Narciso Rodriguez For Her L’Absolu

Narciso Rodriguez For Her L'AbsoluAnul 2015 a mijlocit lansarea parfumului Narciso Rodriguez For Her L’Absolu, o dovada a spiritului artistic al maestrilor parfumieri Christine Nagel si Francis Kurkdjian. Parfumul nu a fost o surpriza pentru nimeni, generand asteptari inca de la auzul numelui somptuos. Cu o deschidere silentioasa, mascata de accente vii si vulnerabile, Narciso Rodriguez For Her L’Absolu constituie o avalansa de sentimente care se revarsa asupra femeilor cu o goliciune si o transparenta greu de descris in cuvinte.

Un cockail rece, amar, suculent si curat, Narciso Rodriguez For Her L’Absolu este fara doar si poate unul dintre parfumurile pe care suflarea feminina l-a asteptat in delir. Lansarea sa a satisfacut toate asteptarile si a spulberat valurile de controverse intocmite pe baza brandului celebru, fiind, astazi, unul dintre parfumurile preferate de femeile din intreaga lume. Aroma sa adauga o valenta erotica fiecarei purtari, alunecand incet pe piele, ca o mangaiere care se prelinge pe formele voluptoase.

NARCISO RODRIGUEZ FOR HER L’ABSOLU ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Narciso Rodriguez For Her L`Absolu

logo elefant

Narciso Rodriguez For Her L`Absolu

logo-emag

Narciso Rodriguez For Her L`Absolu

Narciso Rodriguez s-a impus ca un designer cu un punct de vedere foarte clar si constient de ceea ce este capabil sa ofere din perspectiva creativitatii. Ahtiat dupa o zona couture, parfumurile pe care le ofera sunt pure dovezi ale pozitiei sale implacabile, oferind garantia unor arome longevive si calitative. Totemuri de feminitate si masculinitate, parfumurile Narciso Rodriguez capteaza esenta sexelor, evidentiind nuantele excentrice ce rezida sub identitatea puzderiei de note olfactive. Rodriguez are o perceptie innascuta a formei umane si a lucrat cu multi dintre pionierii parfumeriei contemporane pentru a crea cele mai istovitoare arome ce imbraca reprezentantele sexului frumos intr-un deliciu sublim.

Narciso Rodriguez lasa in slujba parfumerilor Christine Nagel si Francis Kurkdjian proiectia asupra parfumului Narciso Rodriguez For Her L’Absolu, reusind sa reinterpreteze intr-o nota vintage un parfum modern. Inspirat din erotismul eliberat de pulverizarea fierbinte a editiei Narciso Rodriguez For Her, lansata in anul 2003, Narciso Rodriguez For Her L’Absolu vine cu o abordare ceva mai contemporana si mai indrazneata, impunand o aroma de-a dreptul ametitoare si seducatoare. Dincolo de semantica ce atinge apogeul sexualitatii, parfumul deschide simturile printr-o eliberarare exploziva de arome penetrante, ideale pentru un context incitant.

Atins fara tagada de amprenta glamour – chic, noul parfum Narciso Rodriguez For Her L’Absolu extinde cu exactitatea musculatura originala a lui Kurkdjian un magnetism seducator sub presiunea accentelor absolut mirobolante. Pulverizarea reda o senzatie viscerala, senzationala si radianta. Debutul floral este un concert de accente cuceritoare, surprinzand un dans al trandafirilor si tuberozei in tandem cu diada sambac – iasomie. Dansul este imediat acoperit de bataile inimii de mosc, care redau incandescenta pulverizarilor, in timp ce preludiul lemnos de la baza istoveste intensitatea lemnului de santal, aprofundat cu note de ambra si patchouli controversat.

Rezultatul este un erotism pur postmodern, bazat pe un joc de contraste, un alt exemplu de abordare a lui Narciso Rodriguez de neegalat, o contradictie a notelor musculare si florale. Parfumul destainuie un decor edenic, infatisat intr-o maniera curenta. Purtat in dormitor, parfumul ofera o dezgustare erotica a pielii purtatoarei, culminand cu o manta de mister citadin. Designul sublim, controversat si implacabil genereaza o stare launtrica de delir, activand curiozitatea simturilor dintr-o singura privire. Cromatica burgundy pastrata intre peretii de sticla ofera o satisfactie deplina dintr-o perspectiva estetica. Narciso Rodriguez For Her L’Absolu este un dar de zi cu zi pentru femeia senzuala care iubeste cu pasiune si inversunare.


PRO:
  • Narciso Rodriguez For Her L’Absolu isi argumenteaza calitatea printr-o insiruire formidabila de accente pretioase, motiv pentru care a-l purta este un gest de apreciere la adresa propriei persoane;
  • Longevitatea este excelenta, mentinandu-se cu succes pana la 12 ore si chiar mai mult;
  • Ofera o aroma frumoasa, luxurianta si feminina intr-o maniera pur modernista, incurajand senzualitatea sa paraseasca perimetrul conventionalitatii.

CONTRA:
  • Narciso Rodriguez For Her L’Absolu ofera o proiectie formidabila asupra senzualitatii, motiv pentru care impune pretentii la purtare, valorizand identitatile plurivalente ale femeii moderne.

Concluzie: Grandomania parfumului Narciso Rodriguez For Her L’Absolu dezvaluie o aroma implacabila, istovita de intensitatea unor ingrediente atent selectionate. Notele lemnoase, fierbinti, de la baza ii redau echilibrul coplesit de intonatia satirica a accentelor melodramatice de tuberoza si iasomie. Cu o atingere absolut coplesitoare, subtila, parfumul moale, cald, lemnos si musky reuseste sa ofere altceva decat parfumurile conventionale, satisfacand nevoia acuta pentru originalitate a femeii moderne. Narciso Rodriguez For Her L’Absolu este un parfum imbatator, feminin, angrenat intr-o atemporalitate clasica ce rezida din proiectia infailibila. Un parfum subtil, natural, pamantesc si cald ce nu poate trece neobservat si ofera o alura estetica impecabila.

9.2 Rating
Soapte seducatoare de iasomie aventurate in scenariul unui erotism olfactiv

Narciso Rodriguez For Her L'Absolu L'Absolu se deschide cu franturi de tuberoza si iasomie, generand o intensitate transanta, aparte de parfumurile de dama conventionale. Fundalul acaparat de aroma moscului se extinde lent pana cand se alatura accentelor florale de la baza. Totusi, vulnerabilitatea notelor florale este ponderata printr-o interventie a accentelor lemnoase, motiv pentru care compozitia este accesorizata cu interpretari robuste de patchouli, ancorand aroma printr-un acord de acord mosc intens, dar chic. Aroma este netezita prin suflul lemnos al santalului, de altfel elementul care aloca pretiozitate acestui parfum sublim.

Persistenta
9.5
Intensitate
9
Forma recipientului
9
Adauga un review
Vezi profil

Impartasesc pasiunea pentru PR prin descrieri care favorizeaza procesul de decizie al iubitorilor de parfumuri rafinate. Zambesc atunci cand un review pe care il public se dovedeste de ajutor, iar textele ajung dincolo de monitor, la cei care au nevoie de o orientare pertinenta si sugestii lipsite de asteptari. Astept, doar, sa alegeti parfumurile care va reflecta pe deplin.

Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password