Prada La Femme Intense

Prada La Femme Intense Brand-ul Prada este lansat in lumea modei de pe la inceputul secolului XX, fiind fondat de fratii Prada. Initial, acestia s-au axat pe accesorii si produse din piele. De abia in 1990 devine o companie cu un statut simbol in lumea modei. La momentul acutal, Prada, este una dintre cele mai mari si mai influente case de moda din lume. In nisa parfumueilor de lux, se lanseaza, de abia, prin anii 2000, cunoscand un adevarat succes si pe acest domeniu. In 2017 apare apa de parfum Prada La Femme Intense si este creat pentru a arata multiplicitatea femeii moderne, exprimand senzualitate, putere, sex-appeal si eleganta.

Primul contact cu Prada La Femme Intense dezvaluie femeia romantica care traieste intens si patrunzator fiecare clipa, si pentru ca este un parfum pereche, exista si varianta „pentru el”, Prada L’Homme Intense, aceste doua parfumuri fiind create pentru a incapsula esenta femii si a barbatului. Purtatoarea este obisnuita cu sentimente de agonie si extaz, si este capabila sa le trezeasca in jurul ei pe oriunde merge atunci cand poarta acest elixir imbatator. Parfumul este creat pentru a simti cu adevarat ce inseamna brand-ul Prada. Fiecare femeie stie ca orice accesoriu este un atuu daca este folosit corespunzator, pe acest laitmotiv mizeaza noul parfum Prada La Femme Intense.

PRADA LA FEMME INTENSE ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Prada La Femme Intense

elefant

Prada La Femme Intense

emag

Prada La Femme Intense

Marionnaud

Prada La Femme Intense

Prada La Femme Intense este o varianta vie a florilor datorita luminii stralucitoare, dar, totodata, umbroasa, permitand ca aceasta alternare de ambianta sa creeze mister oricarei purtatoare. Este un parfum care cuprinde intreaga colectie a casei de moda Prada, este o mostra care are scopul de a reduce toata capodopera casei de moda intr-o sticluta olfactiva.

In deschidere se simt esentele florilor ylang-ylang si frangipani care combinate ofera un prim miros care duce cu gandul spre o insula paradisica. Cele doua flori formeaza un complex imbinand un miros dulce, cu catifelare si delicatete, conducand purtatoare spre o dezmierdare afrodisiaca mistica.

De la starea senzuala se trece la inima parfumului in care se regasesc iasomia, tuberoza si floarea de portocal, creand un aer tropical fresh, capabile sa trezeasca purtatoarea din visurile senzualea din deschidere. Toate aceste momente alcatuiesc ultra-feminitatea parfumului Prada La Femme Intense, pe care orice femeie trebuie sa le traiasca.

In compozitia notelor de baza intra: paciuli, vetiver, vanilie si stanjenel. Aceasta etapa a parfumul este alcatuita din note de pamant, care au scopul de a crea un fond acestei trairi Prada La Femme Intense. Profilul femeii perfecte pentru acest parfum trebuie sa depaseasca caracteristicile normale, singura regula pe care trebuie sa o respecte femeia Prada este: fii tu!

Tot acest parfum este greu de ignorat, emanand senzualitate, sex-appeal si putere. Parfumul Prada La Femme Intense conduce orice purtatoare in tainele visurilor utopice, dar, datorita notelor pamantene, aceasta este doar intr-o stare transcedentala, femeia Prada fiind ancorata cu mandrie si incredere pe meleagurile telurice.


PRO:
  • Brand-ul Prada este dezirabil pentru orice femeie;
  • Este un parfum intens si persistent;
  • Parfumul este o semnatura perfecta pentru femeile care nu se incadreaza in latura comuna a lucrurilor.

CONTRA:
  • Pulverizat in exces, parfumul poate oferi o senzatie de disconfort.

Concluzie:  Prada La Femme Intense este un parfum care inglobeaza toate sentimentele pe care orice femeie trebuie sa le simta pe pielea ei. Este o celebrare a faimoasei case de moda Prada, astfel, fiecare femeie va lasa in urma ei un aer senzual, demn de privirile celor din jur. Purtatoarea parfumului trebuie sa fie glamour, dinamica, puternica, sexy, joviala, si sa nu fie comuna, astfel, cu siguranta aceasta va patrunde in inimile celorlalti nu doar ca o amintire rutinara.

9.3 Rating
O aroma recunoscuta intr-o parada de mirosuri

Prada La Femme Intense este mai mult decat un parfum, este o eticheta dezirabila pentru orice femeie. Purtatoarea creeaza o betie olfactiva in jurul ei, iar un miros obisnuit cu luxul, va recunoaste acest miros specific Prada dintr-o mie de parfumuri.

Persistenta
9.5
Intensitate
9.5
Forma recipientului
9
Adauga un review
Vezi profil

Din punctul meu de vedere, parfumul trebuie să fie o semnătură pentru oricine, și, îmi place să cred faptul că fiecare dintre noi avem o esență specială capabilă să ne trezească cele mai frumoase amintiri. Sfatul meu este să ieșiți din sfera olfactivă de mainstream unde există doar 3 parfumuri top și să alegeți un parfum care se potrivește ținutei, caracterului și, mai ales, personalității dvs.

Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password