Yves Saint Laurent L’Homme Intense

Yves Saint Laurent L'Homme Intense

Yves Saint Laurent L’Homme Intense este o versiune noua, lansata in august 2013, a parfumului originar L’Homme din 2006. Puterea magnetica a esentei originala a devenit acum mai irezistibila, cu un amestec subtil de note lemnoase, aromatice, invelite intr-un acord senzual. Noua esenta este potrivita pentru anotimpurile reci si in special pentru evenimentele de seara. Parfumul este comercializat intr-un flacon cu dop hexagonal din metal de argint, ce contrasteaza cu culoarea calda de chihlimbar a esentei, si este disponibil in sticlute de 60 si 100 ml.

Compozitia parfumului este formata din note seducatoare, cu tente orientale. Mirosul reflecta curajul, carisma si puterea omului modern. Notele de top de lamaie, bergamot si piper negru dezvaluie parfumul intr-un mod intens, dar proaspat. Acestea se linistesc, treptat, in notele de mijloc, florale, de artemisia, flori de portocale si frunze de violete. Aroma isi sintetizeaza povestea intr-o imbratisare calda, lemnoasa, de ambra cenusie, benzoina, cedru si piele. Toate notele se imbina armonios intr-o demonstratie rafinata, cu tente misterioase, de eleganta.

YVES SAINT LAURENT L’HOMME INTENSE ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Yves Saint Laurent L'Homme Intense

elefant

Yves Saint Laurent L'Homme Intense

emag

Yves Saint Laurent L'Homme Intense

marionnaud

Yves Saint Laurent L'Homme Intense

Parfumierii Anne Flipo si Dominique Ropion au creat o esenta ce imbina intr-o maniera misterioasa notele de citrice, lemnoase si florale. Parfumul este destinat barbatilor eleganti intr-o maniera subtila, care se distanteaza cumva de restul lumii dar in acelasi timp atrag printr-o simplitate proaspata, dulce. Yves Saint Laurent L’Homme Intense difera de parfumul original YSL L’Homme prin faptul ca este destinat in principal anotimpurilor reci. Atat proiectia, cat si longevitatea parfumului, sunt acceptabile, iar notele de top, de mijloc si de baza se imbina armonios.

Pe masura ce notele de top si de mijloc se dizolva subtil in imbratisarea lemnoasa, misterioasa, Yves Saint Laurent L’Homme Intense aduce putin cu Dolce Intenso. Aceste doua parfumuri sunt similiare, dar au o directie diferita prin felul misterios in care se proiecteaza. Fata de parfumul original, Yves Saint Laurent L’Homme Intense este mai puternic, dureaza mai mult si ofera o impresie neteda, cremoasa. Calitatea esentiala a parfumului este nota misterioasa, si in unele privinte seamana cu Christian Dior Homme.

Yves Saint Laurent L’Homme Intense miroase, initial, ca acele bomboane clasice numite violete, dar intr-o maniera foarte subtila. Deschiderea parfumului este la fel de moale si oarecum luxoasa ca si uscarea acestuia pe piele. Acest parfum nu striga: „Sunt aici”. Nu se proiecteaza cu voce tare, ci este foarte neted si subtil. Astfel, se sintetizeaza intr-o esenta calda si primitoare. Nu este deloc intrusiv, precum parfumurile de barbati din seria Amouage. Perfect pentru o noapte racoroasa de toamna sau de iarna, nu striga : „Miroase-ma”, dar atrage, discret.

Parfumul Yves Saint Laurent L’Homme Intense se ridica la inaltimea asteptarilor impuse de franciza caruia ii apartine. Este caracterizat de deschiderea luminata, calda, in armonie cu efeverscenta din mijloc si uscarea moale si lemnoasa. La final, se simte mai mult ca un parfum dulce decat ca un parfum lemnos. In timpul verii, poate parea mult prea dulce, elementele sofisticate il fac potrivit pentru toamna si iarna. Pulverizat pe piele, se prezinta intr-o maniera placuta, invaluita in chihlimbar neted si elegant.


PRO:
  • Amestecul armonios al notelor si maniera subtila in care acestea se concretizeaza pe pielea barbatului care il poarta
  • Proiectia si longevitatea medii

CONTRA:
  • Caracterul dulce il face sa fie mai greu de purtat in zilele toride de vara

Concluzie: Parfumul Yves Saint Laurent L’Homme Intense completeaza in mod armonios celelalte parfumuri din franciza, fiind destinat barbatilor moderni, eleganti intr-un mod subtil, tacut. Felul in care textura notelor de top, de mijloc si de baza mangaie pielea barbatilor care aleg sa il poarte este unul rafinat, misterios, in acelasi timp dulce si proaspat, dar fundemantal calduros. Yves Saint Laurent L’Homme Intense nu este destinat barbatilor care vor sa atraga sute de femei printr-un miros poate uneori prea puternic, ci care vor sa atraga Acea femeie.

8.5 Rating
Parfumul Yves Saint Laurent destinat barbatilor eleganti intr-un mod subtil, misterios

Yves Saint Laurent L'Homme Intense este o esenta unica in interiorul celebrei francize, destinate barbatilor trecuti de 25 de ani, subtili si rafinati, care se prezinta in societate intr-o maniera eleganta, nu una casuala sau sportiva. Numele esentei ar putea parea un oximoron, avand in vedere ca acest parfum se dezvaluie mai degraba a fiind lemnos si dulce, si nu are influente orientale. Insa, pe masura ce deschiderea de lamaie si piper negru se dizolva in nuantele lemnoase, iti dai seama ca intensitatea acestuia se refera la calitatea acestuia, intriseca, nu la proiectia in sine.

Persistenta
8.5
Intensitate
8.5
Forma recipientului
9
Adauga un review
Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password