Hermes Jour D’Hermes Absolu

Hermes Jour D'Hermes AbsoluExces al rafinamentului nemasurat si al elegantei olfactive de nestavilit, noul parfum Hermes Jour D’Hermes Absolu se inspira din existenta vulnerabila si pasionala a femeilor moderne, dependente de mirosuri fine si intense, deopotriva, ofertandu-le simturile printr-o esenta originala, lina si amenintator de profunda.

Hermes Jour D’Hermes Absolu extrage bagajul de intentii ascunse ale etichetei Hermes, generand valuri controversate de rumoare in jurul prezentei care devine pregnanta atunci cand parfumul se desprinde de pe pielea sa, lasand in urma noaptilor de vara o adiere fierbinte si misterioasa de accente penetrante.

HERMES JOUR D’HERMES ABSOLU ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Hermes Jour D'Hermes Absolu

logo elefant

Hermes Jour D'Hermes Absolu

logo-emag

Hermes Jour D'Hermes Absolu

Hermes Jour D’Hermes Absolu vorbeste despre intensitate si persistenta, fiind o esenta dovedita prin ingrediente de inalta calitate ce ofera experienta unica a unei prospetimi romantice si intense.

Esenta translucida si luminoasa a fost proiectata de maestrul parfumier Jean-Claude Ellena, aceeasi prezenta din spatele originalului Hermes Jour d’Hermes, care si-a dorit cu aceasta ocazie sa imbogateasca arsenalul de infrumusetare al femeilor cu o aroma originala, dar identica sinelui lor fierbinte.

Hermes Jour D’Hermas Absolu se deschide cu note si intense de citrice si fructe dulci, surprinzand o aroma plina si savuroasa. Accentele de grapefruit si floare de cais se imbina spectaculos, lasand sa se zareasca o oaza de prospetime notificata printr-o adiere gentila pulverizata asupra pielii catifelate, in timp ce buchetul ce insufleteste inima parfumului este redat de accente florale inedite, cuprinzand note pretioase de agrdenie, iasomie Sambac, facand din Hermes Jour D’Hermes Absolu o floare care daruieste o esenta intensa, cuceritoare si capabila pentru suprematia preferintelor in randul aromelor fine. Dincolo de intensitatea acestor note, baza este lemnoasa, calda si pamanteasca, atinsa sublim de accente de lichen care o reinvie si ii subliniaza feminitatea, clasandu-l drept un parfum proaspat, ahtiat dupa primavara si vara.

Hermes Jour D’Hermas Absolu este un parfum vital, de care orice femeie are nevoie pentru a se simti completa, facandu-le sa simta ceva special cu fiecare pulverizare, ma masura ce le invaluie intr-o atmosfera luxurianta, energizanta si revigoranta, oferindu-le in orice moment experienta unei arome exclusivite, accentuata prin note suculente de grapefruit. Debutul il transforma si intr-un parfum notabil persistent, accentele citrice impregnandu-se cu jind in textura catifelata a pielii, in timp ce accentele lemnoase care ard mocnit la baza parfumului ofera o mangaiere masculina ce subliniaza cutumele acestui parfum original.

Ambalajul este uimitor si minunat, fiind arhitecturat prin proiectia unei scheme calde si profunde, in care nota aurie potenteaza pretiozitatea esentei care se zareste prin peretii clari de sticla, in timp ce este amplasata pe un piedestal care o ridica pentru a nu se confunda cu o esenta obisnuita.


PRO:
  • Hermes Jour D’Hermas Absolu este un parfum echilibrat, datorita combinarii inspirate a notelor de grapefruit cu cele florale si lemnoase, ceea ce il face versatil si usor de purtat in orice moment;
  • Este un parfum pretios si deosebit, care aduce un plus de eleganta si rafinament oricarei aparitii;
  • Persista extrem de bine, constituindu-se intr-o investitie pe termen lung.

CONTRA:
  • Accentele de grapefruit amplasate in debutul pulverizarii contribuie la echilibrarea balantei olfactive, aducand un plus de prospetime aromei, insa in combinatie cu buchetul floral din inima parfumului, aroma isi poate pierde din gratie.

Concluzie: Hermes Jour D’Hermas Absolu smulge aprecierile publicului feminin, fiind considerat un parfum minunat, care convinge simturile dintr-o singura pulverizare. Pretiozitatea parfumului este redata printr-un buchet de note florale ascunse cu inspiratie in inima parfumului, inspirand, parca, la inflorirea existentelor femeilor rafinate pe masura ce poarta aceasta aroma la evenimentele importante din vietile lor. Bazat pe accente de gardenie, iasomie Sambac si floare de cais, parfumul poate fi interpretat ca unul citric, insa proiectia sa vizeaza mai degraba un tablou idilic ce aduce in atentia publicului larg o prezenta fina, invaluita in accente florale calitative, care savureaza din fiecare unghi voluptuos al prezentelor feminine. 

9.2 Rating
Ziua in care atingerea florala a mangaiat feminitatea

Deschiderea inselatoare a noului parfum Hermes Jour D'Hermas Absolu instiga simturile sa urmeze o traiectorie olfactiva originala, transformandu-se, ulterior, intr-o aroma profunda, calda si senzuala, ofertata de inima florala care flirteaza cu teme orientale. In timp ce inima surprinde o gradina inmiresmata de flori extraordinare, baza este redata printr-o uscaciune mistuitoare, reliefandu-se accentele lemnoase si prospetimea lichenilor. Hermes Jour D'Hermas Absolu face dovada unui superb parfum feminin, luminos si nu foarte dulce, cu influente chypre sau chiar orientale.

Persistenta
9
Intensitate
9
Forma recipientului
9.5
Adauga un review
Vezi profil

Impartasesc pasiunea pentru PR prin descrieri care favorizeaza procesul de decizie al iubitorilor de parfumuri rafinate. Zambesc atunci cand un review pe care il public se dovedeste de ajutor, iar textele ajung dincolo de monitor, la cei care au nevoie de o orientare pertinenta si sugestii lipsite de asteptari. Astept, doar, sa alegeti parfumurile care va reflecta pe deplin.

Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password