Parfum Gucci

Cele mai accesibile parfumuri Gucci

Parfumurile Gucci sunt o dovada de rafinament si bun gust

Guccio GucciFondatorul casei Gucci si-a inceput calatoria in lumea afacerilor in anul 1921, cand la varsta de 40 de ani deschide in Florenta primul butic unde comercializa genti de piele de foarte bune calitate, destinate reprezentantilor claselor instarite.

Iubitorul de cultura si stil isi extinde afacerea incepand cu anul 1937, cand inchiriaza un spatiu mai mare pentru afacerea aflata in continua dezvoltare. Treptat, linia de produse Gucci a fost extinsa, iar in momentul de fata ea numara parfumuri, genti, pantofi, bunuri din piele, cosmetice, bijuterii, haine si ceasuri.

Istoria parfumurilor acestei companii isi cunoaste inceputurile in anul 1974, cand a fost lansat exemplarul Gucci No. 1 si, in ciuda faptului ca nu reprezenta o aripa principala a productiei brandului, a avut un succes rasunator. Publicul asociaza orice creatie a casei cu ingredientele si tehnica de calitate datorita renumelui pe care compania a reusit sa si-l construiasca in zeci de ani de activitate.

Popularitatea parfumurilor este data de atmosfera clasica pe care o inspira si versatilitatea cu care pot fi purtate in special alaturi de tinute elegante de seara. Purtatorii de parfumuri Gucci remarca o senzualitate aparte, o dulceata si o putere care nu este deloc impovaratoare.

Fiecare parfum Gucci ofera o anumita perspectiva si este realizat intr-un stil unic. In ceea ce priveste costurile, acestea se ridica la nivelul asteptarilor unei case care s-a farcut remarcata de-a lungul anilor prin stil si rafinament.

Envy se numara printre creatiile faimoase ale casei care, lansat in 1997, a reusit sa aduca in atentia pulbicului un amestec fascinant de iasomie, violete, magnolie, crin, mosc si lemn de santal. Exemplarul a atras atentia publicului din intreaga lume si a reusit sa surprinda esenta romantica a oricarei femei.

O alta creatie a faimoasei companii a lansat o perspectiva unica, unde realitatea se intalneste cu dorinta si rezulta intr-un miros fascinant, ce intoarce privirile oricui. Parfumul Rush, creat in anul 1999, a revolutionat combinatia perfecta dintre tonurile florale si accentele lemnoase.

Casa de moda nu se remarca in mod deosebit prin design-ul recipientelor, preferand sa abordeze stilul clasic, structurat si sa mizeze in mod special pe miros, pe amestecul de ingrediente, pe unicitate si pe atmosfera pe care o transmite purtarea unei asemenea piese de arta.

Aromele se evidentiaza printr-un potential deosebit de a deveni parfumuri semnatura, datorita stilului unic in care sunt realizate si a manierei de a surprinde esentialul.

Fondatorul acestei case isi lasa si acum amprenta asupra creatiilor, prin accentele de eleganta si rafinament. El a mizat intotdeauna pe respectul acordat clientilor, astfel ca a ales cu grija cele mai bune ingrediente, lansand o serie de parfumuri Gucci de calitate.

Colectia de parfumuri Gucci insumeaza 57 de creatii care au reusit sa atraga atentia publicului si sa impresioneze prin originalitate, eleganta si stil. Cea mai noua aparitie a companiei a fost adusa in lumina publicului chiar la inceputul anului 2017 si face parte din faimoasa colectie pentru barbati si femei Gucci Guilty.

Infoparfum - Informatii, pareri si recomandari din lumea parfumurilor
Register New Account
Reset Password
Sari la bara de unelte