RECOMANDAT

Parfumuri Acqua di Parma – preturi si pareri

Acqua di Parma este parfumul legat cu noblete la inceputul secolului al XX-lea la cerinta baronului Carlo Magnani, mostenitorul unei dintre cele mai vechi familii din Parma. Parma este un oras din Italia care ascunde istoria Italiei prin arhitectura, opere de arta, locuri de muzica, teatre, transpusa in esentele parfumului Acqua di Parma care ii poarta numele.

Anul 2016 este cel care aduce 100 de ani de prestigiu casei Acqua di Parma, 100 de ani de fabricare a unor esente cu miros de arta, de frumos prin tehnici de productie manuala care dezvaluie maiestria celor mai celebri parfumieri italieni. Grija pentru fiecare sticluta de parfum Acqua di Parma se poate observa prin finisajele mici si atentia sporita la detaliile care reusesc sa scoata in evidenta eleganta, rafinamentul si stilul secolului trecut.

De-a lungul celor 102 ani, casa Acqua di Parma a reusit sa tina neschimbata maiestria si mostenirea de nepretuit a artei si a culturii italiene adusa la rang inalta pana in zilele noastre. Numele sticlutelor de parfumuri Acqua di Parma tin inca stransa legatura acestora cu orasul de provenienta, demonstrand radacinile adanci pe care brandul si le scufunda in patrimoniul cultural.

Acqua di Parma Colonia Intensa

Parfumul Acqua di Parma Colonia Colonia Intensa este aroma proaspata de citrice imbibate in esenta puternica de mosc si piele care dezvaluie un carcater salbatic, animalic, avand puterea sa trezeasca cele mai sensibile simturi. Este unul dintre parfumurile Acqua di Parma versatile si foarte elegante, care imbina masculinitatea barbatilor cu eleganta doamnelor. Aceasta dualitate a parfumului il face preferat atat de catre barbati cat si de catre femei, lasand la iveala un caracter sarmant si puternic specific ambelor sexe, fiind o reprezentarea a unui joc erotic prada – pradator, unde nu se stie nicidata cine pandeste pe cine.

Aqua di Parma Colonia Intensa

Acqua di Parma Nobile Magnolia

Acqua di Parma Nobile Magnolia este parfumul senzual si delicat stropit cu aciditatea notelor citrice capabile sa arate o personalitate rapitoare plina de patos si de pasiune. Notele puternice ale florilor albe vin sa vrajeasca intreaga esenta si sa o transpuna intr-o gradina paradisiaca angelica. Notele puternice de vanilie impreuna cu esenta puternica de mosc vin ca un afrodisiac taios, oglindind carcaterul versaatil al unei doamne. Din gama de parfumuri Acqua di Parma, acesta se remarca prin mirosul sau suav si delicat, trezit usor de aciditatea fructelor, imbalsamata in senzualitate si voluptate.

Aqua di Parma Magnolia Nobile

Acqua di Parma Colonia Leather

Parfumul Acqua di Parma Colonia Leather debuteaza in forta prin note citrice capabile sa arate jovialitatea purtatorului, ca apoi sa fie cuprins de senzualitatea taioasa si intepatoare a trandafirului. Puterea animalica se ascunde prin notele de piele, trezite de o inima lemnoasa, dulce-uscata. Este un parfum versatil, capabil sa imbine armonios gusturile puternice si masculine ale unui barbat, dar si senzualitatea ademenitoare a unei femei si face parte din divizia de parfumuri Acqua di Parma comercializate sub forma „Eau de Cologne Concentree”.

Acqua di Parma Colonia Club

Putere, vitalitate, senzualitate, delicatete, dualitate – asa am putea descrie parfumul Acqua di Parma Colonia Club, conceput atat pentru femei cat si pentru barbati, adus in fata reflectoarelor in anul 2015. Este elixirul cu miros de citrice proaspete si suculente care demonstreaza efervescenta fiecarui sex in parte, scaldata in mirosul dulce si delicat de muscata, levantica si galbanum, acorduri capabile sa arate pe de-o parte senzualitatea si feminitatea unei doamne, cat si sarmul unui barbat. Mirosul lemnos de vetiver impreuna cu tonurile ascutite de mosc si ambergris inchid armonios un elixir de exceptie, care descrie o personalitate puternica si delicata.

Acqua di Parma Colonia Club

Acqua di Parma Nobile Gelsomino 

Miros floral stropit cu esenta de mosc care sta intr-un cos de lemn uscat, acestea sunt cuvintele care definesc parfumul Acqua di Parma Nobile Gelsomino. Notelele floare de mijloc sunt cele care imbalsameaza parfumului, ii ofera pudoare si finete, trasaturi carcaterizante pentru o domnisoara suava si plapanda. Notele de baza sunt cele care ascund puterea si dualitatea unei femei prin inima lemnoasa de cedru, cu miros rasinos, uscat si putin dulce, aratand o inima salbatica, condimentata cu dulceata si iuteala piperului roz. Moscul este cel care ofera contur intregului parfum, este afrodisiacul menit sa aduca senzualitate si mister elixirului.

Acqua di Parma Nobile Gelsomino

Acqua di Parma Iris Nobile Sublime

Inima parfumului Acqua di Parma Iris Nobile Sublime sta in mirosul elegant si suav de iris, contopita in miros de mesteacan, oferind astfel un miros nobil si foarte senzual. Notele lemnoase vin sa amelioreze dulceata florala, oferind intregului parfum tonuri calde, usor uscate. Iasomia este cea care impreuna cu notele de ylang-ylang imbalsameaza intregul parfum si ii ofera voluptate, trimitand purtatorul intr-o gradina divina, intr-un paradis invaluit in intensitate si pasiune. Este un parfum Acqua di Parma regal, dar totusi foarte senzual si afrodisiac, este precum o atingere de inger calda si fina.

Acqua di parma iris nobile sublime

Acqua di Parma Nobile Rosa Nobile

Trandafirul, o floare atat firava, dar seducatoare si rapitoare precum o femeie in floarea varstei, devine inima parfumul Acqua di Parma Rosa Nobile. Citricele usor condimentate de intensitatea si taria piperului negru vin sa deschida parfumul si sa il pregateasca pe purtator de mirosul floral care urmeaza sa apara. Astfel mirosul senzual si feminin al trandafirului este imbibat in pudoarea si voluptatea mirosului de bujor, trezit de mirosul cald al violetei. Florile de margaritar sunt cele care dau noblete intregului parfum, deschizand calea mirosul afrodisiac de mosc si ambra cenusie care inveleste tot parfumul in mister, hipnotizandu-i purtatoarea.

Acqua di parma rosa nobile

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Bergamotto di Calabria

Din selectia acelor parfumuri Acqua di Parma vibrante si tineresti, Blu Mediterraneo Bergamotto di Calabria se deschide puternic si revigorant, cu un miros fin de citrice, acoperite de iuteala si taria ghimbirului. Inima parfumului pulseaza mister prin fiecare pulverizare, lasand la iveala mirosul afrodisiac de mosc, armonizat cu tonurile florale capabile sa emane eleganta si rafinament. Este un parfum iubit de ambele sexe, capabil sa faca o descriere a fiecarui purtator in parte, dezvaluind un barbat sarmant si puternic si o femeie voluptoasa si senzuala.

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Bergamotto di Calabria

Acqua di Parma Colonia

Acqua di Parma Colonia este parfumul de debut al casei Acqua di Parma, care a adus succesul rasunator pe care il cunoaste acest brand de nisa. Este parfumul cu miros eleganta si clasic care pastreaza acceasi esenta de acum 102 ani. Este cel mai important parfum al casei Acqua din Parma, reusind sa aduca mirosul Italiei mai aproape e purtator, cu o formula neschimbata, avand o sticla simpla, dar foarte eleganta, facuta din sticla de murano, al carui design a fost creat de parfumierul celebru Giorgio Vigna. Colonia este parfumul cu miros de citrice care ofera efervescenta si vitalitate, imbracat frumos in mirosul taios si balsamic de lavanda si trandafir. Inima lemnoasa, dulceaga si rasinoasa a lemnului de santal, vetiverului si chihlimbarului vine sa dezavluie un caracter puternic.

Acqua di parma colonia

Acqua di Parma Profumo

Acqua di Parma Profumo este mirosul lemnos, usor dulceag, contopit cu savoarea florilor de trandafir, iasomie si ylang-ylang, atins de pudoarea si carnalitatea florilor de bujor. Moscul este cel care ofera acel afrodisiac capabil sa invaluie intregul miros balsamic in mister si senzualitate. Notele rasinoase de vetiver se acopera de uscaciunea si dulceata lemnului de santal, fiind acoperite de mirosul muschiului si usor lemnos si puternic. Din inima elixirului Profumo zvacneste aroma balsamica si dulceaga a labdanumului care ofera caldura si forma intregului pafum.

 

Acqua di Parma Profumo

Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password