Hermes Twilly D’Hermes Eau Poivree

Hermes Twilly D’Hermes Eau PoivreeHermes Twilly D’Hermes Eau Poivree este un parfum pentru ea lansat in 2019 de celebra Casa preferata de nume cu rezonanta. Flankerul vine in sustinerea mesajului intiparit de prima editie Hermes Twilly, insa are o tonalitate mult mai piperata si acuta decat acesta. In vreme ce primul exemplar Twilly avea o proiectie joviala, dar imbracata in senzualitatea acordurilor florale, cel din urma este mai agil si se remarca printr-un indraznet acord de piper roz si o baza carnoasa de patchouli.

Cel mai nou parfum de dama de la Hermes a fost extrem de bine acceptat de publicul feminin, multumita caracterului sau casual, extrem de versatil. Poate fi purtat ca un parfum de zi, gratie notei de trandafir din inima ce il face moale si lejer, dar si ca un parfum de seara, gratie proiectiei sale extrem de misterioase. Diada piper roz – patchouli pare sa fie cartea pe care Hermes a pariat impresionarea femeii moderne.

HERMES TWILLY D’HERMES EAU POIVREE ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Hermes Twilly D'Hermes Eau Poivree

elefant

Hermes Twilly D'Hermes Eau Poivree

emag

Hermes Twilly D'Hermes Eau Poivree

marionnaud

Hermes Twilly D'Hermes Eau Poivree

La ceva timp dupa lansarea primului flanker chic, Hermes Twilly, a venit randul ca Hermes Twilly D’Hermes Eau Poivree sa isi faca aparitia pe marea scena a parfumurilor fine pentru ea. Flankerul nu are o compozitie complicata, dar descifrarea lui scoate la suprafata numeroase intentii si mesaje subtile. Este parfumul unei “ea” asa cum doar Hermes o poate vedea; editia Eau Poivree imbraca o complexitate aparte prin asocierea a trei elemenete usor contradictorii. In ciuda faptului ca se imbina armonios, toate cele trei acorduri de piper roz, trandafir si patchouli dovedesc o intensitate aproape taioasa.

Flakerul debuteaza cu un aer piperat cu boabe de piper roz, incandescent. Touch-ul picant care cutremura simturile este urmat de o inima senzuala, catifelata prin petale de trandafir, in timp ce baza este absolut intriganta. Dupa un asa periplu senzual, mirosul se opreste ca intr-un zid in intensitatea unui buchet compus exclusiv din patchouli. Este momentul in care flankerul se integreaza in zona parfumurilor mature, dupa exemplul parfumului pentru ea ca Yves Saint Laurent Mon Paris Parfum Floral ori Molinard Habanita sau al celor de nisa ca Montale Pure Gold.

Parfumul Hermes Twilly D’Hermes Eau Poivree a fost acceptat mai degraba ca o curiozitate de publicul feminin, tinand cont de faptul ca prima editie s-a pronuntat printr-un miros tineresc si energizant. Hermes pastreaza directia si la proiectia flankerului Eau Poivree, cu o singura remarca, insa: editia este cu mult mai picanta decat prima, insa, total neasteptat, mirosul este mai fin, mai cremos si mai moale decat al primului parfum Twilly. Efectul este datorat acordului de patchouli din baza, care imbraca mirosul intr-o moliciune delicioasa. Cu toate acestea, Hermes Twilly D’Hermes Eau Poivree nu este un gourmand; potrivit incadraturilor reprezentative din industrie, flankerul este catalogat drept un parfum chypre – floral de dama, caracter care pare sa fi fost ales in deplin acord cu tipologia femeii pentru care Hermes l-a si creat.

Asadar, in timp ce originalul este fermecator si frivol, Eau Poivree este mai indraznet, mai intens si usor salbatic, cu o tonalitate urbana. Este la fel de obraznic precum parfumul de dama Zadig & Voltaire This Is Her, dar cu siguranta cu mult mai docil decat Agent Provocateur Fatale. Inteligenta subtila a unui parfum obraznic, cu piper roz vibrant, trandafir delicat si patchouli seducator este sustinuta printr-un design extrem de strategic; in timp ce pastreaza arhitectura primului flanker Twilly, editia Eau Poivree este prezentata printr-o cromatica feminina, redusa la minimalismul unui roz jovial.


PRO:
  • Proiectie indrazneata si dinamica;
  • Miros moale si cremos gratie acordului de patchouli;
  • Simetrie de la inceput la sfarsit prin trio-ul de piper roz – trandafir – patchouli.

CONTRA:
  • Fiind un parfum recent lansat in 2019, stocurile de Hermes Twilly D’Hermes Eau Poivree sunt limitate sau greu accesibile femeilor interesate sa il achizitioneze.

Concluzie: Hermes Twilly D’Hermes Eau Poivree este un parfum complex si complet pentru ea, in ciuda putinelor note olfactive care ii arhitectureaza mirosul. Flankerul debuteaza cu un intens val de piper roz calmat cu indicii de trandafiri rosii, in timp ce acordurile de patchouli ii confera o aura feminina si matura. Mai bine subtil – in loc de perceptiv, pare sa fie conceptul in baza caruia Hermes a creat aceasta noua editie care da tonul in materie de parfumuri in 2019. Lucrul interesant este faptul ca pentru aceasta editie s-au folosit note principale complet diferite – piper roz in loc de ghimbir, trandafir in loc de tuberoza si patchouli in loc de lemn de santal – pentru a atinge aceeasi dispozitie, aceeasi idee si aceeasi senzatie.

9.2 Rating
Atingeri incisive de piper calmate cu sarut moale de patchouli

Hermes Twilly D'Hermes Eau Poivree este cel mai nou parfum pentru ea lansat de Hermes in 2019, un flanker indraznet, dar si tandru. Debuteaza grav, cu atingeri picante de piper roz calmate, insa, de un sarut floral al trandafirilor si un suflu moale de pachouli spre finalul proiectiei. Femeile care l-au incercat sustin ca noua versiune Poivree este originala, vibranta, cu un miros moale si un patchouli picant. Un parfum de dama in egala masura picant si floral, pentru purtarea in zilele in care iti doresti sa stralucesti.

Persistenta
9.5
Intensitate
9
Forma recipientului
9
Adauga un review
Vezi profil

Impartasesc pasiunea pentru PR prin descrieri care favorizeaza procesul de decizie al iubitorilor de parfumuri rafinate. Zambesc atunci cand un review pe care il public se dovedeste de ajutor, iar textele ajung dincolo de monitor, la cei care au nevoie de o orientare pertinenta si sugestii lipsite de asteptari. Astept, doar, sa alegeti parfumurile care va reflecta pe deplin.

Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password