Yves Saint Laurent Mon Paris Intensement

Yves Saint Laurent Mon Paris Intensement este cea mai noua esenta din povestea de dragoste tesuta cu multa maiestrie de catre Olivier Cresp, Dora Baghtiche si Harry Fremont sunt sigiliul brandului de lux Yves Saint Laurent. Povestea de dragoste creata sub regia YSL a fost inceputa in 2016 odata cu primul Yves Saint Laurent Mon Paris, un „parfum ravasitor care oglindeste o interpretare olfactiva moderna a iubirii, lipsita de toate obstacolele, dedicata si intensa”.

Dupa mai multe variante si editii de colectie, YSL prezinta in anul 2020 versiunea intensa a emblematicului Mon Paris, Mon Paris Intensement in care buchetul dogoritor si florala de trandafiri este invaluit intr-o mantie de vanilie.

YVES SAINT LAURENT MON PARIS INTENSEMENT ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Yves Saint Laurent Mon Paris Intensement

elefant

Yves Saint Laurent Mon Paris Intensement

emag

Yves Saint Laurent Mon Paris Intensement

marionnaud

Yves Saint Laurent Mon Paris Intensement

Yves Saint Laurent Mon Paris Intensement este compus ca un buchet lemnos – floral – chypre, anuntat drept „noul vertij in dragoste de Yves Saint Laurent. O declaratie de dragoste intensa si puternica precum cea mai iconica si ametitoare reprezentatie pariziana: Turnul Eiffel”. #MON PARIS JE T’AIME”.

Jocul senzual al esentei incepe cu mirosul puternic al trandafirului peste care se astern fructe de zmeura si coacaze negre. Mirosul trandafirului nu este artificial, ci din contra, se simte ca un trandafir trezit de razele soarelui intr-o gradina paradisiaca. Valul de zmeura si coacazele negre ofera o intensitate suculenta, exploziva care ofera vitalitate.

Treptat, incepe sa se resimta un miros dogoritor de trandafir imbibat in suculenta si carnozitatea perelor coapte peste care trece un nor de vanilie. Para este simtita ca o budinca in care se adauga multa vanilie pentru a putea pune in evidenta fructul acesta splendid. Este un miros divin cu acorduri catifelate de cashmeran care ofera un miros bogat, lucitor si regal.

Valul acesta de reverie, senzualitate si delicatete este adancit printr-un buchet cu totul si cu totul special format din bujor si frezie – un miros natural, plin de pasiune si senzualitate intregit cu putin paciuli care sa scoata in evidenta cele mai fine acorduri. Rasina benzoica cu un miros usor tamaios invaluie toata esenta in final intr-o mare obscura de frumusete si voluptate.

Un mic spectacol il ofera si mixul revigorant de bergamot cu portocala menit sa ofera caldura care face sa vibreze fiecare acord al esentei.

Veti simti un miros cu totul special, hipnotic oferit de floare datura combinata cu putin miros animalic de mosc. Floarea datura aduce un miros usor greoi si salbatic, iar acele mici picaturi uscate de mosc nu fac decat sa ii intensifice aceasta latura indrazneata. Am putea spune ca datura este femeia salbatica, electrizanta care atrage cu un magnetism aparte.

Licoarea Yves Saint Laurent Mon Paris Intensement este bine pastrata intr-o sticla flamboyanta ce urmeaza cutumele flacoanelor anterioare care alcatuiesc povestea pariziana. Aceasta se distinge printr-o nuanta in degrade de fuchsia, decorata cu un elegant lavaj de satin marit de un voal misterios de organza neagra.

Parfumul este disponibil in 30 ml Eau de parfum, 50 ml Eau de parfum si 90 ml Eau de parfum incepand cu jumatatea lunii februarie 2020.


PRO:
  • Un parfum intens, care ofera o radiografie femeii puternice, increzatoare si seducatoare
  • Echilibrul perfect din flori si fructe carnoase

CONTRA:
  • Longevitate este moderata. Vrem mai mult de la un parfum asa spectaculos.

Concluzie: Yves Saint Laurent Mon Paris Intensement este un adevarat deliciu intens si senzual ce aduce aminte putin de acordurile spectaculoase ale esentei Armani Si Rose. Este un parfum special, afrodiziac ce merita purtat ca accesoriul cel mai de pret al unei tinute rapitoare datorita celor mai proeminente acorduri incipiente de trandafir, zmeura si coacaze negre.

9.5 Rating
Un trandafir absolut atins de laturile enigmatice si intense ale zmeurei si coacazelor negre

Yves Saint Laurent Mon Paris Intensement va rupe de realitate si va duce intr-o gradina Eden in care acordurile florale formeaza un vals parizian cu acordurile fructate atinse de miros ametitor de vanilie si atingerea salbatica de cashmeran si mosc. Este un parfum plin, schitat din frumusetea nocturna a Parisului care aduce aminte de iubire, de seductie, de tinerete.

Persistenta
9
Intensitate
9.5
Forma recipientului
10
Adauga un review
Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password