Issey Miyake Nuit d’Issey Bleu Astral

Issey Miyake Nuit d’Issey Bleu AstralIssey Miyake Nuit d’Issey Bleu Astral face obiectul celui mai nou parfum lansat in iarna anului 2017 sub egida Casei Issey Miyake. Numele esentei reflecta sentimentul ancestral al compozitiei, una decorata cu note viscerale, fresh si impozante ca cele de calibrul coriandrului, limettei sau notelor lemnoase. Spre deosebire de exemplarele precedente ca Issey Miyake L’Eau d’Issey Intense dar totusi similar cu misteriosul Issey Miyake Nuit d’Issey, parfumul reuseste sa anime vibe-ul barbatului matur printr-o esenta contemporana si destul de potolita in exclamatii aromate.

Pulverizarea se deschide fresh, continua cu note de pielarie si este finisata printr-o baza lemnoasa, ca mai toate exemplarele din clasa Issey Miyake. Totusi, de aceasta data suntem martorii unui parfum translucid care anticipeaza un sentiment fierbinte de seductie, fara, insa, a esua lamentabil la capitolul persistenta si sillage.

ISSEY MIYAKE NUIT D’ISSEY BLEU ASTRAL ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Issey Miyake Nuit d’Issey Bleu Astral

elefant

Issey Miyake Nuit d’Issey Bleu Astral

emag

Issey Miyake Nuit d’Issey Bleu Astral

marionnaud

Issey Miyake Nuit d’Issey Bleu Astral

Noul flanker inspira seductie prin toti porii notelor de compozitie. Astfel, parfumul exceleaza la nivel de proiectie printr-o intensitate care pur si simplu iti taie rasuflarea, dar si printr-o calitate superioara a notelor perfect mixate. Incipitul parca sufla intr-o bautura racoritoare accesorizata cu coriandru si limette, in timp ce inima este gravata cu note de pielarie, iar baza penetreaza simturile printr-o tarie viscerala. Notele de amberwood si tonurile lemnoase prezente aici sintetizeaza esenta la atributele barbatului Alfa prin masculinitate si stil.

Issey Miyake si-a dat seama cum sa-si extinda pe deplin ofertele actuale pentru barbati si, desi unii nu sunt la fel de uimiti de noul parfum Issey Miyake Nuit d’Issey Bleu Astral, exista literalmente care ii atrage sa poarte aceasta esenta ametitoare. Intr-un procent cantitativ, acest ultim exemplar imita cutumele barbatului descris de Issey Miyake L’Eau d’Issey Pour Homme prin aceeasi originala nota de coriandru, care transfera un impuls de prospetime si vibe urban tinutelor casual. Totusi, in cazul ambelor parfumuri se regaseste un gust deosebit in privinta proiectiei versatile ce poate tine locul oricarui parfumului Versace Pour Homme Dylan Blue, un exemplar considerat de multi un statement pentru barbatii maturi.

Amprenta Issey Miyake se regaseste cu preponderenta in acest exemplar din perspectiva unui stil masculin pronuntat, care nu lasa loc de vulnerabilitati atunci cand vine vorba despre intensitate. In notele de deschidere se poate sesiza o alura fresh a notelor de coriandru si limette, rolul lor fiind acela de a nu oferta printr-o falsa intensitate, ci de a trezi simturile gradual, pe masura ce parfumul se instaleaza pe pielea barbatului. Uscarea bazei cremoase este absolut dementiala, imitand un sentiment de razvratire al simturilor ametite de aburii seductiei.

Fatetele pielariei sunt multiple, in asociere cu tenta fresh si cea lemnoasa reusind sa ipostazieze mai multe unghiuri de interpretare. Acestea dau gust parfumului si il transpun intr-o aroma usor de digerat, cambrata in detaliu pe valentele barbatului modern. Arhitectura recipientului pastreaza stilul caracteristic al exemplarelor din clasa Issey Miyake, insa se reliefeaza printr-o cromatica ce reflecta inserarea mistica. Fundamentat pe o suita completa de tonuri, parfumul poate fi purtat cu succes in orice sezon.


PRO:
  • Echilibru olfactiv;
  • Pret accesibil;
  • Disponibilitate in numeroase magazine online.

CONTRA:
  • Unii barbati considera ca debutul fresh diminueaza din aportul tonului lemnos din finalul pulverizarii.

Concluzie: Issey Miyake Nuit d’Issey Bleu Astral este un parfum luminos, atragator si puternic ce se pliaza excelent pe gusturile barbatului modern. Capturand intentiile de seductie, barbatul Bleu Astral este plin de mister si intentii ilicite, la acest portret ajutand si notele de pielarie care dau o fata organica parfumului. Issey Miyake Nuit d’Issey Bleu Astral se cere purtat sub clar de luna, atunci cand ambientul devine prielnic simularii unui joc romantic in care el, barbatul Alfa, culege laudele caracterului impozant si ale virilitatii pe care le aplica in procesul de cucerire a femeii de azi. Cateva acorduri de coriandru revigoreaza spiritele, in timp ce nota de limette potenteaza vibe-ul printr-o atingere hidratanta a pielii.

9.2 Rating
Parfum masculin sorbit sub clar de luna

Orice se poate spune despre noul parfum Issey Miyake Nuit d´Issey Bleu Astral, mai putin ca nu ar fi un parfum puternic masculin. Desi incepe intr-o nota proaspata, punctata prin coriandru si limette, curpinsul este intens si face trimitere la alte exemplare ale colectiei. Totusi, puterea parfumului nu rezida din notele sus-mentionate, ci din baza organica din lemn, care isi gaseste locul pe zonele erogene ale barbatului Alfa de ieri, de azi si de maine.

Persistenta
9.5
Intensitate
9
Forma recipientului
9
Adauga un review
Vezi profil

Impartasesc pasiunea pentru PR prin descrieri care favorizeaza procesul de decizie al iubitorilor de parfumuri rafinate. Zambesc atunci cand un review pe care il public se dovedeste de ajutor, iar textele ajung dincolo de monitor, la cei care au nevoie de o orientare pertinenta si sugestii lipsite de asteptari. Astept, doar, sa alegeti parfumurile care va reflecta pe deplin.

Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password
Sari la bara de unelte