Hermes Eau Des Merveilles Bleue

Hermes Eau des Merveilles BleueDaca exista o serie de parfumuri care infatiseaza tendintele olfactive abordate de brandul Hermes, atunci poate fi vorba de gama Merveilles. Inceputa in 2004 cu parfumul Eau des Merveilles de catre parfumerii Ralf Schwieger si Nathalie Feisthauer, aceasta este continuata acum de catre Christine Nagel, noul parfumier al casei frantuzesti Hermes.

Aceasta a adus o nota de prospetime in noua apa de toaleta Eau des Merveilles Bleue. Doamna Nagel decide sa se concentreze asupra oceanului pentru acest ultim Merveilles. In fond, parfumul Hermes Eau Des Merveilles Bleue reprezinta o pulverizare in aer a aromelor de piatra umeda si sare, care te duce cu gandul la apa si ozon. Criticii il considera „un gust sarat si mineral”, elocvent pentru femeia moderna care adopta un stil androgin.

HERMES EAU DES MARVEILLES BLEUE ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

best value

Eau des Merveilles Bleue

notino

Eau des Merveilles Bleue

logo elefant

Eau des Merveilles Bleue

logo emag

Eau des Merveilles Bleue

marionnaud

Eau des Merveilles Bleue

esteto

Eau des Merveilles Bleue

Juxtapunerea celor doua inspiratii reiese imediat, respectiv imbinarea perfecta intre sarea maritima si minerale. Pentru a imita luminozitatea pietricelelor acoperite de stralucirea soarelui, parfumierul Christine Nagel a folosit un strop de lamaie. Apoi valul se stinge, iar pietricele se usuca incet pe un bustean lemnos, in timp ce mineralele se transforma din piatra umeda in pamant uscat. Baza este un amestec de muschi si paciuli, linia de jos redand imaginea nisipului care ramane in urma retragerii valurilor.

Hermes Eau des Merveilles Bleue se deschide cu o gama de note florale, stralucitoare si proaspete, trecand rapid prin mai multe nuante oceanice si apoase. Compozitia este una florala, cu un miros marin conservator. Elixirul reda un miros de aventura si navigare, atat nautic cat si extraterestrial. Aroma ilustreaza prospetimea si stralucirea unei zilei noi datorita culorii albastre pe care o imprumuta recipientului sferic. Sarea de mare si mineralele sunt primele impresii oferite de parfumul Eau des Merveilles Bleue. Efectul nu este in intregime literal, tonurile portocalii ale parfumului original fiind purificate in ceva mai transparent si luminos. Toate acestea plutesc deasupra unei inimi sarate de lemn si piatra, creand o imbinare a mirosului de minerale si sclipiri citrice.

Frunzele de paciuli capata un miros complex, amintind de aroma de absinth, dulce si in acelasi timp amarui, cu nuante de menta, lemn si rasini. Aceasta amprenta ii confera parfumului o nota de mister si eleganta. Christine Nagel a facut o treaba excelenta creand acest parfum, transformandu-l intr-o alegere inspirata pentru vara.

Ideea parfumului Eau de Merveilles Bleue este despre Marea Mediterana. Astfel, purtatoarea navigheaza pe suprafata notelor oceanice rezultate din imaginatia culturala a lui Christine Nagel.
La fel ca toate parfumurile moderne, design-ul parfumului este realizat pentru a reda senzatia ca este un parfum mare si expansiv. Diferenta o face acest mosc eteric si steril din baza parfumului, precum si uscaciunea frunzelor de paciuli, care ilustreaza adancimea in apele minerale. Este un aer de mister care atrage stralucirea minerala a oceanului.

PRO:
  • Design-ul lichidului este inedit si fascinant
  • Sugereaza mirosul inedit si inconfundabil al brizei oceanice
  • Rezistenta parfumului ajunge la 10 ore

CONTRA:
  • Lipsa elementelor florale specifice feminitatii

Concluzie: Parfumul nu este deloc deranjant, esenta emanand un miros usor de minerale si portocale. Astfel, reflecta momentul in care corpul se duce sub apa, iar pielea incepe sa se usuce sub razele soarelui, ce stralucesc pe piele sub forma unor diamante mineralizate. Este un parfum ideal pentru vremea calda de afara.

8.9 Rating
Un amestec de ocean si saruri minerale, imbaiate intr-un miros usor de portocala si lemn

Noua apa de toaleta din gama Merveilles este inspirata din esenta marii, fiind un amestec de note oceanice imbinate cu amprenta frunzelor de paciuli si mirosul lemnului ud. Lichidul apei este in acelasi timp acvatic, lemnos si aerat, creand o poveste de fantezie, feminitate, inocenta si copilarie.

8.8Rating-ul nostru
Persistenta
8.5
Intensitate
8.5
Forma recipientului
9.5
8.9Rating cititori
Persistenta
9
Intensitate
8.9
Forma recipientului
9
Adauga un review
Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password