Kenzo Flower Poppy Bouquet

Kenzo Flower Poppy Bouquet

Kenzo Flower Poppy Bouquet este o creatie aparte cu note bogate de fructe si flori. Este dragut, este proaspat, totusi exista o caldura care vine probabil din lemnul de migdale, iar buchetul de flori adauga o vibratie stralucitoare. Kenzo Flower Poopy Bpuqet are putin din vibratia Kenzo Flower by Kenzo si putin din gingasia Kenzo Flower by Kenzo Eau de Vie, dar personalitatea sa este unica si delicata precum un mac sangeriu.

Kenzo Flower Poppy Bouquet este un parfum aniversat din colectia Flower by Kenzo care marcheaza cea de-a 20 aniversare a francizei Kenzo Parfums la inceputul anului 2020. Un buchet de flori spectaculos creat de catre parfumierii Dora Baghriche si Alberto Morillas.

KENZO FLOWER POPPY BOUQUET ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Kenzo Flower Poppy Bouquet

Vibrantul elixir se deschide cu un miros cald si gingas de gardenie ce inspira zambete si soare. Acest miros alb pur aduce o luminozitate speciala si se resimte pe piele chiar si atunci cand esenta se usuca. Treptat mirosul de gardenie se contopeste cu lemnul de migdale aducand un miros senzual si puternic.

Peste ceva timp se strecoara un miros fructat, cremos si moale de para nashi. Acest miros exotic este special prin prisma dimensiunilor sale pe care reuseste sa le ia pe tot parcursul desfasurarii mirosul. As asemui aceasta para cu o combinatie de para romaneasca si piersica, dar un miros cat se poate de natural.

Notele catifelate de trandafir bulgaresc se resimt in partea de sfarsit ca un rezumat senzual al esentei, o declaratie a statutului femeii in acest context divin. Se resimt moi, catifelate ca un dans gingas al mirosului in bataia vantului.

Flaconul parfumul este senzual si romantic si ofera senzatia de mac captiv intr-o sticla roz, specific creatiilor acestei game.


PRO:
  • Kenzo Flower Poppy Bouquet este o esenta spectaculoasa, deschisa si calda
  • Un parfum floral, usor fructat ce poate sa fie purtat primavara – vara

CONTRA:
  • Nu este recomandat persoanelor care nu suporta mirosul puternic de flori


Concluzie: Kenzo Flower Poppy Bouquet  este un parfum paradoxal, frumos si misterios in acelasi timp. Este o esenta ce poate sa fie purtata de catre femeile visatoare si cu pofta de viata. Nu inspira prea mult spirit urban, ci mai degraba liber, pe o campie plina de flori. A intrecut Kenzo Flower Poppy Bouquet celelalte esente? Nu exista asemanare intre ele, fiecare are o individualitate proprie ce uimeste si inspira parfumierii din lumea intreaga.

9.5 Rating
Raza de soare a diminetii

De la prima pulverizare, Kenzo Flower Poppy Bouquet inspira feminitate si senzualitate. La contactul cu piele, parfumul se desfasoara usor, ca un vals senzual, printr-un miros crescendo de gardenie inconjurat de un val de lemn de migdale. Romantismul esentei este cat se poate de vibrant si senzual, ca un vals al macilor in bataia vantului.

Persistenta
9
Intensitate
9.5
Forma recipientului
10
Adauga un review
Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password