Avon Attraction

Avon AttractionParfumul Avon Attraction este o esenta feminina loral – lemnoasa, lansata in anul 2015. Combinatia notelor de top, mijloc si baza creeaza o aroma intensa si in acelasi timp proaspata. Recipientul este unul simplu dar totodata elegant, sintetizand felul in care aceasta aroma se distinge in interiorul francizei Avon.

Avon Attraction se deschide prin notele de top proaspete de pere, mure si piper roz. Acestea se dizolva treptat in inima compozitiei, abundenta in acorduri de iasomie si orhidee neagra, intarite de esenta de mosc. Uscarea este una catifelata si lemnoasa prin notele de chihlimbar, vanilie de Madagascar, praline si labdanum.

AVON ATTRACTION ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Avon Attraction

emag

Avon Attraction

Parfumierul Honorine Blanc a stiut cum sa creeze o aroma echilibrata. Atat persistenta cat si longevitatea parfumului sunt destul de moderate, insa parfumul poate fi lejer purtat in zilele de vara sau toamna.

Parfumul se deschide destul de dur si intens, prin combinatia de piper roz si mosc. Aceasta intensitate insa se linisteste dupa aproximativ cinci minute de la pulverizare, cand parfumul Avon Attraction incepe sa se simta proaspat. Responsabile sunt acordurile indolice de iasomie. La final, duetul alcatuit din chihlimbar si vanilie creeaza o aura cremoasa si atractiva a esentei.

Aceasta aura cremoasa este intarita si de felul in care nota de iasomie din inima parfumului inca se mai simte in uscarea dominata de praline. Avon Attraction este astfel o alegere accesibila in privinta bugetului, in special pentru purtatoarele care iubesc parfumurile suculente.

Avon Attraction este foarte similar cu parfumul Hugo Boss The Scent for Her prin felul in care sintetizeaza seductia intr-o maniera cat se poate de moderna. In interiorul francizei Avon, se poate spune ca Avon Attraction este o esenta “superioara”.


PRO:
  • Parfumul este universal, putand fi pulverizat pe piele in orice anotimp

CONTRA:
  • Destul de dulce pentru femeile care doresc o aroma mai sofisticata

Concluzie:  Desi notele de top sunt destul de intense, parfumul se prezinta spre final drept un amestec bland si dulce, prin aroma puternica de vanilie de Madagascar ce pare ca se naste din esenta de mosc ce salasluieste in inima parfumului. Aroma de praline nu confera o dulcegarie excesiva parfumului.

6.8 Rating
Semnatura fructata, calda si cremoasa

Avon Attraction este o semnatura dulce, invaluita intr-o aura cremoasa de chihlimbar. Se infatiseaza cald si subtil, prin armonia notelor de top, de mijloc si de baza. Se distinge in interiorul francizei Avon prin amestecul interesant compus din mure si vanilie de Madagascar.

Persistenta
7
Intensitate
7
Forma recipientului
6.5
Adauga un review
Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password