Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum

Jean Paul Gaultier nu conteneste sa isi surprinda publicul cu creatii spectaculoase sub licenta Puig daca ne gandim la linia Scandal, Classique Pin Up, Le Male Aviator si asa mai departe, iar Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum este inca un hit cu care Jean Paul Gaultier a dat lovitura in anul 2020. Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum este modul prin care casa Jean Paul Gaultier sarbatoreste creatia originala din colectia Le Male, unul dintre cei mai bine vandute esente in parfumerii de top din lumea intreaga si, de asemenea, unul dintre cele mai iconice parfumuri ale anilor ’90. Celebra colectie Le Male se mandreste cu esente de lux create cu mici detalii distincte pentru a fi pe placul si generatiilor noi, pastrand totusi note cheie abordate intr-o maniera diferita.

Jean Paul Gaultier nu conteneste sa isi surprinda publicul cu creatii spectaculoase sub licenta Puig daca ne gandim la linia Scandal, Classique Pin Up, Le Male Aviator si asa mai departe, iar Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum este inca un hit cu care Jean Paul Gaultier a dat lovitura in anul 2020.

Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum este modul prin care casa Jean Paul Gaultier sarbatoreste creatia originala din colectia Le Male, unul dintre cei mai bine vandute esente in parfumerii de top din lumea intreaga si, de asemenea, unul dintre cele mai iconice parfumuri ale anilor ’90. Celebra colectie Le Male se mandreste cu esente de lux create cu mici detalii distincte pentru a fi pe placul si generatiilor noi, pastrand totusi note cheie abordate intr-o maniera diferita.

JEAN PAUL GAULTIER LE MALE LE PARFUM ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum

emag

Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum

Colectia Le Male are ca punct de plecare vasul, stilul marinaresc. Astfel, acest nou capitan la bordul navei Le Male pregateste o latura pasionala adusa de mixul surprinzator de contraste orientale proaspete si moi.

In noul Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum modul in care notele se impletesc aduc un aer nou, vibrant care o sa cucereasca inimile si nasurile fine ale adevaratilor iubitori Le Male.

Prima nota care explodeaza efectiv de la prima pulverizare este cardamomul – atat de masculin, de intens si de natural. Acoperit dupa uscare de un val surprinzator de note orientale bogate care aduc o pasiune aparate. Notele orientale se simt atat de calde si de masculine incat aduc un val atat de enigmatic asupra barbatului care il poarta.

Pentru un plus de pasiune se resimte un bulgare de vanilie vibrant si catifelat. Nu trebuie sa va speriati, vanilia nu se resimte exploziva si dulce, ci mai degraba pasionala deoarece mirosul de cardamom este inca prezent, fiind potrivit pentru un gentleman sigur pe el care are un magnetism aparte.

In baza, un miros cu totul special se resimte atat de fresh si de natural ca urmare a combinatiei letale din lavanda si note lemnoase. Lavanda o percep mai degraba o nota masculina decat feminina, iar in combinatie cu lemn regal e atat de imbatatoare si de puternica.


PRO:
  • Un miros oriental bogat
  • Un mix surprinzator de note

CONTRA:
  • Poate sa fie resimtit prea dulce

Concluzie: Jean Paul Gaultier Le Male Le parfum este o adevarata oda inchinata barbatilor pasionali, masculini si plini de incredere in propriile puteri. Modul in care notele se contopesc si fuzioneaza una cu cealalta fac aceasta esenta sa tresare si sa aduca un magnetism atat de puternic.

9.7 Rating
Noul capitan al navei Le Male

Barbatului Le Male Le Parfum nu ii este frica de nimic si se regaseste in natura si in pasiune. Notele orientale aduc o sclipire aparte si o eleganta debordanta, iar modul in care lavanda este pusa in evidenta de notele lemnoase ofera un aer atat de masculin.

Persistenta
10
Intensitate
9
Forma recipientului
10
Adauga un review
Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password
Sari la bara de unelte