Yves Saint Laurent Black Opium Intense

Yves Saint Laurent Black Opium IntenseYves Henri Donat Mathieu-Saint-Laurent este considerat unul dintre cei mai mari si influenti designeri ai secolului al XX-lea. Acesta a incercat, pe parcursul a peste 40 de ani de cariera activa, sa puna in evidenta frumusetea personalitatii a fiecaruia. Inca din perioada tineretii s-a remarcat, la varsta la care tinerii se formeaza, preluand partea de creatie a casei de moda Dior.

Crescut in casa Dior, in 1961 isi creeaza propriul brand, Yves Saint Laurent. Compozitia tuturor creatilor YSL se diferentiaza prin faptul ca sunt dominate de o anumita eleganta si magie specifica, pe care insusi Yves Henri Donat Mathieu-Saint-Laurent a impus-o. Brand-ul include in colectiile sale: haine, accesorii, cosmetice, si nu in ultimul rand, parfumuri de lux. La sfarsitul anului 2018 este lansat Yves Saint Laurent Black Opium Intense, o apa de parfum pentru femei.

YVES SAINT LAURENT BLACK OPIUM INTENSE ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Yves Saint Laurent Black Opium Intense

elefant

Yves Saint Laurent Black Opium Intense

emag

Yves Saint Laurent Black Opium Intense

Marionnaud

Yves Saint Laurent Black Opium Intense

Noul Yves Saint Laurent Black Opium Intense face parte din gama Black Opium (Black Opium Nuit Blanche, Black Opium), fiind un nou parfum Oriental – Vanilat. Olfactivitatea este redata de: Nathalie Lorson, Olivier Cresp, Marie Salamagne si Honorine Blanc. Sticla albastru închis este iluminată din interior de lichidul albastru al parfumului.

Black Opium Intense reprezintă o femeie magică, îndrăzneață, seducătoare și independentă, prezentat în mod corespunzător de Zoë Kravitz. Femeia Yves Saint Laurent Black Opium Intense isi urmează intuiția și dorințele, deoarece nimic nu o poate opri. Este un parfum care se axeaza foarte mult pe ceea ce inseamna femeia in 2018: putere, sex-appeal, modernitate, frumusete.

Deschiderea bazata pe absint si mure energizeaza primele simturi, imbatandu-le pana la 70 de grade intr-o atmosfera dulce si usor forestiera. Purtatoarea va descoperi in notele de varf ca este atrasă de energia mistica care releva posibilitati nocturne intense.

Inima Yves Saint Laurent Black Opium Intense este cuprinsa intr-o efervescenta de esente florale ca iasmoia araba si floarea de portocal, dar, toata atmosfera este mutata intr-un aer elegant si tare, datorita cafelei negre.

Dupa ceva timp isi face prezenta baza parfumului, care este lemnoasa (lemn de santal si lemn dulce) combinata cu dulceata cuprinzatoare a vaniliei. Black Opium Intense se va simti ca un floral-lemnos-vanilat-oriental.


PRO:
  • Un nou parfum din gama Black Opium;
  • Este un olfactiv efervescent de dulce, potrivit pentru personalitatile puternice;
  • Creeaza o anumita aura eleganta si periculoasa oricarei purtatoarea Yves Saint Laurent Black Opium Intense.

CONTRA:
  • Daca este pulverizat in exces, poate deveni deranjant pentru cei din jur.

Concluzie: Yves Saint Laurent Black Opium Intense este un nou parfum din gama Black Opium, punand accentul pe un olfactiv sobru, dar, efervescent, datorita nuantei de absint. Acest parfum caracterizeaza femeia secolului XXI, pentru care frumusetea, extravaganta, distractia si puterea sunt accesoriile definitorii pentru purtatoare.

9.2 Rating
Un iridescent cuprinzator

Yves Saint Laurent Black Opium Intense este un olfactiv care imbina doua caracteristici antagoniste, inocenta si dorinta de adrenalina. Black Opium Intense este gata sa puna in valoarea personalitatea fiecarei purtatoarea, punand-o pe un piedestal plin al glitter-ului.

Persistenta
9
Intensitate
9
Forma recipientului
9.5
Adauga un review
Vezi profil

Din punctul meu de vedere, parfumul trebuie să fie o semnătură pentru oricine, și, îmi place să cred faptul că fiecare dintre noi avem o esență specială capabilă să ne trezească cele mai frumoase amintiri. Sfatul meu este să ieșiți din sfera olfactivă de mainstream unde există doar 3 parfumuri top și să alegeți un parfum care se potrivește ținutei, caracterului și, mai ales, personalității dvs.

Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password
Sari la bara de unelte