Marc Jacobs Eau So Decadent

Marc Jacobs Eau So Decadent

Daca seductia ar fi ermetizata in esenta unui parfum de marca, acela ar fi, cu siguranta, Marc Jacobs Eau So Decadent. Ideal pentru a ravasi simturile indiferent de ora, parfumul satisface gusturile ambivalente ale iubitorilor de esente fine printr-o abordare cu totul originala. Marc Jacobs Eau So Decadent consta intr-o proiectie preponderent florala, accesorizata cu accente suculente, infatisand senzualitatea hipnotica a femeii libere, dar captive unui stil de viata luxuriant.

Aroma noului parfum Marc Jacobs merge dincolo de imaginatie, fiind ilustrat printr-un clutch veritabil, un must pentru publicul feminin iubitor de lux si tendinte. Annie Buzantian, maestrul parfumier care a generat aceasta aroma sofisticata, a incununat anul 2017 cu un parfum ca o semnatura; romantic, senzual si feminin, amenintat de simptomatologia femeii indragostite de efervescenta propriei vieti.

MARC JACOBS EAU SO DECADENT ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

logo-emag

Marc Jacobs Eau So Decadent

notino

Marc Jacobs Eau So Decadent

elefant

Marc Jacobs Eau So Decadent

Marc Jacobs Eau So Decadent surprinde printr-o aroma originala, total distincta de precendentele exemplare Marc Jacobs Divine Decadence si Marc Jacobs Decadence, oferind un flanker aflat in opozitia celor doua, dar nu suficient de departe plasat de esenta luxurianta pe care au lansat-o acestea. Astfel, criticii aduc in discutie un parfum specific feminin, dinamic si de lunga durata, dar nu coplesitor. Aroma luxurianta este conceputa prin note suave, florale, infatisand un amalgam de sentimente placute. Ambra alba este invaluita in delicatetea notelor de casmir, fiind extaziata de dulceata accentelor savuroase de zmeura. Jocul metaforic se muta in planul vulnerabilitatii, preluand ipostazele notelor de iasomie, lacramioare si magnolie, profund coplesite de suculenta coacazelor negre si a perelor, lasand sa se prevaleze in tacere aroma fresh a notelor de iedera.

Vanitos prin designul reflectat in experienta acumulata de Marc Jacobs in sectorul modei, parfumul Marc Jacobs Eau So Decadent isi contureaza seductia in jurul femeii indraznete si puternice. Total distinct prin proiectia calitativa lansata prin optica maestrului parfumier Annie Buzantian, parfumul satisface doua nevoi curente ale publicului feminin. Astfel, se vorbeste despre un flanker idealizat printr-o persistenta notabila, in timp ce intensitatea lui nu devine coplesitoare pentru publicul larg care intra in contact cu aceasta aroma.

Gratie accentelor florale, Marc Jacobs Eau So Decadent destainuie o aroma luminoasa si aerisita, cu o adancime matura, de altfel, un echilibru dificil de gasit pentru parfumuri. Nu miroase prea dulce, astfel ca nu poate fi incadrata drept o aroma specific adolescentina, pastrandu-si aroma matura, fara sa treaca granita spre parfumurile unisex. Aroma are o proiectie unica si feminina, adresandu-se unui public matur cu gusturi cizelate in privinta artei olfactive.

Noul exemplar Marc Jacobs Eau So Decadent aduce in prim plan o aroma de sorginte luxurianta, care ispiteste simturile femeilor mature printr-un buchet atractiv de flori cu o aroma demential de intensa. Switch-ul dintre accentele florale si cele fructate este surprins intre pulverizari, istovind flanker-ul captiv unei proiectii actuale si indraznete.


PRO:
  • Imbinarea notelor florale si fructate se produce progresiv, motiv pentru care parfumul ipostaziaza o aroma specific feminina fara a fi coplesitor;
  • Casmirul se asterne cu delicatete asupra buchetului floral, impregnand amprenta unei arome luxuriante;
  • Desi se bucura de o compozitie aerisita, Marc Jacobs Eau So Decadent ramane un parfum de colectie, dedicat doamnelor indragostite de momente simple.

CONTRA:
  • Gratie accentelor de iasomie si magnolie, Marc Jacobs Eau So Decadent este considerat a fi un parfum pentru si despre femei mature, astfel ca purtarea lui devine usor conditionata.

Concluzie: Anul 2017 nu putea fi mai oportun pentru lansarea noului exemplar Marc Jacobs Eau So Decadent. Flanker-ul sau contemporan se integreaza perfect in preferintele femeilor experimentate in arta olfactiva, ispitindu-le simturile cu fiecare pulverizare. Aroma sa tradeaza o aparenta vulnerabilitate, dictata cu petale de ambra, iasomie si magnolie, insa accentele suculente ale zmeurei si coacazelor negre desavarsesc conturul parfumului printr-un final touch de efect. Marc Jacobs Eau So Decadent este rasfatatul oportun chiar si in cele mai nepotrivite momente.

9 Rating
Sorbet de zmeura induplecat cu o atingere de casmir

Aroma decadenta a maturitatii este surprinsa de cel mai fresh flanker de la Marc Jacobs, care surprinde printr-o aroma unica, dar atat de familiara sexului slab. Marc Jacobs Eau So Decadent vorbeste despre lux, insa nu depaseste parametrii conventionalului, condimentand cu inspiratie spectrul olfactiv cu accente suculente de zmeura, coacaze negre si para. Dulceata parfumului nu este, insa, istovitoare, aceasta fiind echilibrata de buchetul floral ce desavarseste cadrul printr-o adiere calda, preponderent frivola, dar intensa in esenta. Captiva intr-un clutch de colectie, aroma Marc Jacobs Eau So Decadent se lasa greu purtata, impunandu-se in fata gusturilor netezite de conventional.

Persistenta
9.5
Intensitate
9.5
Forma recipientului
8
Adauga un review
Vezi profil

Impartasesc pasiunea pentru PR prin descrieri care favorizeaza procesul de decizie al iubitorilor de parfumuri rafinate. Zambesc atunci cand un review pe care il public se dovedeste de ajutor, iar textele ajung dincolo de monitor, la cei care au nevoie de o orientare pertinenta si sugestii lipsite de asteptari. Astept, doar, sa alegeti parfumurile care va reflecta pe deplin.

Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password