Casei Guerlain, Pierre-Francois Pascal Guerlain, incepe sa deguste ropotele aplauzelor in 1853, prin creatiile de o bogata imensitate olfactiva destinate lui Napoleon al III – lea si sotiei sale, Imparateasa Eugenia, oferind prilejul impunerii unui precedent in zona de creatie parfumiera pentru talentatii fondatori ai Casei Guerlain.

Traditia Guerlain face obiectul multor parfumuri de succes, adevarate arme ale seductiei puse in valoare printr-o promovare corespunzatoare, sugestiva si simbolica, in cadrul careia se desfasoara fara tagada feminitatea senzuala a celor mai recunoscute modele internationale, piesele de rezistenta ale controverselor imortalizate pe podiumurile de moda.

La o distanta notabila fata de primele creatii parfumiere lansate de Casa Guerlain, parfumul La Petite Robe Noir Black Perfecto impune aroma statement a cotidianului din 2017, definita printr-o esenta perlata, oriental – florala, investita cu note penetrante de lemn dulce, boabe de tonka sau mosc negru.

GUERLAIN LA PETITE ROBE NOIR BLACK PERFECTO ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Guerlain La Petite Robe Noir Black Perfecto

logo elefant

Guerlain La Petite Robe Noir Black Perfecto

logo-emag

Guerlain La Petite Robe Noir Black Perfecto

Esenta Guerlain La Petite Robe Noir Black Perfecto dezvolta o satira la adresa elegantei si gingasiei, promovand un spirit liber, a carui chimie se desfasoara cu efervescenta in orice context al existentei. Parfumul imbraca o personalitate impunatoare, ce abunda intr-un sine increzator si puternic, ce tradeaza aparenta inocenta afisata de femeia moderna, lasand sa evadeze din catusele simtirilor interioare acea prezenta neinteleasa, vinovata pentru curajul si asumarea de a se evidentia.

Simturile sunt cutremurate de o incursiune nestavilita pe taramul aromelor efervescente si impetuos potentate, arome surprinse intr-un buchet olfactiv cuceritor prin intensitate si senzualitate. Pulverizarea introduce simturile in lumea asumata a femeii moderne, ipotetizand un joc societal ce surprinde complexitatea si ineditul fiecarui moment trait cu patos. Astfel, aroma efervescenta a visinelor se impun cu mandrie asupra aromei prafuite de migdale, insa deznodamantul imortalizeaza razbunarea neasteptata a acesteia prin aroma acaparatoare a ceiului negru. Ca intr-un vals ageamiu, aromele se deplaseaza spre inima parfumului, acolo unde aroma senzuala a trandafirilor este dominata fara mila de esenta incrustata in pretiozitate a lemnului dulce, iar la baza se asterne un inegalabil cocktail afrodisiac, in aroma caruia se scalda fara retineri note tari de pielarie, mosc negru, patchouli si boabe de tonka.

Creatorul parfumului, Thierry Wasser, ofera prin acesta experienta unica a descatusarii sinelui, de asumare a adevaratei personalitati si fatete a cubului pe care il interpretam zi de zi, prin diversele masti pe care suntem nevoite sa le purtam. Scurt spus, Guerlain La Petite Robe Noir Black Perfecto este parfumul fetei rele din povestea cotidiana, surprinzand cu precizie acea tarie de caracter prin taria aromelor penetrante care compun esenta Guerlain, in timp ce arhitectura sugestiva face trimitere la un caracter puternic, demn de o fiara a acestei societati.


PRO:
  • Parfumul Guerlain La Petite Robe Noir Black Perfecto este alegerea perfecta pentru evenimentele de seara, accesorizand tinuta cu o pretiozitate impozanta si o aroma penetranta;
  • Diada floral – oriental care reprezinta coloana vertebrala a acestui parfum ofera experienta unei arome echilibrate, scotand-o din ghearele notei toxice care imbraca majoritatea parfumurilor de dama;
  • Parfumul poate fi achizitionat la un pret extrem de avantajos, fiind disponibil in numeroase magazine online.

CONTRA:
  • Este posibil ca notele delicate care se desprind din incipitul pulverizarii sa diminueze intersul fata de aroma parfumului, in sensul in care notele tari, lemnoase, sunt amplasate in inima parfumului, respectiv la baza acestuia.

Concluzie: Liberatatea de expresie capata valenta olfactiva prin noua esenta Guerlain La Petite Robe Noir Black Perfecto, un parfum bogat in arome, gurmand si penetrant, care ofera o experienta unica pentru simturi si scoate la lumina cele mai ravnite atitudini. Efervescenta aromei surprinde contopirea senzuala a notelor tari, lemnoase, cu cele delicate, lipsite de aparare si extrem de vulnerabile, astfel ca prezenta excentrica a notelor de pielarie sunt controlate cu senzualitate si tact de aromele dulci – florale de visine, trandafir si lemn dulce, in timp ce notele de la baza parfumului tes un cocktail afrodisiac ce va investi prezenta feminina cu puteri nebanuite. Parfumul este o extensie a feminitatii, un imbold care incurajeaza asumarea unei personalitati puternice ce promite sa imbrace tinutele inedite in cadrul celor mai vanate evenimente.

8.8 Rating
Parfumul care dezlantuie puterea incatusata a femeii moderne

Inainte de a fi un parfum, Guerlain La Petite Robe Noir Black Perfecto este expresia rafinementului olfactiv, o dezlantuire a aromelor atent alese care fac obiectul unei esente milenare, unica si ravnita de prezentele feminine. Aroma potenteaza simbolismul arhitecturii parfumului, notele penetrante desfasurandu-se intr-un tandem intens sugerat de negrul impunator care imbraca esenta Guerlain. Fara doar si poate, La Petite Robe Noir Black Perfecto este o invitatie la evenimentele excentrice in cadrul carora femeia moderna este incurajata sa cucereasca prin senzualitate si impozanta.

Persistenta
8.5
Intensitate
9
Forma recipientului
9
Adauga un review
Vezi profil

Impartasesc pasiunea pentru PR prin descrieri care favorizeaza procesul de decizie al iubitorilor de parfumuri rafinate. Zambesc atunci cand un review pe care il public se dovedeste de ajutor, iar textele ajung dincolo de monitor, la cei care au nevoie de o orientare pertinenta si sugestii lipsite de asteptari. Astept, doar, sa alegeti parfumurile care va reflecta pe deplin.

Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password