Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale

Givenchy Dahlia Divin Eau InitialeLa inceputul acestui an, Givenchy introduce o noua editie limitata, cu o aroma proaspata numita Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale, inspirata din originalul Dahlia Divin lansat in 2014, dar si exemplarele precedente Dahlia Divin Le Nectar, lansat in 2016 si Dahlia Divin Nude lansat in 2017.

Dahlia Divin Eau Initiale vorbeste despre puritate, seninatate si prospetime, fiind un parfum dedicat femeii mature, ce afiseaza o aparenta vulnerabilitate dulceaga in atitudinea sa. Totodata, sensibilitatea acestui parfum este gravata cu laitmotivul floral al magnoliei, de unde deriva si caracterul sau imbracat in pretiozitate.

GIVENCHY DAHLIA DIVIN EAU INITIALE ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

marionnaud

Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale

elefant

Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale

emag

Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale

notino

Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale

Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale face parte din gama Dahlia, fiind inspirat din exemplarele precedente. In timp ce imprumuta din intensitatea parfumului Givenchy Dahlia Noir, actualul exemplar ramane, totusi original si pretios prin proiectia sa plina de somptuozitate. Acest parfum incepe sa impresioneze cu un flanker proaspat ce contopeste accentele de bergamot si portocala rosie cu un buchet intens de flori compus din magnolie, iasomie, trandafiri si lotus, in timp ce finish-ul lemnos echiliibreaza balanta olfactiva intr-o maniera idealista.

Ceea ce face ca Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale sa fie unic in colectia Givenchy este combinatia de note fumigene si florale: bergamot, lemn de santal, impreuna cu starul acestei lansari, magnolia, precum si portocala rosie si iasomia inaltatoare. Debutul floral, accentuat prin note de bergamot stinse de aciditatea sucului de portocala rosie este surprins de o avalansa intensa brodata cu indicii de trandafir, iasomie si nufar, in timp ce baza este finisata prin caracterul lemnos al notelor de mosc acaparate de un vibe-ul natural de santal.

Dupa cum va puteti imagina, combinatia de note din Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale plaseaza focusul asupra notelor de mosc, fiind foarte diferit de exemplarele din trecut, care s-au dovedit prea grele pentru uzul zilnic. Prezenta lemnului de santal si a notelor de bergamot in aceasta combinatie salveaza aportul floral al notelor de mijloc, ce in absenta acestui touch ar fi oferit un flanker anost, stereotipic.

Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale eclipseaza frumusetea femeii contemporane cu o pretiozitate tangibila, intensitatea sa fiind inchinata unui caracter ce abunda in siguranta si originalitate. Buchetul floral stins cu accente vibrante de citrice echivaleaza cu intentia de seductie mascata de o aparenta vulnerabilitate. Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale este un parfum care surprinde puterea divina prin proiectia construita in jurul magnoliei, o floare cu un caracter carnal si impozant.

In timp ce sticla pastreaza forma si aspectul originalalului Dahlia Divin, cromatica ultimului parfum evoca puritatea si senzualitatea care descriu cel mai bine portretul femeii moderne: sensibila in apartenta, dar seducatoare si pacatoasa in esenta.


PRO:
  • Debutul usor citric atribuie un touch vibrant ce precede valul floral din inima parfumului;
  • Constructia olfactiva graviteaza in jurul notelor intense, atat florale, cat si lemnoase;
  • Finish-ul lemnos echilibreaza esenta florala.

CONTRA:
  • Multe femei subliniaza caracterul similar cu celelalte exemplare din clasa Dahlia.

Concluzie: Cu o constructie unica, accentuata inca din debut cu un touch citric, noul parfum Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale subliniaza cutumele feminitatii printr-un flanker accesorizat cu intentii subtile de seductie. Notele de iasomie si petalele de trandafir dau acestui parfum scanteia cristalina, imbracata in eleganta senzuala, magnetica a lemnului si a moscului, sublim si rafinat ca o rochie Givenchy Haute-Couture. Ramificatii ale parfumului Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale sunt sesizabile si in exemplare ca Michael Kors Glam Jasmine sau Yves Saint Laurent Elle, laitmotivul iasomiei fiind accelerat pana la personalizare in toate aceste esente.

9 Rating
Buchet floral accesorizat cu vibratii citrice

Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale se dezice de exemplarele precedente din clasa Dahlia printr- o proiectie vibranta, ce debuteaza intr-o maniera citrica si se finalizeaza intr-o nota lemnoasa. Debutul accentelor de portocale rosii este potentat de valul floral de iasomie si trandafiri, in timp ce lemnul de santal binecuvanteaza acest suflu divin printr-o alura contemporana, desi deloc ostentativa.

Persistenta
9
Intensitate
9
Forma recipientului
9
Adauga un review
Vezi profil

Impartasesc pasiunea pentru PR prin descrieri care favorizeaza procesul de decizie al iubitorilor de parfumuri rafinate. Zambesc atunci cand un review pe care il public se dovedeste de ajutor, iar textele ajung dincolo de monitor, la cei care au nevoie de o orientare pertinenta si sugestii lipsite de asteptari. Astept, doar, sa alegeti parfumurile care va reflecta pe deplin.

Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password