Pomellato Nudo Blue

Pomelato Nudo BlueCecile Matton a stiut care este parfumul unei adevarate feline care sta sub semnul regalitatii si astfel a adus in fata publicul larg parfumul Pomellato Nudo Blue. Anul 2013 este cel care marcheaza aparitia acestuia in note oriental – florale puternice, care definesc un elixir special conceput pentru doamne.

Parfumul Pomellato Nudo Blue este un adevarat “Buna seara!” pe pielea unei femei, fiind capabil sa trezeasca atentia si celor mai sensibile si delicate simturi. Este un parfum elegant cu tente afrosidiace, invaluit intr-o aura enigmatica si puternica. Mirosul de mosc impreuna cu cel de iris dezvaluie o latura regala si rafinata parfumului, lasand pielea femeii acoperita de un vesmant senzual.

POMELLATO NUDO BLUE ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Pomellato Nudo Blue

elefant

Pomellato Nudo Blue

emag

Pomellato Nudo Blue

Notele de varf ale parfumului ascund latura salbatica si efervescenta a unei femei acaparate de note de bambus, lamaie si coacaze negre. Bambusul este cel care dezvaluie puterea unei doamne, fiind invaluit in parfumul armarui, usor acidiulat al lamaii. Coacazele negre sunt cele care invaluie intregul parfum intr-un enigmatic etern. Lichiorul fructat intens este cel care ascunde latura misterioasa si intunecat a unei doamne capabile sa starneasca interesul oricarui gentleman. Debutul acestor note de varf caracterizeaza minimalist o femeie statorinica si increzatoare in propriile forte.

Pomellato Nudo Blue ascunde o inima florala in notele de mijloc care pulseaza frenetic mirosul de bujor, frezie si iris. Regalitatea irisului ascunde un miros nobil, dulceag, fiind acaparat de mirosul aromat al freziei. Mirosul carnos si senzual de bujor este cel care dezvaluie un miros angelic, capabil sa evidentieze voluptatea unei femei. Notele de mijloc transforma femeia intr-o adevarata zeitate, o adevarat Afrodita capabila sa cucereasca inima oricarui barbat din jurul ei. Intregul parfum se transforma intr-un paradis floral capabil sa trezeasca interesul oricarei prezente. Finetea si fragilitatea unei doamne sunt scoase in evidenta prin aceste note si astfel ii dezvaluie latura calda si feminina.

Notele de baza sunt cele care invaluie intregul parfum intr-o aura mistica si puternica. Mirosul de chihlimbar mentine inca latura regala a intregului elixir, fiind scufundat in mirosul florilor de heliotrop care impreuna ofera o alura senzuala parfumului. Mirosul cald de vanilie impreuna cu esenta usor amara a moscului sunt cele care fac din parfum un joc erotic, al placerii si al voluptatii. Notele de baza sunt cele care ofera contur elixirului inchis intr-o sticluta ca de diamant capabila sa arate luxuriantul intregii capodopere.


PRO:
  • Este caracterizarea succinta, dar foarte concludenta a unei femei
  • Mirosul floral este combinat de exceptie cu aciditatea lamaii si a lemnului de bambus
  • Pretul parfumului Pomellato Nudo Blue este unul ireprosabil

CONTRA:
  • Persistena parfumului nu este una indelungata
  • Este un parfum care poate sa fie purtat doar in sezonul cald


Concluzie: Pomellato Nudo Blue este diamantul feminitatii si al senzualitatii. Este parfumul cu miros de femeie si de placere. Elixirul este capabil sa prezinte versalitatea unei femei care devine o adevarata Afrodita plina de putere, mister si frumusete.

7 Rating
Un bas al zeitatii, al frumusestii si al placerii

Parfumul Pomellato Nudo Blue este un parfum carnos pictat intr-un tablou mistic, plin de voluptate si rafinament. Sufletul cald si balsamic al parfumului este cuprins de o latura regala oferita de iris, al carui scut impenetrabil este compus din coacazele negre. Este un parfum pentru doamnele care se cunosc si au incredere in propriile forte.

Persistenta
6
Intensitate
7
Forma recipientului
8
Adauga un review
Vezi profil

Pasionata de parfumuri, moda si sport, incerc sa exprim in fiecare zi o opinie matura, corelata si obiectiva despre parfumurile pe care le regasiti in magazinele de specialitate. Scriu review-uri, discut si schimb pareri cu oaspetii Info Parfum si incerc sa va ajut sa luati deciziile potrivite atunci cand intentionati sa achizitionati parfumul potrivit la cel mai bun pret.

Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password