Sospiro Ensemble

Sospiro Ensemble Sergio Momo a fondat in 2011 Sospiro, unul dintre cele mai respectate brand-uri de nisa din lumea parfumurilor de lux. Dorinta acestuia este de a construi parfumuri din esente unice, totodata, combinate cu forme de arta clasica. Toate olfactivele au legatura cu opera sau cu muzica clasica. Sospiro este o linie extraordinara de parfumuri italiene realizate cu grija si mare atentie. Compozitia lor este alcatuita din cele mai bune materiale si esente, folosind doar cele mai fine si mai rare ingrediente, deoarece Sospiro are grija de simpatizantii sai, acordand un status aparte oricarui purtator.

Folosind arome orientale, Sospiro Ensemble este o apa de parfum lansata in 2017, si include note de bergamot, lamaie si piper roz, tutun, mosc, lemn de santal etc. Ensemble este dedicat atat femeilor, cat si barbatilor, fiind potrivit pentru orice ocazie si purtator.

SOSPIRO ENSEMBLE ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Sospiro Ensemble

emag

Sospiro Ensemble

Sospiro Ensemble leaga mediul italian mediteranean de arta muzicii clasice si teatrale. Este un imn sacru – o melodie plina de pasiune, capabila sa rasune doar in marile sali de arta. Parfumul este ca un val care vine si pleaca, dar mereu se intoarce mai puternic si mai revigorant.

In deschidere, notele de varf creeaza prima efervescenta a lui Sospiro Ensemble. Mirosul bergamotului din Calabria fuzioneaza seducator mandarina, toata aceasta imagine fiind temperata de amaraciunea lamaii. A doua parte efervescenta este redata dupa cateva minute de la aplicarea parfumului, datorita a trei elemente regasite in notele de mijloc: piper roz, lemn de santal si tutun.

Notele de baza ofera o atingere senzuala datorita moscului care se invarte in jurul acestui joc contrastant dintre acru si cremos. Spre sfarsit, se simte ca acest parfum este o adevarata piesa de „ansamblu”, un miros in care citricele, tutunul, vanilia, condimentele si moscul se formeaza o simbioza intr-o armonie dulce.


PRO:
  • Are o persistenta peste medie;
  • Dedicat atat pentru femei, cat si pentru barbati;
  • Un parfum de lux care incadreaza purtatorul/purtatoarea intr-o anumita categorie de lux.

CONTRA:
  • Pretul este destul de ridicat.

Concluzie:  Ensemble este gazduit intr-un flacon frumos din catifea, inspirat de aripile catifelate ale pasarilor care zboara deasupra marii. Sospiro Ensemble contureaza simbolul stralucitor al iubirii si, in acelasi timp, traseaza un miros de aur pe care purtatorul il lasa in urma sa. Este un parfum frumos, incantator si elegant, cu echilibrul perfect intre acru (stralucitor) si cremos (intuneric).

9.5 Rating
Un ansamblu sacru antagonist

Sospiro Ensemble este o melodie pasionala antagonista, deoarece, in acelasi timp, invaluie si dezvaluie sfere olfactive aparte. Apa de parfum creeaza un miros cald datorita vaniliei si moscului, dar, totodata, ascutit datorita citricelor.

Persistenta
9.5
Intensitate
9.5
Forma recipientului
9.5
Adauga un review
Vezi profil

Din punctul meu de vedere, parfumul trebuie să fie o semnătură pentru oricine, și, îmi place să cred faptul că fiecare dintre noi avem o esență specială capabilă să ne trezească cele mai frumoase amintiri. Sfatul meu este să ieșiți din sfera olfactivă de mainstream unde există doar 3 parfumuri top și să alegeți un parfum care se potrivește ținutei, caracterului și, mai ales, personalității dvs.

Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password