Trussardi Sound of Donna

Trussardi Sound of Donna

Trussardi Nicola este un designer italian, iar din 1970 preia afacerea familiei si o face cunoscuta in toata lumea. 10 ani mai tarziu brand-ul Trussardi isi largeste orizonturile si intra in arealul parfumurilor de lux. In 2018 apare pe piata esentelor de lux noul parfum Trussardi Sound of Donna, care face parte din linia din 2011, Trussardi Donna. Sound of Dona are scopul de a materializa femeia moderna si rebela, fiind o varianta a liniei Donna care emaptizeaza foarte mult cu feminitatea pura, dar puternica.

Emilie Coppermann este creatoarea Trussardi Sound of Donna, noul parfum se incadreaza perfect trend-ului, fiind o esenta oriental – florala, dominate de migdale verzi. Parfumul este destinat tuturor tinerelor femei modern, care debordeaza de jovialitate si sex-appeal. Odata ce purtatoarea alege acest accesoriu, tinuta va fi completata perfect, fiind un parfum care vibreaza de fericire nonconformista.

TRUSSARDI SOUND OF DONNA ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Trussardi Sound of Donna

elefant

Trussardi Sound of Donna

emag

Trussardi Sound of Donna

Marionnaud

Trussardi Sound of Donna

Parfumurile pot fi clasificate in functie de ce familie apartin, dar clasificarea lui Trussardi Sound of Donna apartine a trei familii olfactive: floral oriental, gurmand si, woody. Are un inceput dulce, dar se usuca intr-un miros frumos care continua cu notele lemnoase. Parfumul apare ca un pop hit care acorda un omagi elegantei sofisticare, dar joviale, in care feminitatea este ridicata pe un piedestal greu de detronat.

Purtatoarea Trussardi adora muzica, concertele, sa-si petreaca timpul cu prietenii, adora job-ul curent; Sound of Donna este o apa de parfum potrivita pentru tinerele femei.

In deschidere, Trussardi Sound of Donna  este dominat de esente de mandarina, migdale verzi si magnolie. Migdalale verzi apar ca o adiere fina, dar constanta, incadrand purtatoarea intr-un cadru oriental. Datorita combinatiei cu magnolie, parfumul este energizat, capatand o prospetime desavarsita.

Inima parfumul creeaza o senzualitate hipnotica datorita notelor de tuberoza, trandafir si heliotrope. Tuberoza este capabila sa sporeasca feminitatea si pasiunea necontestata a trandafirului, creand, cu ajutorul heliotropului, o moliciune mangaietoare in cee ace priveste notele de mijloc ale parfumului Trussardi Sound of Donna.

In notele de baza exista un echilibru subtil intre cele patru elemente care contrasteaza cremozitatea: lemn de santal, castan, paciuli si frisca. Ultimul ingredient este adevarata stea a intregii creatii.


PRO:
  • Ambalajul si sticla au aspect atractiv;
  • Este un parfum potrivit pentru orice moment, atat ziua, cat si noaptea;
  • Are un ambianta moderna, dulce si joviala, elemente care descriu femeia contemporana.

CONTRA:
  • Este un parfum destul de dulce, publicul tinta fiind tinerele femei, poate fi considerat deranjant de dulce pentru un nas matur.

Concluzie: Trussardi Sound of Donna este noul parfum pentru femei creat de Emilie Coppermann. Grupul tinta include generatia X si millennials, mai precis, este dedicate tuturor femeilor tinere obisnuite cu  multitasking, care isi iubesc locul de munca si timpul liber. Culoarea dominanta a ambalajului si a sticlei este Pantone 18-3838 Ultra Violet, culoarea anului 2018. Intreaga esenta olfactiva isi doreste sa comunice originalitate, ingenuitate si, usor, un gand vizinoar, care tinteste spre viitor.

8.8 Rating
Un sunet elegant, dar neconventional

Trussardi Sound of Donna este o apa de parfum care nu poate lasa doar o parere neutra, este o esenta care intriga, macar, o parere. Parfumul este un omagiu adus tinerelor care debordeaza de delicatete feminine. Song of Danna este un accesoriu dual, denota atat eleganta matura, cat si nonconformism tanar.

Persistenta
8.5
Intensitate
8.5
Forma recipientului
9.5
Adauga un review
Vezi profil

Din punctul meu de vedere, parfumul trebuie să fie o semnătură pentru oricine, și, îmi place să cred faptul că fiecare dintre noi avem o esență specială capabilă să ne trezească cele mai frumoase amintiri. Sfatul meu este să ieșiți din sfera olfactivă de mainstream unde există doar 3 parfumuri top și să alegeți un parfum care se potrivește ținutei, caracterului și, mai ales, personalității dvs.

Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password