Sospiro Wardasina

Sospiro WardasinaSospiro, in colaborare cu Xerjoff, este o casa de parfumuri de lux, specializat pe esente unice si opulente. Sergio Momo intra din 2011 in lumea parfumurilor de nisa, toata colectia fiind inspirata din arta muzicii italiane . Majoritatea esentelor sunt denumite dupa tempo-urile din muzica (Andante, Allegro, Vivace) si inspirate din adierea Marii Mediterane. Sticla de catifea este prezentata in rosu pasional, cu capacul placat cu aur rafinat.

In 2012 este lansat Sospiro Wardasina, o apa de parfum pentru femei caracterizata ca avand un miros tare, misterios si pasional. Wardasina, combina compozitia Afgano Puro cu trandafirul bulgar si sofranul spaniol pentru a adauga o bogata nota florala profund picanta, care se transforma intr-un parfum aromat din lemn.

SOSPIRO WARDASINA ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Sospiro Wardasina

emag

Sospiro Wardasina

Wardasina a fost una dintre primele urmariri ale colectiei originale. Semnatura colectiei Sospiro are o tendinta de a merge spre notele si acordurile mai intunecate. Colectia face din parfumuri mai mult decat o mica putere. Acestea nu sunt introverte prin nici un mijloc. Sospiro Wardasina evita filozofia simplista prin folosirea tutunului, trandafirului si paciuli pentru a forma un parfum floral narcotic.

Wardasina, care se traduce ca „trandafir mic”, este un miros tare si misterios. Amestecul de plante afuamte si exotice aduc un miros neobisnuit, dar seducator. Trandafirul bulgar si sofranul spaniol se combina cu un indiciu de cedru afumat si un paciuli complex pentru a crea un amestec intunecos, animalic si rasinoas. Vanilia, tutunul si moscul continua misterul, rotunjind compozitia intr-o experienta lina, lustruita si plina de aroma. Wardasina este cu adevarat convingator, fiind interpretare a senzualitatii si a rafinamentului.

Sospiro Wardasina confera corpului o explozie proeminenta de sofran spaniol si trandafir bulgar senzual, toate aceste esente fiind amplificate de lemnul de cedru afumat si de tutunul fructat. Paciuli genereaza stabilitatea grosiera, iar moscul pur si rafinat ofera vaniliei netezire pentru a crea o baza puternica. Wardasina se asaza ca soarele intr-un apus in desert inca de la primele sale note.


PRO:
  • Fiind un parfum de nisa, olfactivitatea este unica;
  • In compozitia parfumului au fost folosite doar esente pure si rafiante;
  • Este un parfum oriental floral cu o persistenta si longevitate peste medie.

CONTRA:
  • Fiind un parfum de nisa, pretul parfumului este destul de ridicat.

Concluzie: Sospiro Wardasina se potriveste, de asemenea, cu restul colectiei Sospiro, deoarece la suprafata sa are o constructie simpla, doar din cateva note. Ceea ce deosebeste Wardasina de restul colectiei este faptul ca acele cateva note lasa o impresie de durata. Wardasina este o apa de parfum dedicata feminitatii pure. Notele pretentioase confera trairi si sentimente complexe oricarei purtatoare.

9.5 Rating
Un trandafir in desert

Sospiro Wardasina ofera o olfactivitate care se invarte mai ales in jurul trandafirilor bulgari. Wardasina este un parfum de nisa dominat de esente precum: trandafir, tutun, vanilie si sofran. Exeperienta Wardasina poate fi comparata cu trairea unui apus in desert, adica o experienta unica, plina de mister si senzualitate.

Persistenta
9.5
Intensitate
9.5
Forma recipientului
9.5
Adauga un review  |  Citeste review-uri
Vezi profil

Din punctul meu de vedere, parfumul trebuie să fie o semnătură pentru oricine, și, îmi place să cred faptul că fiecare dintre noi avem o esență specială capabilă să ne trezească cele mai frumoase amintiri. Sfatul meu este să ieșiți din sfera olfactivă de mainstream unde există doar 3 parfumuri top și să alegeți un parfum care se potrivește ținutei, caracterului și, mai ales, personalității dvs.

Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password