Hugo Boss Boss Bottled Intense

Hugo Boss Boss Bottled IntenseHugo Boss si-a condimentat existenta de brand prin pactul incheiat cu diavolul nazist pentru care avea sa creeze integral uniformele armatelor germane. Traseul demn de un succes controversat a cunoscut coborasurile inevitabile in urma capitularii Germaniei, prilej care a impus o reorientare a directiei pe care brandul avea sa se focuseze in termeni de creatie.

Parcursul profesional al designerului Hugo (Ferdinand) Boss nu s-a bucurat de linia continua a vietii, fiind izbit de finele anilor 1944, odata cu trecerea in nefiinta a controversatului “big Boss”. Urmasii designerului au conlucrat pentru a reface reputatatia brandului, eforturi care s-au tradus prin largirea orizonturilor companiei si, implicit, promovarea asidua a etichetei Hugo Boss pe teritoriul tututor continentelor, ajungand astazi sa fie prezent in nu mai putin de 103 tari care insumeaza un numar de 5000 de magazine.

HUGO BOSS BOSS BOTTLED INTENSE ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Hugo Boss Boss Bottled Intense

logo elefant

Hugo Boss Boss Bottled Intense

logo-emag

Hugo Boss Boss Bottled Intense

Hugo Boss este un brand care se adreseaza publicului masculin definit de barbatii investiti cu un spirit de lider si un caracter puternic, ce adopta un stil elegant si se prezinta printr-o imagine impozanta. Si, pentru ca isi doreste sa invaluie prezenta masculina in atitudine si stil, Hugo Boss a lansat in anul 1993 primul parfum, Boss Number One, dictand astfel un precedent al succesului in zona de creatie olfactiva.

Parfumul Hugo Boss Boss Bottled Intense a fost lansat in anul 2016, iar esenta sa reflecta expresia cotidiana a masculinitatii, un parfum penetrant si cuceritor care prezinta un barbat ahtiat dupa obiectivele sale.
Parfumul Hugo Boss Boss Bottled Intense se inspira cu nonsalanta din existenta patimasa a barbatului modern, preocupat sa-si lase amprenta asupra tututor contextelor importante. Esenta face trimitere la doua creatii anterioare, respectiv Hugo Boss No. 6 Bottled si Hugo Boss The Scent, intuind o aroma penetranta si impunatoare prin aromele atent selectionate, alaturate prin combinatii indraznete.

Parfumul sugereaza intenstitatea care sta la baza vitalitatii unui barbat puternic, dezvelind un tablou olfactiv inedit prin efervescenta stipulata in fiecare bula a esentei. Pulverizarea se deschide prin suflul adiat al marului dulceag ponderat prin aroma estivala a florii de portocal, a carei implicare starneste echilibrul esentei ce risca, in sens contrar, sa devina toxica si mult prea delicata. Spiritul excentric al Hugo Boss este invocat printr-un cocktail atipic si de efect, sorbit lejer prin adierile din inima parfumului, definit prin aroma florala a muscatelor acaparata cu indrazneala si fara nicio urma de regret de nuantele intense si condimentate de scortisoara si cuisoare, care aduce parfumul intr-o zona a abisului, transformandu-l intr-o arma a seductiei. Baza parfumului este definita intr-o nota preponderent lemnoasa, dovedita prin prezenta lemnului de santal si cedru, a caror aroma intensa este potolita de intruziunea vetiverului si a vaniliei.

Esenta Hugo Boss Boss Bottled Intense este pazita de peretii grunjosi ai recipientului din sticla, incitand curiozitatea prin nuanta intensa a parfumului, sugerand o aroma penetranta care strapunge simturile si determina intentiile indraznete.


PRO:
  • Hugo Boss Boss Bottled Intense este un parfum care insufleteste prezenta masculina cu aroma calitatii superioare si a rafinamentului, oferind simturilor experienta unica a aromelor atent selectionate;
  • Parfumul este disponibil la un pret atractiv, extrem de accesibil si in cantitate avantajoasa;
  • Hugo Boss Boss Bottled Intense perpetueaza eticheta masculina a brandului, infatisand o aroma barbateasca si intensa care nu va trece neobservata.

CONTRA:
  • Intrucat oscileaza intre esentele tari, lemnoase si aromele delicate, dulci si florale, persistenta parfumului este pusa sub semnul intrebarii, dovedind, in schimb, o amprenta recognoscibila asupra pielii.

Concluzie: Parfumul Hugo Boss Boss Bottled Intense face dovada unei esente extrem de versatile, care se preteaza in orice moment al zilei. Parfumul este proiectat prin lentila echitabilitatii, in sensul in care aromele sunt combinate intr-o maniera efervescenta, ofertand purtatorul cu un parfum echilibrat. Marul discordiei este invaluit in frenezia florilor de portocal si asezat cu indrazneala in centrul condimentelor excentrice, in timp ce esentele tari, lemnoase, insufletesc suflul parfumului prin intensitate si masculinitate.

8.3 Rating
Parfumul versatil care insufleteste masculinitatea barbatului modern

Aroma penetranta a parfumului Hugo Boss Boss Bottled Intense spulbera transant delicatetea care pandeste intensitatea esentei, oferindu-i vitalitate si impozanta cu fiecare pulverizare. Notele lemnoase, salbatice si efervescente prin definitie, potenteaza caracterul barbatesc al esentei, invaluind prezenta masculina intr-o aura impunatoare care ii potenteaza personaliattea debordanta. Prezenta condimentelor incita simturile prin contradictiile care se ivesc, instituind o atmosfera degajata care ofera prilejul desfatarii simturilor cu esenta bogata a noului parfum Hugo Boss Boss Bottled Intense.

Persistenta
8
Intensitate
8.5
Forma recipientului
8.5
Adauga un review
Vezi profil

Impartasesc pasiunea pentru PR prin descrieri care favorizeaza procesul de decizie al iubitorilor de parfumuri rafinate. Zambesc atunci cand un review pe care il public se dovedeste de ajutor, iar textele ajung dincolo de monitor, la cei care au nevoie de o orientare pertinenta si sugestii lipsite de asteptari. Astept, doar, sa alegeti parfumurile care va reflecta pe deplin.

Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password