Trussardi Donna Pink Marina

parfum Trussardi Donna Pink Marina

Luna iulie a anul 2020 este definita prin senzualitate si luminozitate cu noile acorduri ravasitoare ale mirificului Trussardi Donna Pink Marina. Acest nou flanker se incadreaza in gama romantica, dar si cea maritima, fiind un dans suav intre doua game atat de vibrante.

Trussardi Donna Pink Marina a fost creat sub atentia fina a parfumierului Nathalie Lorson care a dorit sa ofere o aura maritima si puternica clasicului Trussardi Donna creat sub sigiliul Angelini Beauty in Italia.

TRUSSARDI DONNA PINK MARINA ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Trussardi Donna Pink Marina

Trussardi Doona Pink Marina a fost creat pentru un amurg pe plaja, cand cerul devine de un roz fermecator in timp ce nisipul roz isi pierde din caldura, iar briza marii inabusa caldura coplesitoare in timp ce valurile se sparg domoale de mal. Intregul parfum a avut ca muza faimoasa plaja Budelli din arhipeleagul Maddalena recunoscuta la nivel mondial pentru nisipul roz cu accente din plaja Frati Bay de pe insula Elba cu nisip fin alb ce isi schimba culoare la soare.

Rozul din Pink Marina este subliniat prin acorduri de grepfruit proaspat intr-o infuzie de serbet de pepene asezonat cu suc de lamaie. Un miros atat de puternic si de seducator ce ofera acea imagine olfactiva atat de palpabila si reala.

Amurgul imbibat in spuma maritima este zugravit prin acord rafinat de neroli, crin si sare de mare care se resimte imediat cum elixirul se usuca pe piele. Crinul impreuna cu neroli ofera o senzatie atat de matasoasa incat sarea vine si matura fin si delicat, nedorind sa ii piarda stralucirea.

Intreaga imagine olfactiva se incheie prin rotunjimi de paciuli vibrant care aduc o prospetime savuroasa, iar lemn de cedru si santal ofera un miros elegant ce seamana cu un lemn pe mal scaldat in apa spumoasa.

Angeline Beauty dezvaluie idea din spatele modului arhitectural si designul sticlei – „flaconul Pink Marina este realizat din sticla alba cu dungi roz care fac aluzie la modelele de pe nisipului format de vant. Pe margini sticla patrata este rotunjita si decorata cu aluminiu roz, in timp ce o funda roz orneaza capacul. Cutia lucioasa are de asemenea forma patrata cu dungi roz si prezinta litere argintii.

Campania vizuala prezinta sticla pe o plaja cu nisip alb cu nuante roz in fata unui val roz stilizat ce pare inspirat dintr-o instalatie de arta moderna si care evoca totodata si o feminitate delicata.


PRO:
  • Un miros maritim atat de bine conturat
  • Modul in care notele se leaga intre ele ofera cadrul vizual care a inspirat acest parfum

CONTRA:
  • Pret ridicat fata de Trussardi Donna

Concluzie:Trussardi Donna Pink Marina este parfumul perfect pentru plaja. Este un sarut al apei sarate pe flori albe proaspat culese in timp ce este savurat un cocktail racoritor si vibrant la amurg. Este atat de bine conturat si prezinta rotunjimi suave, avand treceri de la varf la mijloc la baza atat de line si bine stilizate.

10 Rating
Amurgul pe o plaja roz

Trussardi Doona Pink Marina este o poveste atat de romantica si de senzuala. O sa gasiti acorduri puternice si ademenitoare care se asaza atat de frumos si lin pe piele. Modul in care notele sunt compuse atat de natural si de proaspat si surasul gingas al florilor albe ofera un cadru intim si delicat.

Persistenta
10
Intensitate
10
Forma recipientului
10
Adauga un review
Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password