Parfum Jimmy Choo

Parfumuri moderne si luxuriante care poarta semnatura Jimmy Choo

Parfumurile Jimmy Choo - o poveste de succes despre rafinament

Jimmy Choo

Fashion designer-ul Jimmy Choo s-a nascut in anul 1948 in Penang, Malaezia. A invatat sa confectioneze pantofi de la tatal sau, care traia din aceasta meserie. A inceput sa creeze si el inca de la o varsta frageda, urmand talentul pentru mestesug mostenit de la tatal sau. La varsta de doar 11 ani a reusit sa creeze prima sa pereche. A cunoscut rapid gustul faimei in momentul in care a observant necesitatea lansarii unor pantofi exclusivisti care sa accentueze frumusetea naturala a picioarelor feminine.

In anii ’80 a ales sa plece in Anglia pentru a studia la un colegiu tehnic de renume, de unde a absolvit cu onoruri trei ani mai tarziu. A ramas in Anglia pentru a-si deschide primul sau magazin intr-o cladire in care in trecut era un spital. Reputatia sa in domeniul modei a fost construita treptat, insa a ajuns repede in topuri, reusind ca la doar doi ani de la deschiderea magazinului sa fie solicitat pentru un articol de opt pagini in prestigioasa publicatie Vogue. In scurt timp, toate iubitoarele de pantofi isi doreau o pereche semnata de Jimmy Choo.

O personalitate marcanta a istoriei recente, atrasa de creatiile inedite ale designer-ului, a fost insusi Printesa Daiana, care isi purta cu eleganta pantofii Jimmy Choo ori de cate ori avea ocazia. Aceatsa popularitate ascendenta a designer-ului a ajuns in punctul sau culminant in anii ’90, perioada in care, Jimmy Choo avea magazine in Los Angeles si New York si o lista de asteptare compusa din cele mai importante vedete de la Hollywood, printre care si nume sonore precum actrita Julia Roberts sau Renee Zellweger.

Odata cu inceputul aniilor 2000, Jimmy Choo era deja numele unui brand cu raspandire globala, colaborand cu retaileri importanti precum Harrods si Saks Fifth Avenue. Brand-ul s-a extins apoi si pe fabricarea gentilor si a altor accesorii pentru femei. Pe partea de parfumuri, designer-ul de pantofi exlusivisti a intrat abia in anul 2011, an in care aparea primul parfum care avea sa ii poarte numele.

In prezent, casa de parfumuri Jimmy Choo insumeaza 28 de parfumuri, lansate in ordine cronolgica pe parcursul a 9 ani. Parfumierii cu care colaboreaza pentru crearea miresemelor inedite sunt Olivier Polge, Domitille Bertier, Honorine Blanc, Louise Turner, Juliette Karagueuzoglou si multi altii. Cel mai popular parfum este chiar prima creatie a casei, parfumul Jimmy Choo pentru femei, un chypre fructat compus din sase note catifelate si dulci.

Parfumurile Jimmy Choo sunt versatile, usor de asortat si de purtat in orice moment al zilei, indiferent de anotimp. Surprind prin design-ul inedit al sticlutelor, acesta fiind deseori asemanator cu cel al unui diamant pretios bine slefuit. Cea mai noua creatie semnata Jimmy Choo abordeaza in schimb un sitl nonconformist, Jimmy Choo Urband Hero fiind o apa de toaleta destinata barbatilor.

Brand-ul Jimmy Choo este cunoscut in prezent pentru crearea accesoriilor, parfumurilor si a pantofilor de lux pentru femei. Creatiile casei sunt inspirate de spiritul puternic al femeilor moderne, indragostite de stilul glamour si cu un stil de viata foarte activ. Aceste caracteristici se potrivesc perfect cu compozitiile din parfumurile semnate de casa Jimmy Choo, acestea fiind printre cele mai indragite de catre generatia tanara datorita notelor colorate si persistente, acompaniate de un ambalaj luxuriant, rafinat si impunator.

Desi este una dintre casele de parfum relativ noi de pe piata, succesul si povestea de viata impresionanta a fondatorului Jimmy Choo nu pot trece neobservate. Stabilit in Londra pentru a-si continua misiunea de a uimi femeile indragostite de pantofi de lux cu creatii din ce in ce mai inedite si mai elegante, Jimmy Choo ramane un etalon in materie de accesorii feminine si rafinate.

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password