Parfum Tom Ford

Cele mai indraznete parfumuri Tom Ford

Parfumurile Tom Ford creioneaza un context puternic

Tom FordFondatorul casei care ii poarta numele este initiat in tainele lumii modei de faimoasa companie Gucci Group, pe care o paraseste in anul 2004, an in care incepe sa lanseze primele colectii proprii.

Fiecare parfum Tom Ford se inspira din gloria creatiilor trecute, atunci cand cele mai scumpe si mai pretioase ingrediente erau utilizate pentru realizarea celor mai sofisticate si luxoase exemplare din intreaga lume. Fiecare colectie porneste de la o tema specifica, cum este si cazul editiei White Musk, lansata in 2009, ce ne invita pe drumul continuat in 2012 de Jardin Noir, care infatiseaza o paleta de mirosuri inspirate de lumea araba.

Tom Ford insusi marturiseste ca aceasta colectie a explorat modul in care pot fi combinate ingrediente pretioase si cum putem imprumuta bogatia culturii si traditiei artizanale a Estului Mijlociu.

Colectia Private Blend pune bazele creatiei personale, oferindu-i acestui urias al mirosurilor, posibilitatea de a jongla cu ingredientele si de a crea exemplare speciale, originale, fara a fi constrans de general, banal sau obisnuit. A fost gandita din perspectiva cunoscatorilor de parfumuri, astfel ca le este dedicata, intr-o mare masura acestora. Structura prevede un element principal, in jurul caruia se construieste intreaga poveste a mirosului.

Atunci cand spui parfumuri Tom Ford, vorbesti despre o intreaga lume construita in jurul mirosului. In viziunea fondatorului, parfumul capata valoare in secunda in care purtatorul incepe sa il asocieze cu persoane, cu momente sau cu evenimente din viata. In functie de aceste considerente, exemplarul capata un anumit sens.

Viziunea companiei asociaza aceste creatii cu muzica sau cu mancarea pentru ca toate sunt considerate stimulente senzoriale. Parfumul iti trezeste simturile, iti provoaca emotii, te face sa iti amintesti de oameni sau de locuri si iti ofera o stare. Un parfum Tom Ford este mai mult decat un accesoriu, este un stimulent de emotii, un element ce face parte din alcatuirea fiintei umane.

Prima creatie lansata de aceasta companie a fost Black Orchid, o esenta puternica si senzuala; un suflu fin, ce invaluia atmosfera intr-un cadru de mister. A fost urmata de altele, la fel de impunatoare si construite pe aceeasi idee de ingredient vedeta.

Colectia privata, dedicata unei audiente de lux a fost lansata in anul 2007 si distribuita in limita stocului. Cele 12 exemplare lansate initial sunt realizate din ingrediente speciale si invaluite intr-o aura aparte. Notele lemnoase, esenta de vanilie, tutun sau chihlimbar, toate contribuie la conturarea imaginii aristocrate ale acestei colectii.

In ceea ce priveste ambalajul produselor, el nu reprezinta un reper de atentie pentru creatori. Prin recipientul utilizat pentru crearea acestor parfumuri Tom Ford insa, brandul a incercat intotdeauna sa pastreze o linie dominanta pentru colectia din care face parte.

Cele mai recente creatii ale faimoasei case dateaza din anul 2016 si sunt destinate atat femeilor, cat si barbatilor: Velvet Orchid Lumiere, Vent de Fleur, Vent des Bois si Neroli Portofino Forte. Parfumurile Tom Ford sunt realizate cu foarte multa atentie si sunt destinate in special cunoscatorilor si iubitorilor de mirosuri sofisticate.

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password