Parfum Britney Spears

Parfumuri efervescente si dulci semnate de unica Britney Spears

Femeia moderna si energica poarta un parfum Britney Spears

Britney Spears

Parfumurile Britney Spears au o vechime de putin peste 15 ani pe piata, insa au castigat rapid teren in fata creatiilor de renume datorita popularitatii lui Britney si modului in care artista a inspirat muzica pop si milioanele de fani din intreaga lume.

Nascuta la data de 2 decembrie 1981, cantareata de origine americana si-a facut pentru prima oara aparitia in fata telespectatorilor in anul 1992, perioada in care participa la un show televizat de talente, intitulat Star Search. S-a facut rapid remarcata datorita vocii sale si look-ului de girl-next-door. Au urmat ani de glorie, Britney fiind considerata printesa muzicii pop.

In mod inevitabil, brandurille au contactat-o pe faimoasa cantareata pentru a lansa o linie de parfumuri semnatura, care sa o reprezinte si sa ii reflecte atitudinea puternica si energia molipsitoare. Astfel, in anul 2004 lua nastere prima editie a parfumului marca Britney Spears Fragances. De-a lungul timpului, casa de parfumrui a colaborat cu parfumieri de renume international precum Claude Dir, James Krivda, Rodrigo Flores-Roux, Caroline Sabas, Gil Clavien, Honorine Blanc si Harry Fremont.

Primul parfum lansat de Britney Spears s-a numit Curious si a spart toate recordurile in materie de vanzari inca din prima saptamana de la lansare, in luna octombrie a anului 2004. Apa de parfum a fost realizata in colaborare cu brand-ul Elizabeth Arden, insa in prezent acesta este detinut de gigantul Revlon, alaturi de alte nume sonore ale industriei, printre care si alte linii de parfumuri inspirate de celebritati precum Elizabeth Taylor, Hilary Duff, Christina Aguilera, Jennifer Aniston sau Mariah Carey.

Parfumurile Britney Spears sunt usor de recunoscut datorita ambalajului jucaus si culorilor puternice folosite in decorarea sticlutelor. Culorile de roz, verde si albastru aprins predomina, in timp ce compozitiile sunt preponderent dulci si inspirate de note naturale precum vanilie, lapte, cafea si bineinteles, fructe. Fiecare sticluta de parfum are o forma atipica, inedita si foarte bine slefuita, asemanatoare cu pietrele pretioase. Aceste detalii denota grija cu care aceste parfumuri au fost facute, astfel incat sa reflecte in mod ideal personalitatea muzei, Britney Spears.

Printre cele mai recente creatii se numara parfumul unisex din colectia Prerogative, Prerogative Rave, dar si parfumul de dama Britney Spears Rainbow Fantasy, parte a colectiei Fantasy. Ambele au fost lansate in anul 2019, iar primul este cel putin surprinzator, fiind unul dintre putinele parfumuri unisex ale acestei linii.

Parfumurile Britney Spears sunt dedicate preponderent femeilor, in special femeilor tinere, curajoase si senzuale, carora nu le este teama de nimic si care nu se lasa influentate de parerile celor din jur. Puternica, incitanta si romantica, in acest mod am putea descrie femeia care alege sa poarte o compozitie Britney Spears. Iar daca tinem cont de paleta variata de note utiilizate si de popularitatea acestor parfumuri, intelegem ca parfumierii din spatele creatiilor splendide au stiut exact ce esente si accente sa atraga pentru a lansa parfumuri semnatura pe placul generatiei tinere.

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password