Calvin Klein CK Everyone

Calvin Klein CK Everyone

Parfumul Calvin Klein CK Everyoane este o esenta unisex ce se simte in stare lichida feminin ca mai apoi dupa se usuca sa se transforme intr-un elixir masculin cu cateva artificii revigorante usor senzuale. Este un parfum foarte simplu de citrice acvatice cu o rafala predominanta de ceai verde. Miroase curat, miroase a vara, miroase a mare.

Aceasta vraja aromatica a fost lansata in februarie 2020 sub semnatura creatorului parfumier Alberto Morillas. Aceasta aroma a avut ca scop deschiderea unui nou capitol din istoria esentelor unisex CK One din 1994, fiind un nou portal ce simbolizeaza spiritul liber si vibrant al noii generatii, libertatea de exprimare si acceptarea tuturor culturilor si comunitatilor. CK Everyoane a fost anuntat drept „un parfum fara gen pentru ziua de azi care sarbatoreste libertatea infinita de auto-exprimare”.

CALVIN KLEIN CK EVERYONE ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Calvin Klein CK Everyone

Avand la baza mostenirea legendara a Calvin Klein CK One,parfumul Calvin Klein CK Everyoane are o deschidere intens stralucitoare datorita combo-ului de portocala si ghimbir care se intrezareste ca acord primar. Efervescenta calda din incipit se simte mai degraba feminina decat masculina pana se usuca pe piele, devenind dupa uscare un registru masculin impecabil.

Contopirea esentei cu pielea aduce o explozie de prospetime sub registrul patentat Aquozone strapuns de o infuzie provocatoare de ceai verde. Este un miros divin, ce aduce aminte de libertatea pe care ti-o aduce briza marii, de tinerete si de frumusetea simplitatii.

Baza piramidala olfactiva ce tinde sa se resimta la sfarsitul esentei aduce o combinatie complexa compusa din esenta de mosc usor uscata cu lemn cedru ce zugraveste un cadru abisal. Totusi, putina luminozitate si feminitate se aduce prin melajul de ambra incinsa si paciuli proaspat.

Flaconul parfumului Calvin Kelin Everyoane aduce aminte de fundamentul acestei carti unisex si anume de Calvin Klein One. Designul este la fel de minimalist, dar prezenta sigiliului brandului aduce acea fatada exclusivista, de neratat.


PRO:
  • Raportul perfect intre calitate – pret
  • Design minimalist al sticlei si design minimalist al esentei, dar absolut fabulase amandoua

CONTRA:
  • Cam multe note masculine, ceea ce ar putea sa fie deranjat pentru publicul feminin


Concluzie:Parfumul Calvin Klein CK Everyoane este un adevarat vals olfactiv: in prima parte este prezentata femeia, in notele de mijloc barbatul si in notele de baza valsul celor doi. Este un parfum captivat, creat special pentru publicul tanar ce emana viata si libertate. Pe langa mirosul fantastic si pretul este un bun prilej de a incerca aceasta esenta spectaculoasa.

8.8 Rating
O aroma unisex a libertatii

Parfumul Calvin Klein CK Everyoane este vibrant si exploziv prin prisma blendului special de note ce ofera o poveste captivanta, libera si tanara. Modul in care parfumul reuseste sa se schimbe pe toata durata sa este extraordinar ti captivant, astfel ca reuseste sa atinga gusturile tuturor.

Persistenta
8.5
Intensitate
9
Forma recipientului
9
Adauga un review
Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password