Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 este un exemplar ce desavarseste amprenta casei printr-un flanker pretios si elegant, deopotriva contemporan si empatic. Celebrul parfumier Francis Kurkdjian este cunoscut in lumea intreaga pentru simtul fin pe care il are in producerea unor adevarate capodopere care sa mangaie simturile si sa invaluie in eleganta si rafinament trupurile barbatilor si ale femeilor. Deoarece Francis Kurkdjian stie ce inseamna un miros regal, a adus in fata publicului elixirul Baccarat Rouge 540 dedicat atat femeilor cat si barbatilor.

Parfumul Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 este parfumul cu miros floral si lemnos in acelasi timp, pentru a arata dualitate intregului parfum, acest Yin si Yang caracterizat prin femeie si barbat. Baccarat Rouge 540 este un parfum clasic, inchis intr-o sticluta de epoca, dar deopotriva atemporala, ce se prezinta printr-un design minimalist.

MAISON FRANCIS KURKDJIAN BACCARAT ROUGE 540
ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

emag

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

Parfumul Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 se deschide timid, dar totusi puternic si intens prin miros floral de iasomie si sofran. Denumit si “aurul rosu”, sofranul este cel care aduce un plus de eleganta si de lux intregii arome cu un miors proaspt, intens ca de pamant, imbalsamat in tandretea florilor de iasomie dulci si senzuale. Aceste doua note de varf sunt capabile sa reprezinte femeia puternica si gingasa sau barbatul sarmant si carismatic. Aspectul sofranului este cel care creeaza poveste intregului parfum si il desprinde de realitate, ducand femeia in mitologia greaca prin galbenul aprins care este o intruchipare a Zeitei Zorilor care se lupta cu noaptea, si apoi in cea indiana prin rosul aprins care este o intruchipare a Zeitei Atotdistrugatoare dezvaluind o latura razboinica a femeii. Sofranul in combinatie cu iasomia reprezinta doua note care se completeaza una pe alta creand un intreg, fiind un accent final pentru o tinuta de seara cu detalii regale.

Doua arome nobile isi fac prezenta in notele de mijloc ale parfumului si anume lemn de chihlimbar si ambra cenusie. Mirosul lemnos, usor uscat si dulceag al lemnului de chihlimbar se contopeste intr-un joc senzual cu mirosul intens, rafinat, usor ars si dulce al ambrei cenusii. Lemnul de chihlimbar este cel care ii ofera elixirului o nota misterioasa cu usoara tenta de mosc spre sfarsitul miorsului la fel ca si ambra cenusie care spre sfarsit are un miros de cenusa ce imbraca tabloul creat in mister, in enigmatic. Inima aceasta nobila este cea care da intregului parfum acel lux care nu opuleaza, dar seduce prin intensitate. Aceste doua ingrediente prezinta versalitate, sunt dulci, puternice, lemnoase, uscate fiind chintesenta intregii arome.

Rasina de brad si lemnul de cedru sunt notele de incheiere ale parfumului care dau persistenta intregului elixir. Rasina de brad dulce, proaspata, salbatica impreuna si esenta uscata, dulce, lemnoasa data de lemnul de cedru invaluie intregul parfum in prospetime si eleganta, trezind simturile din amorteala lasata de notele de varf si cele de mijloc. De altfel, aceste intruziuni sunt similare celor prezente in parfumurile unisex Montale, simuland aceeasi frenetica experienta la pulverizare.


PRO:
  • Mirosul este persistent si foarte intens;
  • Este un parfum versatil ce poate fi purtat cu incredere de femei si barbati;
  • Este un parfum de lux.

CONTRA:
  • Pretul este destul de mare incat sa poata sa fie cumparat chiar de orice doritor.

Concluzie: Acesta pereche de cate doua note prezente in notele de varf de mijloc si de baza reprezinta legatura dintre un barbat si o femeie transpusa intr-un parfum regal. Intregul parfum Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 este un joc erotic plin de eleganta dintre o femeie si un barbat, este un joc proaspat invaluit intr-o enigma, capabil sa surprinda intr-un mod de exceptie laturile contrastante, dar totusi atat de asemanatoare ale celor doua sexe. Flanker-ul se asemana unora dintre parfumurile de nisa Xerjoff, placerea de a-i gusta aroma fiind aceeasi.

8.8 Rating
Un Yin si Yang inchis intr-un cristal

Francis Kukdijan a reusit sa aduca la viata un parfum versatil care freamata si emana o regalitate din vremuri demult apuse. Maison Francis Kukdjian Baccarat Rouge 540 este parfumul cu miros de viata, cu miros de pericol, este un parfum capabil sa suprinda un joc erotic plin de pasiune si salbaticie.

Persistenta
9
Intensitate
9
Forma recipientului
8.5
Adauga un review  |  Citeste review-uri
Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password