Lalique L’Insoumis

Lalique InsoumisLalique a lansat in septembrie 2016 o noua esenta masculina, dedicata fondatorului francizei, Rene Lalique, care sintetizeaza spiritul lui artistic. Esenta este combinatia perfecta intre proaspat si picant, fiind aromatica si lemnoasa. Sticla prezinta un design cu influente art deco si este decorata cu relieful unei ferigi, ce simbolizeaza spiritul liber al parfumului.

Parfumul se deschide intens, prin notele de bergamota, rom si busuioc. Acestea se dizolva treptat in inima puternica a esentei, unde danseaza notele de levantica, piper negru si salvie. Uscarea este una lemnoasa, prin notele de patchouli, muschi si vetiver haitian.

LALIQUE L’INSOUMIS ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Lalique L’Insoumis

elefant

Lalique L’Insoumis

emag

Lalique L’Insoumis

esteto

Lalique L’Insoumis

Parfumul Lalique L’Insoumis este foarte puternic si este mai potrivit sezonului rece. Persistenta si longevitatea parfumului sunt destul de puternice. Prin amestecul armonios al notelor de top, de mijloc si de baza, Lalique L’Insoumis este o aroma care exprima eleganta masculina in cea mai clasica maniera.

In anumite aspecte, L’Insoumis de la Lalique iti poate aduce aminte de semnatura Sauvage a brandului Dior, doar ca L’Insoumis este mult mai matur. Reprezinta cumva raspunsul la intrebarea: “tu ce aspiri sa ajungi cand te vei maturiza?” adresata esentei Sauvage.

L’Insoumis se distinge in interiorul francizei Lalique prin faptul ca este unic, masculin si clasic. Felul in care notele se topesc una in alta transforma acest parfum intr-o esenta versatila, care, desi destul de intensa, se poate mula pe mai multe situatii sociale. L’Insoumis este dulce, dar totusi nu atat de dulce.

Desi nu face parte din notele de top, aproape ca simti cum deschiderea esentei L’Insoumis se simte ca o “explozie” sintetica de nuca de cocos. Pe masura ce parfumul se dizolva in piele, aceasta impresie dispare treptat, aura de nuca de cocos dizolvandu-se intr-un amestec floral-lemnos destul de interesant.


PRO:
  • Unicitatea parfumului in interiorul francizei Lalique
  • Felul in care sintetizeaza spiritul unui barbat misterios si in acelasi timp franc

CONTRA:
  • Parfumul poate fi destul de puternic si sofisticat pentru barbatii care doresc arome mai simple

Concluzie: In esenta, parfumul Lalique L’Insoumis este foarte versatil. Poate fi purtat in situatii profesionale sau casual. Notele de top, de mijloc si de baza se armonizeaza pentru a crea o aroma misterioasa si in acelasi timp amuzanta, clasica, dar si moderna.

8.7 Rating
Esenta Lalique ce sintetizeaza caracterul misterios si totodata intens al masculinitatii

Parfumul Lalique L’Insoumis miroase foarte elegant, intr-o maniera clasica si in acelasi timp proaspata. Ingredientele care il compun se amesteca foarte bine, transformandu-l intr-o esenta potrivita pentru zilele racoroase de toamna si de iarna, care te trezesc la viata.

Persistenta
8
Intensitate
8.5
Forma recipientului
9.5
Adauga un review
Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password