Cartier Declaration Parfum

Cartier Declaration ParfumCartier Declaration Parfum a fost lansat in 2018 la doua decenii dupa apa de toaleta originala a francizei, Cartier Declaration. Aceasta varianta noua sintetizeaza in amestecul notelor de top, de mijloc si de baza, chintesenta esentei originale. Sticla parfumului este una stilizata si incapsuleaza lichidul de culoare de chilihlimbar. Esenta se comercializeaza ca apa de parfum in variante de 50 si 100 ml.

Parfumul Cartier Declaration se deschide intens, efervescent, prin nota de top de portocale amarui. Treptat, aceasta se dizolva in notele de mijloc de cardamom, condimente si chimion. Uscarea este una lemnoasa si intensa prin combinatia de note de cedru, piele, benzoina, rasina, balsam tolu si vetiver. Toate aceste note confera esentei Cartier Declaration o textura bogata.

CARTIER DECLARATION PARFUM
ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Cartier Declaration Parfum

elefant

Cartier Declaration Parfum

emag

Cartier Declaration Parfum

Parfumierul Mathilde Laurent a creat o esenta ca o declarative a masculinitatii moderne. Persistenta si longevitatea acestuia sunt de durata. Cartier Declaration Parfum poate fi pulverizat atat ziua, cat si noaptea, dar este mai potrivit zilelor de toamna, prin amestecul intens de note si mai ales prin uscarea lemnoasa, cu tente orientale.

Parfumul Cartier Declaration are doua scopuri: acela de a pastra semnatura originala Cartier dar in acelasi timp sa o faca mai bogata, prin felul in care accentueaza dominanta notei de cedru si condimente si adaugand aroma de piele. In acest sens, parfumul se asemeana cu esenta Gucci Pour Homme.

Cartier Declaration se deschide intr-o maniera foarte asemanatoare cu esenta originala, putand totusi mai mult accent pe aspectul condimentat si in acelasi timp cu anumite caracteristici dulci, proaspete. Aceasta aura proaspata este oferita de nota de top intensa de portocale precum si de cardamomul din inima parfumului.

In final, notele puternice din baza parfumului ii confera un aspect intr-o oarecare masura uscat, fata de alte parfumuri pentru barbati cu o uscare mai cremoasa, mai consistenta. Pe masura ce se dizolva in piele, parfumul capata o directie mai abstracta si mai minerala decat esenta traditionala, dar in acelasi timp mai plina de substanta.


PRO:
  • Aceasta noua esenta se diferentiaza de cea originala;
  • Persistenta si longevitatea de durata.

CONTRA:
  • Pentru unii barbati, uscarea poate fi destul de “seaca” in comparatie cu alte parfumuri.

Concluzie: Noua varianta Cartier Declaration Parfum completeaza in mod armonios esenta francizei si exploreaza acele lucruri care conteaza cel mai mult intr-un parfum dincolo de felul in care fiecare strat al notelor prezinta anumite calitati de a imbogati parfumul. Prin felul in care sunt amestecate notele de top, de mijloc si de baza, aceasta esenta este una clasica.

8.3 Rating
Esenta Cartier invaluita intr-o aura lemnoasa si picanta insufletita de stropi de dulceata

Fata de semnatura originala Cartier Declaration, accentual acestei esente cade pe inima parfumului, nu pe deschiderea de citrice. Mirosind aceasta aroma pe pielea barbatului modern care alege sa o poarte, te gandesti involuntar la o noapte rece de toamna; intens dar in acelasi timp emanand o senzualitate aparte.

Persistenta
9
Intensitate
8
Forma recipientului
8
Adauga un review
Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password