Tom Ford Noir de Noir

tom fordNoir de Noir evoca o lume baroca medievala, somptuoasa, care miroase a pretiozitate si eleganta. Noul parfum marca Tom Ford este un amestec bogat si complex continut de o sticla care, asemenea aromei, emana opulenta.

Fiind parte din colectia Private Blend a lui Tom Ford, Noir de Noir este un amestec bogat si complex de sofran, trandafir negru si trufe, cu note mai blande de vanilie, patchouli si lemn de oud. O experientă sofisticata, acest miros intens si neobisnuit este prezentat intr-o sticla opulenta, intunecata si de aur.

TOM FORD NOIR DE NOIR ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

best value

Tom Ford Noir de Noir

logo emag

Tom Ford Noir de Noir

Misterios, atins cu o farama de aur, flaconul straluceste ca o bijuterie scumpa. Noir de Noir se deschide cu cel mai intunecat, cel mai negru si mai luxos trandafir posibil. In ciuda acestui fapt, Noir de Noir evoca o lume intunecata, medievala, de catifea baroca. Noir de Noir este parfumul unei dinastii medievale, bogat, baroc, generos si pamantesc. Trandafirul devine bogat si decadent, condimentat si macinat, cu o pamanteala care iti atrage atentia asupra intimitatii sale. Este un miros pe care iubitorii de trandafiri il vor adora in mod absolut.

Noir de Noir este intunecat, sexy si captivant. Nici delicat, nici foarte puternic, amestecul este perfect atat pentru femei cat si pentru barbati si poate fi purtat in orice moment al zilei pentru un plus de mister si senzualitate.

Lumea parfumului Tom Ford Noir de Noir este intunecata, misterioasa si miroase a trandafir bogat asezonat cu vanilie. Intensitatea si puterea creatiei impresioneaza prin combinatia deosebita si prezenta notelor diverse. Baza lemnoasa de lemn de oud si patchouli stabilizeaza mireasma, conferindu-i rezistenta si un aer pamantesc, dar totodata induce o senzualitate deosebita si o caldura care incalzeste simturile. Triumfator, Noir de Noir se prezinta ca o aroma puternica, atragatoare, un simbol al perfectiunii.

Atunci cand spunem Tom Ford ne vin in minte luxul, eleganta si grandoarea. Noir de Noir are un miros inconfundabil, putand fi incadrat cu usurinta in categoria celor mai sofisticate esente. Daca sunteti in cautarea unui parfum care miroase a eleganta si rafinament, cu o persistenta de invidiat, acest amestec este ideal. Atragator si cald, pamantesc si floral, Noir de Noir este parfumul care poate fi purtat oricand, de oricine, oricum, pentru un plus de stil si eleganta.


PRO:
  • Un exemplar care respecta traditia Tom Ford si emana opulenta, fiind alcatuit din ingrediente pretioase
  • O interpretare foarte interesanta a trandafirului negru

CONTRA:
  • Poate fi considerat prea feminin de catre unii barbati
  • Pretul nu este foarte accesibil


Concluzie: Lansata in 2007, Private Blend este prima colectie exclusiva Tom Ford, care include doisprezece esente de parfum. Noir de Noir, creat in laboratorul personal al lui Tom Ford, este un parfum care straluceste si miroase a lux si opulenta. Dens si extrem de clasic, cu o compozitie bogata, in care trandafirul este actorul principal, Noir de Noir este o experienta olfactiva memorabila. Atingerea de vanilie aduce o nota de dulceata aromei, iar baza lemnoasa confera echilibru compozitiei. Nuantele de sofran bogat si patchouli creeaza un fundal pamantesc perfect pentru trandafirul pretios.


9.2 Rating
Amestec oriental intunecat

Inspirat de dansul yin si yang, Noir de Noir se casatoreste cu note florale feminine si adanci si cu pamantul masculin al trufei negre. Vanilie, patchouli, lemn de oud si muschiul de arbori adauga o senzualitate calduroasa acestui chypre oriental intunecat absolut incantator.

9.3Rating-ul nostru
Persistenta
9.5
Intensitate
9.5
Forma recipientului
9
9Rating cititori
Persistenta
9
Intensitate
8.9
Forma recipientului
9.2
Adauga un review
Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password