Sospiro Diapason

Sospiro DiapasonSospiro este o casa de parfumuri de nisa de lux, dezvoltata in colaborare cu Xerjoff, care se inspira dintr-o simbioza inedita intre Italia si Orientul Mijlociu. Concentrata pe integrarea imaginilor parfumate dintr-o mostenire bogata si plina de culoare, intreaga colectie inspira imaginatia si atinge simturile. Sospiro este un echilibru elegant intre vechi si nou, intre clasic si modern.

In 2017, la Esxence, Sospiro a prezentat doua parfumuri noi, Ensemble si Diapason, cel din urma este o apa de parfum unisex caracterizata ca un olfactiv lemnos – floral. Aromele sunt disponibile in flacoane de aceeasi forma ca si editiile anterioare, iar sticluta Diapason este acoperita cu catifea bruna. Dragostea pentru parfumuri speciale este nu numai evidenta in arome exceptionale, ci si in flacoane create cu un capac masiv din aur. Mirosul Sospiro Diapason este usor picant. Proiectia si longevitatea sunt peste medie.

SOSPIRO DIAPASON ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Sospiro Diapason

emag

Sospiro Diapason

Sospiro este o colectie speciala de parfumuri, creata de casa lui Xerjoff, cunoscuta pentru combinarea artei de parfumerie italiana cu eleganta muzicii. Compozitiile de lux care caracterizeaza parfumurile Sospiro aduc amintirea vietii dintr-o epoca trecuta a traseelor ​​comerciale a marilor legendare, traversate de cei care au fost inspirati sa descopere ceva nou.

Fiecare parfum a fost proiectat cu grija folosind cele mai fine si mai rare uleiuri. Sospiro este o placere a simturilor pe care numai cativa o pot experimenta cu adevarat. Diapason reprezinta caldura unei nopti de vara, in care toata lumea petrece si se distreaza pe ritmuri muzicale.

Sospiro Diapason, un nume ambitios pentru un miros inspirat din arealul muzicii, dar, din fericire, Sospiro Diapason nu dezamageste. Calatorind intr-un crescendo de trandafir bulgar intens, avand o bogatie unisex deasupra unei esente entuziaste de muscata egipteana, deschiderea se invarte printr-o inima fluturata de elemente lemnoase si se indrepta spre ritmul unui gang american, fiind imposibil sa nu asociati parfumul cu muzica. Chiar si cand orchestra dispare, zgomotul lent si constant al vetiverului haitian si leaganele de mosc moale si linistitoare creeaza vibratiile care inca anima sala de concert, recent linistita. Multimea este incantata, legata pentru totdeauna de un moment in care o simfonie intreaga s-a adunat pentru un moment de fericire muzicala, mai precis pentru un moment olfactiv muzical.


PRO:
  • Are o longevitate si persistenta peste medie;
  • Diapason este un parfum lemnos-floral-cremos;
  • Catifeaua flaconului creeaza o anumita eleganta, specifica parfumurilor Sospiro.

CONTRA:
  • Fiind vorba despre un parfum de nisa, pretul este destul de ridicat;
  • Pulverizat in exces, din cauza esentelor lemnoase puternice, poate fi deranjant pentru cei din jur.

Concluzie:  Concentrandu-se pe o abordare artistica pentru a crea o experienta cu adevarat sofisticata si parfumata, Sospiro Diapason este creat pentru a fi unul dintre cele mai opulente si rafinate olfactive din lume. Diapason este un parfum extrem de lemnos, putand fi purtat atat de femei, cat si de barbati. Diapason a fost lansat in 2017.

9.5 Rating
Un vortex uluitor

Sospiro Diapason este un mosc moale, floral, care imita deliciile minunate ale mirosului purtat de o briza calda, perindand florile tropicale umede intr-o noapte misterioasa in Caraibe. Diapason este un vortex uluitor care cuprinde toata atmosfera, incantand pe toata lumea.

Persistenta
9.5
Intensitate
9.5
Forma recipientului
9.5
Adauga un review  |  Citeste review-uri
Vezi profil

Din punctul meu de vedere, parfumul trebuie să fie o semnătură pentru oricine, și, îmi place să cred faptul că fiecare dintre noi avem o esență specială capabilă să ne trezească cele mai frumoase amintiri. Sfatul meu este să ieșiți din sfera olfactivă de mainstream unde există doar 3 parfumuri top și să alegeți un parfum care se potrivește ținutei, caracterului și, mai ales, personalității dvs.

Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password