Lattafa Opulent Musk

Lattafa Opulent MuskLattafa Opulent Musk este un parfum unisex de factura orientala, conceput drept un liant pentru simturile ambelor sexe. Parfumul are o compozitie deloc liniara, in esenta sa fiind cuprinse note incendiare. Proiectia releva un amestec lemnos, dulceag, ce poarta vibratia puternica a Orientului.

Parfumul Lattafa Opulent Musk se deschide cu un fresh acid de lamaie ce stinge iuteala sofranului si potenteaza mirosul moscului, continua cu o inima exclusiv florala si impresioneaza cu o baza lemnoasa. Seductia este gravata aici in note intense de lemn de santal si rasina de brad.

LATTAFA OPULENT MUSK ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

emag

Lattafa Opulent Musk

Povestea din spatele parfumului Lattafa Opulent Musk este absolut fascinanta. Este suficienta o singura pulverizare pentru a descifra intentiile de seductie ale ambelor sexe, caci dialogul verbalizat prin acorduri incitante de flori rare si esente tari, lemnoase, este extrem de convingator.

Un debut citric este startul in paradisul imaginat prin flankerul Lattafa Opulent Musk; un acord racoritor de lamaie deschide proiectia printr-o aroma proaspata si satisfacatoare, succedat de doua note inspirat alaturate. Incipitul racorit cu fresh de lamaie este succedat de un mosc condimentat cu sofran, dezvelind amprenta pur orientala. De altfel, sofranul este unul dintre laitmotivele care stau la baza multor parfumuri unisex ca Montale Aoud Musk sau Bond No. 9 New York Oud. Periplul parfumurilor unisex de factura orientala se poate extinde dincolo de segmentul de nisa; reprezentative sunt, printre altele, si multe dintre parfumurile ce poarta semnatura Tiziana Terenzi.

Dupa un asa inceput, asteptarile cresc, dar Lattafa Opulent Musk face fata situatiei. O inima exclusiv florala succede incipitul dinamic condimentat cu acorduri picante de sofran. Este vorba despre un buchet decorat cu note de iasomie, mosc si flori albe, ales ca punte de legatura intre startul energic si baza penetranta cu note lemnoase.

Buchetul floral netezeste intensitatea parfumului, acordandu-i un ton maleabil. Este detaliul care nu il face exclusiv masculin sau exclusiv feminin, ci un parfum unisex in toata puterea cuvantului. Intensitatea florilor albe se simte pronuntat, amintind de Alaia Paris Alaia sau Sospiro Capriccio. Completat de iasomie si mosc, buchetul intregeste portretul unui parfum complet, echilibrat si neted, deopotriva senzual, intens si provocator.

Previzibila baza lemnoasa este o alta amprenta specific orientala. Finisajul este redat prin note intense de lemn de santal, rasina de brad si cedru, iar detaliul surpriza sta in repetarea notelor de ambra si mosc. Fundatia parfumului unisex Lattafa Opulent Musk este consolidata, asadar, prin acorduri cu traditie in nisa de profil; rasina si lemnul armonizeaza intr-un echilibru perfect, generand cadrul ideal pentru ca ambra si moscul sa se reliefeze prin delicatetea si gingasia lor.

Un amestec de eleganta si intensitate impacheteaza baza flankerului intr-un vibe aparte pe care femeile si barbatii care poarta acest parfum o pot simti de la prima pulverizare. In ciuda pretiozitatii notelor de compozitie de factura orientala, parfumul poate fi achizitionat la un pret mai mult decat accesibil, in varianta de 100 ml. Arhitectura parfumului reflecta caracterul nisat al esentei, recipientul fiind proiectat in acord cu estetica orientala, intr-un duo cromatic de alb si auriu.


PRO:
  • Calitate premium la pret accesibil;
  • Parfum unisex condimentat cu sofran;
  • Disponibil in cantitate maxi de 100 ml.

CONTRA:
  • Este un parfum intens, cu un siaj excelent, dar persistenta este medie.

Concluzie: Lattafa Opulent Musk este un parfum unisex a carui calitate poate concura cu cea a parfumurilor de lux. Contine note lemnoase si florale conectate printr-un touch picant de sofran luxuriant. Mirosul este specific oriental, insa ambra si moscul ii confera si o tenta lejera, usor frantuzita. Este un flanker care impaca pe deplin gusturile ambelor sexe, prin asocierea dintre notele reprezentative acestora; parfumul imbina doua lumi aparent opuse, insa cuprinse de aceeasi vibratie puternica a seductiei.

9 Rating
Buchet de flori albe pangarit cu sofran

Parfumul arabesc Lattafa Opulent Musk este un excelent prilej de descatusare a simturilor. Flankerul debuteaza acid, printr-o nota citrica de lamaie, insa continua cu o inima exclusiv florala si sfarseste printr-un finish lemnos. Puritatea florilor albe din prima parte a proiectiei este murdarita cu tenta picanta a sofranului, condimentul luxos ce sta la baza celor mai apreciate parfumuri orientale. Pentru a echilibra balanta, fundatia flankerului este si ea consolidata pe baza de ambra si mosc.

Persistenta
8.5
Intensitate
9.5
Forma recipientului
9
Adauga un review
Vezi profil

Impartasesc pasiunea pentru PR prin descrieri care favorizeaza procesul de decizie al iubitorilor de parfumuri rafinate. Zambesc atunci cand un review pe care il public se dovedeste de ajutor, iar textele ajung dincolo de monitor, la cei care au nevoie de o orientare pertinenta si sugestii lipsite de asteptari. Astept, doar, sa alegeti parfumurile care va reflecta pe deplin.

Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password