Zadig & Voltaire This Is Her

Zadig & Voltaire This Is HerZadig & Voltaire This Is Her este acel parfum dedicat femeii moderne si indraznete, a carei prezenta devine delicioasa in compania acestei superbe arome. Zadig & Voltaire sunt o Casa franceza de moda cu o atitudine care invoca neliniste, razvratire si libertate. Aceasta este atitudinea pe care brandul doreste sa o exprime atat in parfumurile masculine cat si cele dedicate publicului feminin. Premisa acestui parfum ar fi trecerea de la ceea ce a existat deja in piata si gasirea unui echilibru intre mister si eleganta.

In jurul parfumului Zadig & Voltaire This Is Her se naste portretul unor femei moderne, tinere, jucause, sexy, ce canalizeaza acea atitudine franceza tipica si libera. Zadig & Voltaire This Is Her surprinde prin faptul ca este un parfum total distinct fata de ceea ce se asteapta de la parfumurile de designer din industria mainstream, de obicei dragute, dulci, gourmande, florale si cu o putere minima de durata. Actualul exemplar are un caracter lemnos, indraznet si floral, cu note bine mixate de crema de castane, notele de iasomie araba, piper roz, vanilie si lemn de santal.

ZADIG & VOLTAIRE THIS IS HER ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Zadig & Voltaire This Is Her

elefant

Zadig & Voltaire This Is Her

emag

Zadig & Voltaire This Is Her

marionnaud

Zadig & Voltaire This Is Her

Deschiderea parfumului Zadig & Voltaire This Is Her este curata si plina de viata, datorita boabelor de piper roz si a iasomiei. Dupa aproximativ 10 minute, crema gourmanda de frisca si castan ajung in prim plan, oferind parfumului un caracter sexy si asertiv. Se usuca in notele senzuale ale lemnului de santal si de casmir, conferind mirosului o persistenta apreciata de femeile care l-au testat. Este un parfum capabil sa intoarca multe capete atunci cand se face prezent, bogatia lui calda si generand un instantaneu al celor mai pretioase accente olfactive.

Parfumul Zadig & Voltaire This Is Her este chic fara prea mult efort. Lejeritatea purtarii lui este conferita prin note aerate de frisca si vanilie, in timp ce caracterul tonic dat de notele lemnoase il fac imposibil de trecut cu vederea. Este un parfum care devine mai cald pe masura ce notele sale se impregneaza in piele, dar si unul care are abilitatea de a genera un vibe urban in cele mai senzuale contexte. Intr-o piata saturata de parfumuri cu mirosuri similare, Zadig & Voltaire This Is Her este acel parfum revigorant, unic, ce incarca atmosfera cu o aroma imposibil de asociat.

Zadig & Voltaire This Is Her este un parfum plin de suflet, cald, bogat si curajos, dar are un substrat sexy si putin periculos. Are note de top de iasomie si piper roz, o inima de castane si o baza intensa de lemn de santal care se combina pentru a-i oferi un miros floral, unic si picant. Miroase romantic, cald si incredibil de feminin, precum o femeie puternica, independenta si doar putin salbatica. Simuleaza bogatia musculara a lui Jean Paul Gaultier Classique, insa dezvolta mai multa profunzime. Cumva miroase mai sexy, mai bogat si mai exotic.

Ambalajul, in conformitate cu marca Zadig & Voltaire, este minimalist si monocrom. In unele privinte, acest lucru este in contradictie cu complexitatea si bogatia mirosului. Cu toate acestea, liniile sale curate si modul just de a nu epata il fac apreciat de multe femei cu gusturi fine. Marginile sticlei albe, netede, par a fi sculptate intr-o stanca.


PRO:

CONTRA:
  • Nota piperata se simte mult prea intens.

Concluzie: Zadig & Voltaire This Is Her este un parfum cald si original, care uimeste printr-o combinatie rebela de accente olfactive. Alaturarea notei de castan celei de frisca intuieste o cremozitate delicioasa, in timp ce uimeste printr-o lejeritate optima ce ii permite sa fie purtat zi de zi. Zadig & Voltaire This Is Her este un parfum oriental cu motive vanilate, dedicat publicului feminin, in structura caruia poate fi observat caracterul creat de Sidonie Lancesseur și Michel Almairac. Zadig & Voltaire This Is Her este un parfum indraznet, ce deschide apetitul pentru bun gust printr-o simpla pulverizare.

9.2 Rating
Inghetata de frisca si castan topita cu jar de santal

Zadig & Voltaire This Is Her este un parfum care impresioneaza inca de la prima pulverizare. Notele superioare de iasomie sambac si piper roz accesorizeaza inghetata de frisca si castan, in timp ce baza din lemn de santal si casmir este absolut delicioasa. Frisca ofera un fel de efect de marshmallow si castanul adauga o bogatie gourmanda care merge remarcabil de bine alaturi de iasomia sambac. Intregul deliciu este rotunjit cu lemn de santal si lemn de casmir. Nu este un parfum potrivit pentru cluburi, deoarece incinge atmosfera!

Persistenta
9.5
Intensitate
9
Forma recipientului
9
Adauga un review
Vezi profil

Impartasesc pasiunea pentru PR prin descrieri care favorizeaza procesul de decizie al iubitorilor de parfumuri rafinate. Zambesc atunci cand un review pe care il public se dovedeste de ajutor, iar textele ajung dincolo de monitor, la cei care au nevoie de o orientare pertinenta si sugestii lipsite de asteptari. Astept, doar, sa alegeti parfumurile care va reflecta pe deplin.

Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password