Parfum Shiseido

Parfumuri Shiseido cu o puternica istorie in spate

Arta abstracta realizata prin intermediul parfumurilor Shiseido

Shiseido

Shiseido este cea mai veche companie de produse cosmetice din lume, originara din Japonia si fondata in anul 1872 prin intermediul fostului farmacist sef al Marinei Imperiale Japoneze, Arinobu Fukuhara. Acesta a infiintat farmacia Shiseido, un nume care mai apoi s-a transformat intr-un brand internaitonal, cunoscut pentru produsele de ingrijire si infrumusetare de lux create de-a lungul anilor.

Fiul lui Arinobu, Shinzo Fukuhara, a devenit primul presedinte al companiei si acesta a fost cel care a reusit sa o transforme in ceea ce cunoastem astazi. Shinzo a studiat medicina si famacologia si s-a facut remarcat ca fotograf in anul 1915. Trecutul sau impresionant, alaturi de studiile europene si americane absolvite, l-au ajutat sa duca mai departe msotenirea Shiseido.

Numele de Shiseido provine dintr-o expresie din limba chineza care semnifica laudarea virtutiilor pamantului, aceasta fiind o deviza importanta si marcanta pentru intreg parcursul brandului. Profesionalismul si corectitutdinea tipic japoneze, au propulsat Shiseido in topul celor mai cunoscute si sofisticate branduri de produse de ingrijire si infrumusetare din lume.

In prezent, Shiseido este un nume prezent pe buzele doamnelor si domnilor care prefera produsele high-end, care inteleg ca pentru o ingrijire ireprosabila, produsele trebuie sa fie realizate din ingrediente premium si sa fie prezentate intr-un ambalaj impunator, asemanator operelor de arta ale unui muzeu celebru.

In 1917 se lansa pudra de fata curcubeu de la Shiseido, un produs cu sapte culori care sa se potriveasca oricarei persoane, indiferent de tonalitatea pielii. Au urmat alte lansari pe partea de produse de ingrijire si de machiaj, iar in 1957 compania s-a extins in Taiwan, Singapore si Hong Kong. Intrarea pe piata din Europa a aparut abia in 1968, in Italia.

Pe langa ingredientele de calitate utilizate in realizarea produselor marca Shiseido, aceasta companie japoneza a atras rapid atentia consumatorilor prin faptul ca a fost prima care nu a folosit testarea pe animale pentru a produce acid hialuronic. Pentru anii ’80, acest lucru era o premiera si a propulsat Shiseido in topurile internationale in materie de ingrijire.

Primul parfum Shiseido a fost lansata in 1917, insa cea mai cunoscuta ramane Shiseido Zen. In prezent, parfumul este cunoscut sub egida a doua formule: cea originala din 1965 si cea reinterpretata din 2007. Shiseido Zen este un parfum masculin, imbogatit cu note lemnoase puternice si insertii de petale de flori delicate si chihlimbar. Mixul inedit de arome denota preitozitatea si aerul clasic al casei Shiseido si urca pe un piedestal acest parfum prin rafinamentul de care da dovada fiecare nota a compozitiei.

Au urmat apoi parfumuri precum Zen 2000, Madama Butterfly, Zen Secret Bloom si multe alte lansari pana sa ajungem la creatiile ceva mai recente precum Zen Gold Elixir sau Ever Bloom Ginza Flower. Fiind o casa de parfumuri cu o istorie vasta in spate, Shiseido insumeaza in prezent 69 de parfumuri create in colaborare cu parfumieri precum Dominique Preyssas, Claudette Belnavis, Pierre Bourdon, Christopher Sheldrake, Serge Lutens, Jean-Yves Leroy, Jean Jacques, Jacques Cavallier sau Francoise Caron.

Shiseido este un brand japoneza care ofera produse de calitate prin intermediul a peste 15 marci distincte din intreaga lume. Printre cele mai cunoscute se numara NARS, Joico si parfumurile marca Shiseido, prin divizia Beaute Prestige International si Serge Lutens.

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password