Bottega Veneta L’Absolu

Bottega Veneta L'Absolu Bottega Veneta este un brand italian de lux care s-a remarcat, inca de la inceput, pentru croiala traditionala, o metoda veche ce foloseste tehnici de impletire. Michele Taddei si Renzo Zengiaro sunt doi italienti care au creat marea casa de moda Bottega Veneta, acum mai bine de 50 de ani. Printre simpatizantii brand-ului se numara Jacqueline Kennedy Onassis si Imprateasa Farah Pahlavi. In 1990, Taddei si Zengiaro s-au retras de la conducere, brand-ul fiind preluat de Kering S.A. (o companie franceza care detine nenumarate brand-uri, precum Gucci, Yves Saint Laurent, Puma, Qeelin, Stella McCartney etc.)

Pe langa imbracaminte din piele, bijuterii, incaltaminte, accesorii, Bottega Veneta intra, din 2011, si in lumea parfumurilor de lux. Astfel, in 2018, este lansat noul parfum feminin Bottega Veneta L’Absolu, creat de maestrul parfumier Michel Almairac. Primul parfum este Bottega Veneta Eau de Parfum, un chypre atemporal, care celebreaza egida brand-ului, pielaria.

BOTTEGA VENETA L’ABSOLU ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Bottega Veneta L'Absolu

emag

Bottega Veneta L'Absolu

Bottega Veneta L’Absolu este un flanker la Bottega Veneta Eau de Parfum. Constructia este mult mai simpla pentru L’Absolu. Este decolorat datorita combinatiei dintre piper roz, iasomie, piele si ambroxan.

Deschiderea parfumului Bottega Veneta L’Absolut se realizeaza cu ajutorul bergamotului si a piperului roz. Continuarea pastreaza bergamotul, dar este, usor, acaparat de iasomia araba. Iar, evident, notele de baza constau in pielarie, paciuli, ambroxan si vanilie.

Notele acestui flanker floral se combina pentru a dezvalui o aroma cu acorduri musculare. L’Absolu ofera o esenta profund feminina si de neuitat. Piperul roz ofera o ascensiune pe baza de plante, apoi, folosind ambroxan, intreaga compozitie este deshidratata. Lasand un efect deshidratat, care este cu adevarat convingator, efervescenta fiind creata de un varf de vanilie si o cantitate egala de paciuli. Aceste ingrediente din urma sunt esentiale pentru a mentine Bottega Veneta L’Absolu sa nu devina prea ascutit.

Are un miros deosebit de rafinat. Oferind o mai mare intensitate deosebita asupra pielariei, aceasta interpretare noua si distinctiva onoreaza folosirea celor mai fine materii prime naturale, sinonime cu parfumurile Bottega Veneta. Adaugarea de ambroxan, un ingredient multi-fatetat, evocator de ambra naturala, aduce o noua profunzime structurii finale.


PRO:
  • Este un parfum afrodisiac datorita piperului roz;
  • L’Absolu este mult mai dulce si mai omogen decat Eau de Parfum;
  • Principalul miros este de pielarie, combinat cu restul ingredientelor, creand un olfactiv elegant.

CONTRA:
  • Poate fi considerat un parfum prea „greu” pentru o persoana care nu este obisnuita cu esentele puternice.

Concluzie:  Bottega Veneta, cea mai recenta aroma, L’Absolu, aduce o noua intensitate a lui Eau de Parfum. Acest miros cald si, invelitor formeaza o sofisticare bogata, care este specifica femii sensibile, cu note de iasomie, vanilie si piele. L’Absolu ofera o esenta profund feminina, care este cu adevarat speciala. Are o nuanta de lemn de trandafir rosu, flaconul L’Absolu prezinta un design elaborat, fiind inspirat din sticla venetiana. Cu o culoare gradata care variaza de la intuneric la lumina, sticla evoca parfumul interior.

9 Rating
Un leather-ish cuprinzator de dulce

Bottega Veneta L'Absolu este creat de Michel Almairac în colaborare cu Bottega Veneta. Amestecul cald și elegant este identificat printr-un acord de pielarie, specific brand-ului, care este subliniat de iasomia araba. Toate acestera sunt combinate cu ambroxan pentru a oferi un finisaj senzual si memorabil.

Persistenta
9
Intensitate
9
Forma recipientului
9
Adauga un review
Vezi profil

Din punctul meu de vedere, parfumul trebuie să fie o semnătură pentru oricine, și, îmi place să cred faptul că fiecare dintre noi avem o esență specială capabilă să ne trezească cele mai frumoase amintiri. Sfatul meu este să ieșiți din sfera olfactivă de mainstream unde există doar 3 parfumuri top și să alegeți un parfum care se potrivește ținutei, caracterului și, mai ales, personalității dvs.

Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password