Sospiro Laylati

Sospiro LaylatiSospiro este o linie de parfumuri creata si fondata de Sergio Momo. Este un brand dezvoltat in colaborare cu Xerjoff. Conceptual, acesta a format un brand care are cele mai bune, pretentioase, calitative si aromate ingrediente pentru parfumuri de lux. Sospiro este o simbioza a esentelor fresh italiene si cald orientale. Pe langa componentele pretentioase si opulente, Sospiro, are un aer elititst si elegant, deoarece se inspira si din termenii muzicali clasici.

In 2011 este lansat Sospiro Laylati, o apa de parfum dedicata atat femeilor, cat si barbatilor. Este o esenta lemnos-aromata, inspirata din cateva note verzi, dar si cedru de Virginia, mosc, vanilie si tutun. Aceste cateva arome ofera fiecarui purtator/fiecarei purtatoare o olfactivitate puternica, rezistenta si atragatoare.

SOSPIRO LAYLATI ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Sospiro Laylati

emag

Sospiro Laylati

Sospiro Laylati a fost lansat in anul 2011, in special pentru a declansa senzatia de pasiune pentru barbati. Avand in vedere ingredientele parfumului, se constata ca notele de baza sunt, in principal, mosc, vanilie si tutun. Laylati apartine familiei woody si green. Este, in primul rand, dedicat pentru utilizarea de catre femeilor pentru ca acestea sa creeze o sfera de magie in jurul barbatilor. Design-ul elegant, dar si eleganta sticlei formeaza o aroma seducatoare.

Laylati este un parfum puternic si misterios. Un amestec de plante fumatoare si exotice care aduc un miros neobisnuit intr-o nota seducatoare. Cedrul afumat si paciuli lucreaza pentru a crea un amestec intunecos, animalic si rasinos. In timp ce, vanilia, tutunul si moscul continua misterul, rotunjind compozitia intr-o experienta lina, enigmatica si atragatoare. Laylati este un acord misterios de fum din cele mai rare ingrediente care pot fi apreciate doar de un adevarat cunoscator.

Sospiro Laylati este cel mai putin complicat al colectiei, deoarece permite fiecarei note sa straluceasca. Notele de top sunt un amestec de note vegetale verzi; acest lucru aminteste de o gradina inflorita si frumoasa intr-o zi de vara. Notele din inima aduc paciuli proaspat si cedru de Viginia. Olfactivitate se sfarseste si ramane intr-o fundatie plina de vanilie dulce si tutun, ambele infasurate in mosc animalic.


PRO:
  • Poate fi folosit oricand;
  • Longevitatea si persistenta sunt peste medie;
  • Este un parfum care suprinde fiecare ingredient.

CONTRA:
  • Cu toate ca este unisex, este mai potrivit pentru femei;
  • Fiind un parfum de nisa, pretul parfumului este destul de mare.

Concluzie: Sospiro Laylati are rolul de a surprinde unele dintre calitatile minunate a esentelor verzi si, in acelasi timp, toate efectele misterioase ale fumatului. Totul intr-o aroma dulce de vanilie. Laylati este un olfactiv cu tutun excelent combinat cu mosc.

9.7 Rating
Suflarea unui dragon

Notele verzi si cele lemnoase explodeaza ca suflarea unui dragon care, in loc de flacari, scoate o caldura robusta de paciuli, lemn de cedru si iarba verde. Atingerea catifelata a moscului si a tutunului imbratiseaza opulenta erbaceelor pentru a crea o atmosfera lemnoasa intunecata si nebuloasa.

Persistenta
10
Intensitate
9.5
Forma recipientului
9.5
Adauga un review
Vezi profil

Din punctul meu de vedere, parfumul trebuie să fie o semnătură pentru oricine, și, îmi place să cred faptul că fiecare dintre noi avem o esență specială capabilă să ne trezească cele mai frumoase amintiri. Sfatul meu este să ieșiți din sfera olfactivă de mainstream unde există doar 3 parfumuri top și să alegeți un parfum care se potrivește ținutei, caracterului și, mai ales, personalității dvs.

Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password