Miu Miu Twist Eau de Toilette

Miu Miu Twist Eau de Toilette este un parfum superb pentru femei lansat la finele anului 2019 ca o reinterpretarea a noului pilon al parfumurilor Miu Miu. Twist este descris ca fiind ” ciocnirea dintre ingredientele clasice cu cele neasteptate care reuseste sa simuleze atat entuziasmul, cat si sofisticarea, dovedind ca cele doua nu sunt Miutual exclusive ”.

Creatorul acestei esente jucause este Daniela ( Roche) Andrier care a dorit sa zugraveasca femeia drept o felina de rasa regala ce detine toata lumea la picioare prin prisma modului ei carismatic si atractiv. Aceasta esenta este cu siguranta despre rafinament, creativitate si multa jovialitate.

MIU MIU TWIST EAU DE TOILETTE ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Miu Miu Twist Eau de Toilette

Miu Miu Twist Eau de Toilette este o zi insorita intr-o livada de mandarine. Este cald, luminos, usor gurmand si foarte voluptos. Primul miros care se intrezareste de la prima pulverizare este cel de mandarina. O mandarina coapta si zemoasa, extrem de vesela si de exploziva care se lipeste de piele ca un sarut. Mirosul de mandarina este cat se poate de natural, nu se simte deloc artificial pe piele ceea aduce o savoare aparte.

Dupa ce parfumul se usuca pe piele, zeama de portocala se prelinge pe ambra cleioasa asezata pe un lemn cedru. Un miros divin ce se simte ca un mix imbatabil de caldura si de regalitate. Ambra aici aduce un miros greoi, cleios, dar puternic si foarte cald, iar lemnul cedru este proaspat si revigorant, balansand perfect mirosul de ambra.

Senzualitatea femeii este pusa in evidenta prin mirosul puternic de flori de mar ce se simte ca o rochie roz, vaporoasa purtata de o femei cu o silueta supla in picioarele goale prin iarba. Acest miros de flori de mar reprezinta o cununa superba ce strapunge inima parfumului si creeaza o vibratie speciala.

In aceasta esenta am putut detecta in baza mirosul de boabe tonka pisate, care ofera o revigorare aparte, o coeziune perfecta intre amar si pamantesc. Cu toate acestea, simt ca boabele de tonka nu sunt pentru a fi puse in lumina ci pentru a ajuta lemnul de cedru sa se evidentieze.

Arhitectura regala a sticlei de parfum este absolut impresionanta, desi nu iese din tiparul celorlalte esente ce poarta semnatura Miu Miu. Aceasta combinatie perfecta de galben pal, regal cu un roz stins induce feminitate, pudoare, excelenta si lux.


PRO:
  • Un miros plin de energie datorita mandarinei puternice
  • Perfect pentru femeia cu spirit tanar și plina de viata

CONTRA:
  • Pretul nu este accesibil pentru orice buzunar desi este o apă de toaletă

Concluzie: Parfumul Miu Miu Twist este cu adevarat o rasucire in materie de parfumuri Miu Miu. Acesta este despre femeia cu un spirt tanar, jucausa, femeia gingasa si diafana care emana eleganta printr-un zambet radiant. Este un parfum citric, usor lemnos si floral care se potriveste in diminetile de primavara – vara sau chiar in noptile de vara de pe plaja.

9.3 Rating
O felina jucausa in lumina lunii

Parfumul Miu Miu Twist insufla putere si multa energie. Sucul de mandarina dulce si exotic strecurat printre ambra regala si cleioasa de pe lemnul cedru pe care se lipesc flori de mar este absolut minunat. Atat mirosul cat si sticla de parfum sunt despre si pentru femei.

Persistenta
9
Intensitate
9
Forma recipientului
10
Adauga un review
Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password