Amouage Figment Woman

amouage figment womanLuna iunie a anului 2017 aduce o noua surpriza olfactiva din partea brandului Amouage, un chypre floral cuceritor si feminin. Figment Woman este un parfum opulent care elogiaza frumusetea poetica a broderiei florale si in mai ales a acordurilor de tuberoza. Elixirul iti ofera un sentiment de grandoare si te face sa te simti pretioasa si speciala in orice moment. Proeminenta si impunatoare, Figment pune stapanire pe simturile tale si te invita in cea mai memorabila calatorie olfactiva. Piramida dezvaluie etaje pe care se gasesc cele mai pretioase ingrediente. Figment Woman este pur si simplu o florarie alba si abstracta, surprinsa de o soapta de verdeata.

Amouage Figment Woman deschide o perspectiva optimista asupra vietii si te imbie cu un amestec profund care indeplineste toate ingredientele pentru a deveni aroma preferata a femeilor contemporane care iubesc luxul si se afla in cautarea unei arome rafinate si gratioase. Blenduirea ingredientelor ofera un rezultat spectaculos care te imbratiseaza cu atingeri calde si proaspete in acelasi timp.

AMOUAGE FIGMENT WOMAN ARE UN PRET SPECIAL IN MAGAZINELE:

notino

Amouage Figment Woman

logo elefant

Amouage Figment Woman

logo-emag

Amouage Figment Woman

Compozitia este complexa si surprinde prin simplitate si liniaritate. Figment Woman este bogata si pictata in nuante de alb, parca desprinsa dintr-un taram paradisiac. Deschiderea dominata de acorduri de piper, sofran, lamaie si gardenie instituie o atmosfera proaspata, revirgoranta si extrem de intriganta.

Inca de la primele acorduri, Figment Woman te ademeneste si te invita sa-i descoperi si celelalte fatete. Inima te captiveaza si te pierde printre note florale bogate si extrem de persistente. Tuberoza, actrita principala a amestecului este, de departe, cea mai proeminenta. Iasomia, floarea de portocal, cassia si ylang-ylang-ul se adauga si ele compozitiei si te inunda cu un miros bogat si pretios. Baza cuprinde note de iris, papirus, tamaie si paciuli si echilibreaza compozitia, fara a estompa caracterul floral traditional.

Responsabili pentru acest mix olfactiv spectaculos sunt parfumierii Dorothee Piot si Karine Vinchon Spehneer. Figment Woman este construit pentru a aduce un tribut tarii Bhutan, un taram miraculos unde domnesc traditiile antice si bogatia este exprimata prin fericirea cetatenilor. Buchetul minunat expus de parfumul Amouage devine un etalon al frumusetii si al fericirii. Bogatia parfumului este armonioasa, sofisticata si usor misterioasa. Exotic si reconfortant, parfumul este o creatie impresionanta care iti intimideaza simturile inca de la prima pulverizare.

Designul este ca de fiecare data o marturie a luxului si bogatiei brandului Amouage. Flaconul pretios se face remarcat prin nuanta vibranta de albastru care te duce cu gandul la viata, traire si emotii complexe.

Amouage este un brand renumit pentru creatiile somptuoase si eleganta unica pe care o evidentiaza cu fiecare act de creatie. Inspirat de patrimoniul bogat al Sultanatului Oman, Amouage reuseste sa surprinda cele mai pretioase ingrediente si sa dea nastere unor compozitii de o reala valoare artistica.


PRO:
  • Genereaza complimente numeroase din partea publicului feminin
  • Elogiaza frumusetea tuberozei si a florilor albe
  • Amestec persistent care se pastreaza pe piele timp indelungat

CONTRA:
  • Pretul nu este foarte accesibil
  • Designul, desi este impresionant prin simplitate si bogatie, pastreaza tiparul creatiilor Amouage

Concluzie: Figment Woman descrie un parfum voluptos care evidentiaza frumusetea tuberozei si acordurilor florale bogate. Condimentele presarate printre florile proaspete reusesc sa ofere un aer diferit mixului si sa influenteze intreaga structura. Figment Woman este un amestec abstract care iti ofera o florarie impresionanta, unde se regasesc acorduri intense. Buchetul floral este strapuns de condimente si acorduri lemnoase care aduc o prospetime si o longevitate de invidiat. Ingredientele vibreaza intr-un mod armonios si reusesc sa te captiveze. Figment Woman este o comoara Amouage, construita in asentiment cu viziunea unei femei moderne.

9 Rating
Omagiu olfactiv al tuberozei

Figment Woman aduce un omagiu frumusetii florilor si te surprinde cu un miros bogat si sofisticat, in care domnesc cele mai pronuntate ingrediente. Parfumul isi imbratiseaza purtatoarea cu atingeri delicate si o invita sa descopere misterul care se afla in spatele acestui act de creatie desavarsit. Frumusetea, feminitatea, pretiozitatea descriu un parfum Amouage creat pentru femeia moderna.

Persistenta
9
Intensitate
9
Forma recipientului
9
Adauga un review
Ne-am bucura sa ne oferi parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota ta finala

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password