Montale Black Aoud

Montale Black AoudLansat in 2006, parfumul pentru barbati Montale Black Aoud continua sa isi cucereasca audienta cu o formula animalica si densa. Se apropie de ADN-ul exemplarului Tom Ford Noir de Noir, gratie supradozei de Oud, insa are un cu totul alt caracter. Echilibreaza cu excelenta notele de trandafir si Oud, clasicul cuplu care contureaza cele mai fine parfumuri din industrie. Cele doua note armonizeaza pentru a intampina o baza carnala din mosc si patchouli.

Este un parfum profund, amplu si persistent, cu un efect afrodisiac, ascutit de concentratia dominata de Oud, insa rotunjit prin accentele fine de trandafir si mici insertii citrice de mandarina. Foarte simplu, liniar, cu o dezvoltare foarte dinamica. La fel de dinamica este si audienta careia i se adreseaza Montale Black Aoud. O atractie carnala instantanee targeteaza personalitatea barbatului Alfa, care se lasa conturat de pulverizarea exploziva a parfumului Montale Black Aoud.

MONTALE BLACK AOUD ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Montale Black Aoud

elefant

Montale Black Aoud

emag

Montale Black Aoud

Asupra parfumului Montale Black Aoud planeaza un acord medicinal, sinteza a triadei mandarina – Oud – trandafir. Parfumul devine intunecat, sobru si elegant la intalnirea notelor de mosc si patchouli, care ii inmoaie caracterul intens. Ramane, insa, in zona parfumurilor floral – lemnoase prin prezenta accentelor de galeopsis ladanum, de altfel elementul despre care se considera ca situeaza parfumul la limita dintre el si ea, intr-o zona unisex.

Black Aoud este un bestseller al Casei Montale, pe langa faptul ca este o interpretare basic in comparatie cu parfumurile Mancera. Montale Black Aoud se simte mai mult ca un parfum de trandafir decat unul centrat in jurul valorii de Oud, si are sens avand in vedere natura medicinala a compozitiei Montale si restul coloanei aromatice care inconjoara acel trandafir. Aceasta ipoteza este perfect sustinuta de faptul ca trandafirul este un jucator proeminent in multe stiluri din Orientul Mijlociu, cu acelasi nivel de omniprezenta de care se bucura lavanda, citricele sau acordurile acvatice in pietele occidentale.

Pe aceasta nota, Montale Black Aoud se deschide si este purtat de un trandafir „gotic” intunecat, bogat, serios, care se gaseste in exemple occidentale antice, cu un touch de patchouli care il lumineaza si il indulceste. Accente uscate de galeopsis ladanum si patchouli alcatuiesc inima parfumului Montale Black Aoud, adaugand o fatada verde luxurianta la trandafirul profund. Nota medicinala de Oud este inmuiata intr-un fresh de mandarine, contribuind la longevitatea de peste 12 ore si siajul exploziv. Montale Black Aoud este un parfum care nu isi cauta scuze, purtat de un barbat matur, cu puternice si dominante simturi olfactive. Este si un parfum versatil si rezistent la orice fel de temperaturi, deoarece strapunge aerul indiferent de sezon.

Acel “ADN Montale” devine si mai vizibil odata cu Black Aoud, un exemplar cu si despre barbatul Alfa modern. E simplu, dar interesant; trandafirul intunecat combinat cu Oud picant este amplu si stinge orice urma de regret la purtarea lui Montale Black Aoud. Misterios, magnetic, lemnos, imprevizibil, senzual si unic. Notele sunt atat de bine armonizate incat trandafirul si Oud-ul domina intreaga proiectie. Titlul “Montale Black Aoud” este potrivit, deoarece traseaza indicii spre caracterul animalic al parfumului. Trandafirul si accentele de patchouli rotunjesc notele eponime, creand o combinatie intunecata si grea, care pare a fi ideala pentru utilizarea in noptile de iarna, avand in vedere densitatea si seriozitatea sa. Notele de patchouli se simt mai pregnant in deschidere, iar trandafirul este mai vizibil in timpul uscarii. Acest lucru ofera un aspect mai moale, mai cremos, care face ca parfumul sa fie unic.

Ca si in cazul altor parfumuri Montale pentru barbati, alegerea unei doze adecvate de note centrale face diferenta. Rezultatul este un parfum profund, intunecat, cu mari calitati evocatoare. Montale Black Aoud este in esenta despre trandafir si Oud dar este departe de a fi simplist. Doua dintre cele mai luxuriante elemente orchestrate pentru a crea o compozitie incredibil de bogata, complexa, intunecata si convingatoare, care in timp ce rezulta extrem de eleganta, salbatica, incisiva si asertiva.


PRO:
  • Persistent si intens;
  • Are un caracter animalic, dinamic;
  • Disponibil in varianta de 50 sau 100 ml.

CONTRA:
  •  Are un caracter puternic medicinal.

Concluzie: Deschiderea parfumului Montale Black Aoud este neteda, intensa si reconfortanta. Oud-ul arabesc este inmuiat cu acorduri de mandarina, mosc si patchouli, iar petale de trandafir ii rotunjesc marginile ascutite. Acest duet lemnos, amplu si siropos face tranzitia catre inima parfumului, in timp ce trandafirul pare sa se dezica de acesta si sa se alature notelor de patchouli pentru a forma un amestec fascinant. De aici isi exercita puterile magice pentru a scoate in evidenta trandafirul, nu ca un trandafir dragut si prim, ci unul clasic si intunecat. Dupa un timp, mirosul este netezit de accentele de mosc si o usoara vibratie lemnoasa. Black Aoud este un parfum mai arabesc – tipic si relativ neschimbator.

9.3 Rating
Trandafir aldehidic sintetic, cu indicii de condimente si lemn

Montale Black Aoud este probabil cea mai populara creatie din gama Montale si isi merita statutul gratie unei combinatii masculine de trandafir si Oud. Pe piele, Black Aoud se deschide cu un amestec "zgariat" de Oud extrem de medicinal si o nota luxurianta de trandafir, care este unul dintre cele mai interesante lucruri din parfumeria contemporana si ramane liniar timp de aproape 10 ore. Apoi incepe sa evolueze notele de patchouli si sugestii animalice de pielarie, in timp ce o baza rasinoasa, musculara isi remarca prezenta.

Persistenta
9.5
Intensitate
9.5
Forma recipientului
9
Adauga un review
Vezi profil

Impartasesc pasiunea pentru PR prin descrieri care favorizeaza procesul de decizie al iubitorilor de parfumuri rafinate. Zambesc atunci cand un review pe care il public se dovedeste de ajutor, iar textele ajung dincolo de monitor, la cei care au nevoie de o orientare pertinenta si sugestii lipsite de asteptari. Astept, doar, sa alegeti parfumurile care va reflecta pe deplin.

Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password