Nina Ricci Nina Rose

Nina Ricci Nina Rose

Dupa editia pasionala si electrizanta Nina Ricci Nina Rouge din 2019, casa Nina Ricci (Puig) aduce in lumina reflectoarelor parfumul Nina Ricci Nina Rose in vara anului 2020. Aceste doua editii spectaculoase fac parte din linia Les Belles de Nina si reprezinta variatii ale originalului din 2006, Nina Ricci Nina.

Mixul notelor din Nina Rose este compus pentru a insufla „optimism condensat” si un concept „cool couture”. Dupa ce si-a dovedit maiestria in crearea Nina si Nina Rouge, maestrul parfumier Olivier Cresp a semnat, de asemenea, noua si delicioasa apa de toaleta Nina Ricci Nina Rose cu aceeasi maiestria cu care si-a obisnuit publicul elitist.

NINA RICCI NINA ROSE ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Nina Ricci Nina Rose

Dupa ce a fost eroina emblematica a Ninei Ricci in campaniile pentru Bella si Nina Rouge, modelul olandez Estella Boersma devine imagine si pentru Nina Ricci Nina Rose.

Surpriza acestuia parfum extravagant vine in lista notelor: daca ne-am asteptat la un trandafir cald si pulverulent, o sa fim dezamagiti – ne asteapta un elixir compus din flori albe si fructe suculente.

La prima pulverizare, mirosul care imbata simturile se concretizeaza printr-o frumoasa floare de portocal imbibata intr-o crema de para coapta si zemoasa. Aceasta combinatie ofera cremozitate si densitate, simtindu-se ca o atingere calda si foarte fina. Usor se intrevede o floare afrodiziaca alba si anume iasomia – un miros pulverulent, fin si delicat ce ofera o sclipire orbitoare. Acest trio splendid se simte ca o plimbare intr-o zi de primavara – vara intr-o gradina Eden.

Dupa uscare, intregul miros coplesitor si visator este revigorat de o lamaie proaspata, solara combinata cu bergamota ce ofera extaz si prospetime. Sucul de citrice este asezonat cu cateva picaturi de mosc ce prevestesc un cadru natural. Astfel, intregul suc est turnat apoi peste un lemn cedru cald si luminos ce aduce putina sclipire clasica.

Cedrul este moale si aduce o intoarcere la natura atat de subtila. Acest lemn este cosmetizat cu o coronita de neroli ce ofera o perspectiva clara si dulce. Neroli se simte atat de natural si de electrizant, chiar daca il regasim cu precadere in ultima parte a esentei.


PRO:
  • Miros echilibrat de flori albe
  • Fructele citrice aduc o vibratie aparte

CONTRA:
  • Niciun indiciu de tranafir

Concluzie: Nu este un trandafir brumat ce emana cu extaz mirosul sau provocator, este mult mai cuminte, dar mult mai luminos. Fiecare nota induce un optimism molipsitor, ceea ce il face clar un parfum de zi. Intr-un fel, parfumul balanseaza intre clasic si modern, dar intr-un mod echilibrat, ceea ce ii ofera o latura atemporala.

9.5 Rating
Trandafirul roz dintr-un buchet alb

Nina Ricci Nina Rose un parfum situat la granita dintre adolescenta si maturitate prin magnetismul sau aparte. Un buchet clar de flori albe printre care s-a strecurat un suc de citrice pentru mai multa prospetime. Este un parfum de zi cu zi intr-o zi superba de vara.

Persistenta
9.5
Intensitate
9.5
Forma recipientului
9.5
Adauga un review
Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password