Nina Ricci Chant D’Extase

Nina Ricci Chant D'Extase

Parfumul Nina Ricci Chant D’Extase a fost lansat in primavara anului 2018 si aspira sa aiba cel putin la fel de mult succes ca predecesorul sau Nina Ricci L`Extase lansat in anul 2015, unul dintre principalii piloni ai parfumurilor de la Nina Ricci, inspirat de erotismul si fanteziile femeilor.

Chant d’Extase prezinta o imagine a unei gradini imaginare luxuriante, Paradise de Nina Ricci, toate acestea fiind ilustrate pe ambalajul exterior al parfumului de artistul polonez Martyna Zoltaszek. Compozitia reprezinta un miros senzual de zmeura, trandafir, iasomie si caramel, nu departe de aromele proclamate cu traditionalism de Nina Ricci.

NINA RICCI CHANT D’EXTASE ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Nina Ricci Chant D'Extase

elefant

Nina Ricci Chant D'Extase

emag

Nina Ricci Chant D'Extase

marionnaud

Nina Ricci Chant D'Extase

Nina Ricci Chant D’Extase se prezinta prin note suculente, fructate, dar si prin accente florale, care pondereaza si echilibreaza tabloul senzorial. Debutul este efervescent, punctat printr-un sorbet delicios de zmeura accesorizata cu un touch de ghimbir si un vibe de lamaie. Buchetul floral, constituit din trandafir, iasomie, magnolie si note marine, este pulverizat de baza carnoasa, fondata pe accente de Ambergris strapuns de intensitatea moscului vanilat, peste care se prelinge cu o intentie de nestavilit caramelul fierbinte. Sa fie, oare, aceste note cele care il fac sa para similar cu Viktor & Rolf Bonbon?

Se pare ca parfumierul Francis Kurkdjian a dorit sa materializeze o esenta diafana, dar totusi intensa, dulce, dar totusi carnoasa. Tinand cont de faptul ca pulverizarea devine aproape una cu pielea atinsa de esenta Nina Ricci Chant D’Extase, se poate spune ca suntem martorii lansarii unui parfum cu multe premise de a deveni un statement in aceasta industrie. Jocul frumos de accente a fost atent schitat pentru ca fiecare nota sa se simta in mod echitabil, fara ca, de pilda, tenta picanta sa puna monopul pe inima florala care bate intre peretii impenetrabili ai parfumului.

Desi asocierea poate parea mistuitoare, ca in cazul exemplarului Dsquared2 Want Pink Ginger, a carui aroma este potentata prin asocierea notelor de ghimbir si piper, se pare ca flankerul nu este deloc inecacios, ba chiar evoca o senzatie de deja-vu pe care multe femei o recunosc. Desi imprumuta din proiectia parfumurilor de debut ale Ninei Ricci, Chant D’Extase este, totusi, suficient de veritabil incat sa nu poata fi asociat cu unul dintre exemplarele precedente. Totusi, notele de iasomie sambac, magnolie, mosc si vanilie pot fi sesizate si in parfumul Nina Ricci Rose Extase, dar sub o alta forma si o alta proiectie partial diferentiata.

Recipientul parfumului tradeaza o simbolistica inedita prin turcoazul delicios. Detaliul auriu isi face si el simtita prezenta printr-o pretiozitate sesizabila, in timp ce numele parfumului trecut pe placuta aurie, de altfel amprenta Ninei Ricci, constituie singura pata de culoare ce contureaza simbolismul acestei esente. Doar privind arhitectura parfumului se poate intelege ca elixirul este unul fresh, vibrant si accesorizat cu note verzi, pline de viata si efervescenta.


PRO:
  • Nina Ricci Chant D’Extase imprumuta din pretiozitatea exemplarelor precedente, motiv pentru care aroma sa nu este una abrupta;
  • Se constituie pe baza unui set de accente ce isi completeaza reciproc intensitatea si dulceata;
  • Promite o persistenta de durata cu un sillage moderat.

CONTRA:
  • Multe femei sustin ca accentele de mosc primeaza, simtindu-se cu precadere la uscarea pe piele, in timp ce restul notelor se simt moderat.

Concluzie: Nina Ricci Chant D’Extase fundamenteaza o teorie originala asupra feminitatii, pe care o interpreteaza drept o sirena ce isi canta senzualitatea intr-un peisaj feeric. La fel de feerica este si esenta ascunsa intre peretii turcoaz ai recipientului, care lanseaza un val de accente dulci, acide si florale asupra pielii femeii atrase in jocul seductiei de flankerul sau contemporan. Desi imprumuta din pasajele olfactive ale exemplarelor anterioare, parfumul ramane, totusi, fidel originalitatii stantate de brandul Nina Ricci.

9 Rating
Oaza scufundata in ape florale pudrate cu ghimbir

Nina Ricci Chant D'Extase vorbeste despre feminitate prin acorduri verzi, vibrante si mistice, aproape inabordabile in parfumurile de pana acum. Originalitatea parfumului rezida prin nota picanta ce trezeste simturile dintr-un singur touch, in timp ce lamaia confera stralucire pulverizarii si o face sa adere atat de bine la publicul feminin. Moscul vanilat este, de departe, piesa de rezistenta din acest parfum, multe femei sugerand ca acesta se simte pregnant odata cu uscarea pulverizarii.

Persistenta
9
Intensitate
9
Forma recipientului
9
Adauga un review
Vezi profil

Impartasesc pasiunea pentru PR prin descrieri care favorizeaza procesul de decizie al iubitorilor de parfumuri rafinate. Zambesc atunci cand un review pe care il public se dovedeste de ajutor, iar textele ajung dincolo de monitor, la cei care au nevoie de o orientare pertinenta si sugestii lipsite de asteptari. Astept, doar, sa alegeti parfumurile care va reflecta pe deplin.

Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password